The Island

Ewan McGregor, scarlett johansson, djimon hounsou,steve buscemi rol aldıgı bir michael bay filmi.konu aslında enteresan gibi.bazı sahneler tanıdık sanki??boyle bilim kurgu gibi aslında ama bol bol aksiyon var hemde istemediğin kadar.ayrıca bol bol reklam içeren bi film.işte vakit geçirmek için.çok begendiğimi soyleyemem...maksat ewan'ı izlemek.. ;)
( bu arada senaryoda tanıdık geldi bana çünkü ewan'ı klonlamayı uzun suredır dusunmekteydim ;) ...)
 
Filmi izleme fırsatım olmadı daha ama CNN Türk sağolsun bol bol spoiler yapıp yarım saat boyunca bolca filmden kesitler vererek izlettirmiş kadar oldu.

Böyle bölük pörçük görüntüleri izlerken aklıma 1971 yapımı George Lucas imzalı THX 1138 filmi geldi. İzleyeniniz var mı bilmiyorum ancak 71 yapımı filmi 2000'lerde izleyince konu olarak sağlam fakat görüntüler yönünden sıkıcı geliyor doğal olarak. Micheal Bay'i Pearl harbor ve
Armageddon'dan tanıyoruz zaten. Hani yıllar önceki George Lucas'ın filmini alıp bol bol efekt basalım, oyuncularla beraber aşk da katalım olur bu iş mantığında yapılmış bir film gibi. Reklamları oldukça bol bir filme benziyor, arada MSN Search gördüm, sevmemem için başka bir örnek oldu bana o logo ;)

Senaryo bana da bir yerlerden tanıdık geldi ama Ewan McGregor yüzünden değil, THX 1138 filmi sebebiyle. Hatta bir kaç yerde replikler dahil görüntüler hemen hemen aynı.
 
Ben başarılı buldum bayaaa.. sonuçta eskı bı yapım dan etkılenmış olabılır.. ama etkılenmeyen film de pek yok.. heryerde film söle böle tarzı yorumlar var ama kaçtane özgün film cıkıokı ben çok begendım tabi bunda thx1138 ızlemememın de etkısı olabılr:D

Genel olarak songunlerde vizyona gıren enbaşarılı yapım bence ...
 
dün 2. kere izledim bence süper olmuş film..bir kere o sahneler hele o gökdelende reklam panosunun üstünde kalmaları falan..oldukça etkileyiciydi..konuda değişik olunca insanın bir daha izleyesi geliyor..süper bir bilimkurgu..
 
konusu sağlam tamam ona laf yok ama sanki biraz fazla uzatmışlar filmin sonu gelmek bilmedi yav veya bana öle geldi ben sonlara doğru sıkıldım elden ne gelir....
 
Geri
Üst