(mac) Logic Ile Ilgili Yardimci Icerik Hk.

Selam arkadaslar. Bu sene Logic egitmenligi sinavina girmeyi dusunuyorum.
Bazi onemli buldugum bilgileri duzgun sekilde Video anlatimla sizlerle paylasma(Ucretsiz) niyetim var, fakat Mac kullanicilari var mi aramizda, bir faydasi olur mu bilemedigim icin fikrinizi almak istedim.

Bahsetmek istedigim konular ;
Istek gelirse Advanced level icerik de eklerim. Beginner'dan Advanced'e kadar ;
-Audio Edit
-Midi Edit
-Converting Audio to MIDI(Sampling-Ornekleme)
-Mixer Routing
-ITB Mixing
-Creative FX Kullanimi
-Aranje'ye giris. (Elektronik Muzik Uzerine)
Hatta Maschine kullanimi da eklenebilir.

Boyle bir sey yaparsam Turkce anlatim olarak, ilginizi ceker mi ? Genel olarak Ingilizce anlatmak daha tercihim olur ama Turkce icerik hic yok son derece yanlis seyler anlatiliyor etrafta. Goruslerinizi bekliyorum.
 
Özellikle Ableton Live ile beraber Rewire uygulamaları ve ev çalışmaları için Logic'in kendi içindeki uygulamalarla basit Mastering mevzularında birşeyler benim ilgimi çeker.
 
Guzel olur acikcasi da ne kadar ilgi var onu gormek lazim :) Ingilizce yapinca butun dunya bakiyor mesela. O daha verimli oluyor :p
İngilizce olarak bayağı bir kaynak mevcut bu konuda.Ama türkçe olarak hiç yok.Türkçe yaparsanız hem dediğiniz yanlış bilinen şeyleri hemde yeni bilgiler sağlayabilirsiniz :)Şahsen benim çok ilgimi çekecektir.Çünkü logic için hackintosh yükleyip sadece kayıt yapmak ve kanallara efekt vermek dışında birşey bilmiyorum :)
 
Sırf kayıt yapabilmek için bilgisayar alıcam mac değil tabi ama mac kurucam güzel bir bilgisayara mac pro ile birebir olcak logic kullanmak için bilgisayarı alcam ama kullanmayı hiç bilmiyorum böyle birşey yaparsan çok makbule geçer şimdiden teşekkürler
 
Böyle bır rehber sahane olur.Kendı adıma Logıc'de takıldıgım o kadar cok sey varki, hatta bazen gozunuzun onund eolanı dahı goremıyebılıyorsunuz...Sonra da bumuydu yanı benı saatlerce oyalayan sey dıyorsunuz.Yaklasık 10 gun olmus konu acılalı ama ben yınede guzel bır paylasım beklıyorum.Arkadas vazgecmedıyse tabıkı.:)
 
Yapacagiz arkadaslar inanilmaz yogunluk var bu aralar son yilim. Okulun Turkiye ayagini bitiriyorum. O yuzden artik ilk firsatta hazirlamaya baslayacagim videolari.
 
Geri
Üst