Fender Tex Mex Pickups

arkadaslar meksika stratın üzerindeki stok manyetiklerin yerine tex-mex strat pickups set taksam buna degermi? bunu tecrübe eden varsa lutfen yorumunu esirgemesin :)
 
Merhaba arkadaşlar, fikri tecrübesi olan varsa paylaşabilir mi ? tex mex manyetikler , fender mım strat ' deki stok manyetiklerden kesinlikle daha iyi midir?
 
Neye göre kime göre?
Amfiniz nedir? tarzınız nedir? Ne tür tonlar duymak istiyorsunuz?
Benim için Tex Mex'ler tiz, çiğ ve yüksek çıkışlı, hiç tercih etmeyeceğim tipte manyetikler.
 
Tex-mex alırsanız, tonlarınızdaki tiz tepki artar, daha transparan, vintage tonlar alırsınız fakat Meksika stratın manyetiklerinin sağladığı tok tını gider, mid-bas frekanslarda azalma olur. Distortiona tepki de azalır. Muhtemelen ilk taktığınızda daha cılız algılarsınız. Olay değer değmez olayı değil, zevk olayı. Hele ki "kesinlikle iyi mi" gibi bir şey kesinlikle yok. Şahsen meksika stratların manyetiklerini çok beğenirim.
 
Bence hiç değmez,
Manyetiğe para verilir. Orta halli standart bir gitara sınıf atlatır.
Lindy Fralin Vintage hot ya da Blues Special, Hatta şimdi woodstock diye bir manyetiği de var. Lollar Blonde (bridge için biraz yüksek çıkış olan bir satış opsiyonu da var kendi sitesinde) Klein S5 ya da Jazz Cat olabilir. Klein kullanmadım ama epey iyi şeyler okudum. Fiyatlar pahalı olabilir değer değmez tercih sizin. Daha ucuz ama iyi olsun diyorsanız
Erhan Suludere. Hem insan olarak çok iyidir; hem de ne istediğinizi biliyorsanız istediğinize göre manyetik sarar. Erhan'ı Tünel Kıvılcım mağazasında bulabilirsiniz.
 
Geri
Üst