laylaylom'un internet satışı

şimdi girdim laylaylom'un sitesine,bakalım değişen birşey var mı diye,sitenin tasarımı değişmiş,online satış yapmaya geçmişler vs.

hadi herşeyi anlıyorum,kazık fiyatlarınıda anlıyorum,ama euro kurunu nasıl 1,7599 kabul ettiklerini aklım almıyor yahu?
kanunlara aykırı değil mi böyle bir olay?aylardır euro kuru 1,65 küsür civarlarında gezerken,ne hakla kafalarından sallama bu rakamı euro kuru olarak yazabilirler?

hadi zaten laylaylomun kazık olduğunu bilmeyen yok,üstüne birde kanunları çiğniyorlar,ha tüketici hakları zaten ayaklar altındaydı o ayrı.
bu gidişata bir dur denmeli artık.

www.laylaylom.com.tr
 
bu arada birsey dikkatimi cekti sitedeki iletisim bilgileri kısmında iletisim icin gerekli olan bilgilerden hicbiri yok...yapım asamasında olmasına veriyorum bunu da simdilik...
zaten ben eski sitesindeki mail adresine mail atıp icimi doktum tatlı-sert bir sekilde :p
 
ulan gene aklıma geldi bak isyan edecem burdada
İNSAFSIZ laylaylom sana kazıklanmayacağız,bizi yenemeyeceksin laylaylom,da bu isyanların sonundaki laylay lafı pek hoş olmadı ama işte görüyorsunuz ne kadar ciddiyetsiz isimleri var.

Jackson'a imza toplayalım alsın bunlardan ithalatcılığı yeter be biz yandık eller yanmasın!Utanmadan bide jackson satıyolar,aria satın wolf satın insafsızlar
 
hocam zuhalde dolar kurunu 13730 den hersaplıyo ama piyasada dolar 1340larda.piyasadaki dolar kuru ile merkez bankasının kurları farklı.tabii zuhalinki gene normal bir fark gibi kalıyo laylaylomun yanında.:D hoca buna en güzel çare şu.ben gidiyorum piyasadane n ucuz yerden dolar alıyorum.alet kaç dolarsa.sonra gidip heriflere veriyorum.çünkü mesela aradaki dolar başına 30.000 lik fark 500$ lık gitarda epey fark yapıyo.en güzeli sizde gidin dışardan dolar euro alın.verin onlara olsun bitsin.böylelikle istedikleri kazıkları en azında atamazlar.:D

kib.hepinize kolay gelsin.müzikle kalın.:D
 
Yetkili merciye şikayet edeceğim ben bu euro kurları durumunu. Şimdi bir de malı Dolar üzerinden alıp (mesela 560 dolar) direk euro olarak (560 euro) etiketliyorlar. Bunlar bizi iyice geyiğe sardırıyorlar. Şu kadar mesaj attığıma, burada muhabbetlere tartışmalardaki tavırlarıma bakmayıp ana avrat giresim geliyor. Zor tutuyorum kendimi.
 
S.B'nin 'Bir zamanlar %300 kar ediyorduk şimdi edemiyoruz diye hayıflandığını okudum bir forumda.' İmza kampanyası fikri güzel. Jackson'dan üst düzey bir yönetici bu yazılanların ingilizceye çevrilmiş halini okusa ne güzel olur aslında.
 
abi benim jackson lardan nefret etmemin en büyük sebeplerinden biridir bu .....ler

hani şu forumun gidişatına itimadım olmasa çok güzel söverim bildiğiniz gibi diil.. :twisted:
 
Gümrük falan da ekler şimdi bunlar Yunanistan üzeri gelir evlere :)

Şöyle iyi bir organize olup Jackson'u mail yağmuruna tutabiliriz aslında mantıklı.
 
Evet büyük bi heyecanla indirimli ürünlere tıkladım karşıma ne çıkacak diye....Süper bi manzara

1 Adet ürün çıktı karşıma çıka çıka

G320 Akustik gitar

Fiyatı : 231.00USD
İndirimli : 228.69 USD
Kazancınız : 2.31USD
Kdv Dahil : 228.69USD

Allah Islah Etsin
:D:D yorumsuz
 
Sermayesi olan düzgün birisi Jackson Dealer'ı olabilse, Laylaylom 3 ayda piyasadan silinir... Ama ne yazık ki yok, benim hayalim Jackson Dealer'ı olmak :LOL:

Edit: Siteyi gezdim de biraz, 2 tane model dikkatimi çekti, birisi "Dk-5" diğeri de "Sc-3" Hemen girip baktım bunlar ne diye, birisi Dk2-s'miş diğeri de Sl-3 :mrgreen:
 
Geri
Üst