SE (Alternative Rock)-Ankara

Haziran 05'te kurulmadan önce Ankara'da Yolcu ve kapanan Limon gibi mekanlarda sahne almış elemanları da bünyesinde barındıran grup üç kişiden oluşuyor.
Adını da farsça ve osmanlıcada 3 (yek,dü,''se'') rakamından almıştır.
Tarz olarak günümüz alternatif rock müziğini geçmişle birleştirip coverlarla beğeninize sunmaktadır.

Gitar/Vokal:Deniz
Bas:Aydoğan
Davul:
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
Selamlar ve çok teşekkürler.
Kesinleşen bir konser var,duyurayım dedim.
25 Eylül Pazar Günü Biziz'de şimdilik bildiğim kadarıyla başka bir grupla ortak düzenleniyor.2 grup olacak sahnede.Detayları hafta sonundan önce buradan duyuracağız.Görüşmek üzere...
 
25 Eylül Pazar günü beraber çalacaz konserde yanlız 5 grup olacak o gün. Size şimdiden başarılar dileriz Piñata olarak, güzel bir konser olacak... Orda görüşmek üzere
 
Birşey söylemek istiyorum ama Biziz'de Bar Programı almak için Demo günü isteyiniz.Konsere çıkmak ile olacak iş değil...
Başarılar Emrah ve arkadaşlar...
 
cyberknight demiş ki:
Birşey söylemek istiyorum ama Biziz'de Bar Programı almak için Demo günü isteyiniz.Konsere çıkmak ile olacak iş değil...
Başarılar Emrah ve arkadaşlar...

fikrin için teşekkürler ama biz de zaten biziz e demo için gitmiş teklif götürmüştük, ancak demo yerine konser teklifi ile karşılandık!!!

bir de düzeltme, konserde 5 grup yer alıyor.duyurulur!..

herkese keyifli günler!...
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #8
__magickfloyd_çok teşekkürler düzelttiğin için,çok keyifli olur umarım,Pazar günü görüşmek üzere,size de başarılar..
__Göktuğ kardeşim seninle konuştuğumuz deneme -ya da konser- gerçekleşmeden farklı bir talep geldi,biz de kabul etmiş bulunduk.Görüşüp fikrini almadığım için kusura bakma dostum.Her şey bir anda gelişti.Tekrar konuşuruz senle.
_Pazar günü Biziz'de birlikte çalacağımız arkadaşlara başarılar dileriz.

**Son olarak Yarın -23 Eylül Cuma- REPLİK'te konserde alt grup olarak çıkacağız.Ana program günümüz ise Çarşamba günleridir.Görüşmek üzere..
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #9
Etkinliklerde bildirmiştim ama saat 09:30 itibarıyle yayınlanmamış olduğunu fark ettim.O yüzden Bugün -23 Eylül Cuma- Replik Rock Bar'da programı olan ROCKOUT grubundan önce (yanlışlık olursa kusura bakmayın) alt grup olarak 21:00-22:15 arası sahneye çıkıyoruz.Bugün için programını yapmamış herkesi bekleriz.Giriş ücretsizdir!Görüşmek üzere..
 
Çok teşekkür ederim Erdem.Sonlara doğru izleyici olması nedeniyle güzel dakikalar geçirdik.Tabi ki kusurlarımız oldu ama telafi etmek için çalışıyoruz.Siz de harikaydınız herşey gönlünüzce olsun dostum.

**Bu akşam 21:00-00:00 arası IV Rock Bar'dayız.Giriş ücretsiz ve bira 2ytl'dir.İlgilenenlere duyrulur ;)
 
Pazar Günü Biziz'de bizi dinleyen ve destek veren herkese çok teşekkür ederiz.Gönül isterdi ki daha sonra sahne alalım.Bi ara sisten boğulma tehlikesi atlatmış olmamıza rağmen çok eğlendik.Darısı programa..
 
Arkadaşlar SE grubu hakkında kötü bir yorum yapmamayacağım, çünkü gerçekten çok başarılısınız. Yaptığınızın yapılabilecek belki de en iyisini yapıyorsunuz. Bizi eğlendirdiğiniz için çok teşekkürler, her şeye rağmen güzel bi gündü. Umarım ilerde beraberce sorun yaşamadan başka konserlerlede çalarız... Başarılar....
 
Sevgili _peripatus ve _magickfloyd yorumlarınız için çok teşekkür ederiz.Nice eğlenceli,sorunsuz konserlere demek isterim.

**Bu akşam (27 Eyl) 20:00-22:30 IV Rock Bar'dayız.Giriş ücretsiz olup bira only 2 Ytl'dir.

Görüşmek Üzere!..
 
Dün gece gelen az ve öz seyirciye teşekkür ederiz.
Bu gece saatler 23:30 olduğunda Replik'te sahnedeyiz.
Gerçi maç da var ama..N'apalım :)
Görüşmek üzere!..
 
Evet maçı da kazandık valla iyi oldu.Dün Replik'teki tam rakır kuru bakır seyirciye çok teşekkür ederiz.2.bölümde çok eğlendik.Bundan böyle Her Cuma Replik'teyiz.Rockout'tan önce sahnedeyiz.
 
Geri
Üst