Kaygan Zemin(punk rock) -İzmir/İstanbul

ikinci açıklanırken bi ara siz birinci olcaksınız dediğimde bora beni dövcek sandım ama allahtan birinci oldulnuz da kurtuldum :p
ama cidden performansınız feci iyiydi.millet dut yemiş bülbül gibi susarken sizin ağzınız kapanmadı ve bence çok da iyi oldu.hayır bana noolduysa manyak gibi sevindim ben de(bu koçluk olayını benimsemiş olabilirim,bilmiyorum :D )
ağır takılmak isteyen bir takım insanların abuk eleştirilerini ciddiye almayın,ben diyorum valla hakkınız buydu.
je vous fete,tekrar(kaçıncı tekrarsa artık)
 
1.lik için tebrikler..devamı da gelir umarım..video filan cekildimi orada siz çalarken..varsa soyle bir izleyek..merak ettim sahne performansınızı..dağıtmıssınızdır orayı sanrım :p
 
arkadaslar sızı hıc dınleme fırsatı bulamadıık ama arkadaslarımdan duyduguma gore cok eleştırı alan bır grup olmusunuz. özellıkle son yarışmada ve biz ınanıyoruzki sızın hakkınızla aldıgınıza bu 1. lıgı cunku yarısmaya gıren grupları hepsını tanıyoruz.bız bu yarışmada bulunamadık grubumuzda halledemedıgımız bazı sorunlar cıktı ama bıdakı yarışmada beraber olacgımıza emın olun. bız twist-off olarak sızın hep arkanızdayız umarım ıyı yerlere varırsınız başarılar... (kaygan zemın)
 
gerçekten çok teşekkürler.amatör grupların birbirlerine destek olmaları gerçeğinin farkında olan nadir gruplardan birisiniz.!
herzaman!!
 
izledim sizi yarışmada .çok iyimsiniz hayır .ama orda o gün en iyi sizdiniz bu da bir gerçek hepinize başarılar.bakalım neler olcak ;)
 
izmirde yasayan arkadaslar,
ilk demomuz Başla'nın yeni basımları hakkında bilgiye Alsancak'taki AUDIOPHILE adlı dükkanda ulasabilirsiniz.

1391 sokak. No:6
Telefon : (0232 - 4649279)
 
Geri
Üst