CeKeS (street punk/oi punk/punk punk) - Ankara

demoyu dinleyenpek çok insanın tepkisi güzel oldu.. okul ev dershane cafede dinletme fırsatlarımız oldu ama genellikle müzikle ugrasan insanların yorumlarını aldık... size ve herkese tekrar tesekkur ederim..
 
bostonwine demiş ki:
Ya arkadaşlar siz bunlara kayıtmı diyosunuz. verdiğiniz paraya yazık. bu tip şeylerle uğraşıp kendinizi kandırmayın. önce birişeyleri oturtun ondan sonra kayıt vesayre yapın. yani kayıtlarda iyi olan hiç bir şey yok arkadaşlar. bide bunları foruma koyuyorsunuz millet indirip dinlesin diye. cok calışıp cok gelişmeniz lazım :!:

peki kayıdın amacı ne sölesene bilader?adamlar kasmış kayıt yapıp yanlışlarını görmüşler.ayrıca bunlarla uraşmayıp karı kız tavlamaylamı uraşcaklar(sözüm sana değil.)foruma koymalarında da bi sakınca yok yani odlar bişey demiyosa sende deme yani.. ;)
 
arkadaslar studyo bu gun olmadı.. cok acil bass gıtar calan bı arkadas lazım hayrına fılanda olur.. yeterkı 15 ekımdekı konserde bızı yuz ustu bırakmasın.. 6 sarkı ıcın
 
tesekkur ederim arkadaşlarım harbi gözlerim sulandı sizin iyi dileklerinizden yada hastalıktan :) ama burak bilki hastalıktan yatak yorgan oldum su almaya gidemiyorum... ama ne olursa olsun istersem sesimi kaybedeyim tellerim kopsun 15 ekimde andac cafeye cıkıyoruz....

bu arada sayfada fazla geyik yapmayın :)... tekrar tesekkurler
 
Geri
Üst