İstasyon

LanZe__ demiş ki:
Davulcuları Can Türkiye'nin en iyilerinde biridir. Bir çok şarkının düzenlemesini Şinasi Celayiroğlu yapmış ve bu şarkılarda gitar çalmış. Sırf bunlardan dlayı albüm dinlenebilir.
Konser de ise Özgür Abbak(ben müzik allahı diyorum) çalıcakmış kesinlikle izlenir....

özgür abbak benim gitar hocamdır. sana katılıyorum adam süper yaa :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: zaman zaman kendimi derslerde aşşağılanmış hissediyorum :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :oops: :roll: :roll:
 
Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. "V" yerine "W ya da F" , "Z" yerine "S", "K " yerine "Q" kullanmayınız !Kelimeler üzerinde gereksiz kısaltmalar yapmayınız! Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.

Ayrıca bknz; http://www.turkrock.com/ftopic28283.html
 
RePeNtAgRaM_BoY demiş ki:
dinlediğim vasat gruplardan bir tanesi bana göre
Merhaba repentagram_boy arkadaşım, muhtemelen bir pentagram takipçisisin ve pentagram dinleyen biri olarak da bunu söylemen düz mantıkla bakılırsa doğru, ben de pentagram ı çok severek dinlerim ama bütün saundların farklı bir havası var hepsinde ayrı bir tat var ve biraz bu düşünceyle yaklaşmanı beklerdim, vasat demenin sebebinin albüm ün soft olmasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum, bu albüm diğer birçok grupların ya da müzisyenlerin albümleri gibi çabuk dinlenip tükelilen türlerden değil dinledikçe içine siniyor,ben bunu Sezen Aksu albümlerine benzetiyorum, onun da albümleri ilk piyasaya çıktığında dinlendiğinde pek kimse beğenmez sezen bitti diye düşünülür ama albüm dinlendikçe herkesin içine siner yavaş yavaş, bence çok fazla önyargılısın, albümü bikaçkez dinleyip karar vermeni tavsiye ederim sana. Mutlu Kal.
 
kardeşim iyi güzel yazmışsın doğru albumu bir kez mi ne dinledim pek hoşuma gitmedi ama bunun nedeni soft olmasından kaynaklanmıyo ben kazum koyuncu , volkan konak , gökhan kırdar da dinlerim yani.Ama bilmiyom benim ilgimi çekmedi ama madem ki öyle diyosu bu albumu bi kez daha dinlicem
 
Ankara'nın ve belkide Türkiye'nin "en"leri bu albümde tarzı ne olursa olsun dinlemeli her müzisyen kanımca...Sevgili Cem Tuncer sağolsun dün verdi albümü..Bulamamıştım..Çok sevdim tarz sıkıntısı yaşamazlar umarım çünkü gerçekten "bağnaz" bir ülkede yaşıyoruz...Anadolu rock mı ıyyy... diyip atıp geçenler umarım bu albümdeki müzikaliteyi anlayabilecek kadar gelişirler birgün...

Sevgiler,başarılar...
 
RePeNtAgRaM_BoY demiş ki:
kardeşim iyi güzel yazmışsın doğru albumu bir kez mi ne dinledim pek hoşuma gitmedi ama bunun nedeni soft olmasından kaynaklanmıyo ben kazum koyuncu , volkan konak , gökhan kırdar da dinlerim yani.Ama bilmiyom benim ilgimi çekmedi ama madem ki öyle diyosu bu albumu bi kez daha dinlicem
Doğru bir karar vermişsin, emin ol dinledikçe sinecek içine:)
 
Antibiyotik demiş ki:
albümü daha bir kez dinledim ben de diğer albüm daha iyi gibi geldi bana.görmedin ki albümünde ki yeminin mi var şarkısı hele süper ;)
:) o zaman sana da albüm ü birkaç kez dinlemeni tavsiye edeceğim sevgili antibiyotik. Aslında grubun canlı performansını dinlemenizi ve görmenizi daha çok isterdim ve muhtemelen ramazan sonrası konser ve programlar başlayacak ayrıca klip de geliyor 2 aya kadar.
 
Abi ben soud chek lerini izleyebildim istanbula gitmek durumundaydim konseri kacirdim resmen ... sound chek de bassci gitarist ve davulcu vardi abi nasil bir muzik yapıyor adamlar agzımın suyu akti... sonuc olarak albumden bırseyler calmadılar ama herıfler gercekten cok ıyı.. ama bir perkusyoncu olarak basscıyı gordukten sonra bass calmaya karar verdım dıye bılırım :oops:
devamlı muzık yaptıgım bır grubum olsaydı alt yapılardakı ensamble boyle olmasını ısterdım :) yada ıstasyon perkusyoncu ıstrse seve seve calarım :D
 
Abi o reklam bana da geldi ve açıkçası hiç hoğuma gitmedi...
mhytos diye bir arkadaş göndermiş "İstasyon'un reklamını yapıyorum...." falan diye...
 
Geri
Üst