Volume Dergisi

Merhabalar,
Basliklar icersinde konunun en cok buraya yakistigini dusundugum icin buraya actim konuyu zira dergi muzik ve ses teknolojileri ile ilgili(onceki konulara baktim boyle bir baslik acilmamis)...

Volume dergisi bence bu forumlari okuyan arkadaslar icin bulunmaz nimet.
Cok guzel konular var icersinde okumanizi siddetle tavsiye ediyorum.

İlk aldıgimda kapaginda muziktek dergisi yazmasina ragmen Athena roportaji felan yaziyordu kafam karismisti :? halbuki icine baktigimda Athena ile Muziktek hakkinda roportaj yaptiklarini gordum, hangi setup lari kullandiklari yaziyordu cok cok hosuma gitti....
Ayrica "bilirkisi" bolumleri var ki tadindan yenmeyecek vaziyette lezzetli...
Tonmaisterler isin puf noktalarini anlatiyorlar.
Ekipman Test kosesi var.
E daha ne olsun denilecek bu dergi sadece 5 YTL... Bence Bulun bulusturun alin bu dergiyi.

September3DIssue.jpg
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
rockthunder demiş ki:
süper dergi herkese tavsiye ederim ben hiçbir sayısın kaçırmadım şu ana kadar

Hocam süper valla hepsini tamamlamissin,bende suan 2 tane oldu para oldukca almaya calisacagim.(toplam kac sayisi cikti bu derginin ? )

Bu arada birinden ogrendigimi kadariyla bu dergiyi Kıvılcım muzik cikariyormus.
Hatta ilk sayilarini parasiz dagitiyorlarmis.
Sonradan kafama takildi bi ton reklam var derginin uzerinde (e nasil olmasin surekli urunler tanıtılmakta ) o kadar reklam parasi aliyorlardir ama hala fiyati 5 milyon, bence fiyati biraz daha dusuk olmaliydi.
 
demir_grac demiş ki:
Hocam süper valla hepsini tamamlamissin,bende suan 2 tane oldu para oldukca almaya calisacagim.(toplam kac sayisi cikti bu derginin ? )

6-7 sayısı var sanırım bende 3-4 tane var. Kıvılcım müziğe gidip ben eski sayılarını da almak istiyorum falan dersen büyük ihtimalle alabilirsin eski sayılarıda ;)
 
Volume dergisinin Skull_KruSher'ın da söylediği gibi iki elin parmaklarını aşmayan sayısıı var. Yani ucunu kaçırmadan eski sayılarını bulabilirsiniz.

Bu dergi sayesinde çalmaktan öteye gidilebilir. Yani evde kayıt, kayıt için gerekli pc donanımı, soundcheck yapmak ve mekân akustiği hakkında da bilgiler edinilebilir. Dün İstanbul'dan yukardaki sayıyı aldım. (Ankara'da her zaman denk gelmiyor.) Gerçekten müzik yapmakla ilgilenenler için gayet dolu bir dergi ve takip etmek çok faydalı olacaktır.

Saygılar...
 
Kanımca Volume dergisini müzik teknolojisi ile ilgilenen herkesin desteklemesi gerekiyor. Uzun yıllar önce bu pazara hitap etmeye çalışan dergiler olmuştu ama hiç biri uzun ömürlü olamadı -ki hiç biri Volume kadar başarılı bir tasarım ve içeriğe sahip değildi.

Bu dergiler reklamlar ile ayakta kalabiliyorlar, satış rakkamları makul olduğu sürece reklam alabiliyorlar ama reklam verenler geri dönüşün olmadığını veya yeterli satışın olmadığını gördüklerinde reklamı kesme eğilimine giriyorlar ve buda dergilerin sonunu getiriyor...

Bu yüzden burda hepimize düşen bu tip dergileri desteklemek. Tabi bu haketmeyen dandik dergileri alın anlamına gelmiyor ama kanımca Volume bunu fazlası ile hak ediyor...
 
Bugün kitap evinin birinde bu ayki sayıyı alırken hemen altında ağustos sayısını da gördüm ve eylül ayında bu dergiyle tanışan biri olarak hemen aldım hemen. Sanırım satılmayanları bu şekilde, arada bulmak mümkün. (Eski sayıları soran arkadaşlar için.)

Bence bu dergi tutuldu ve bu şekilde de devam eder inşallah. Gerçekten bilmemiz gereken ne varsa bu dergide mevcut. Takip edilmeli!

Sevgiler...
 
Kıvılcım müzikle sıkı bağları olan bir dergi.. Hatta onların galiba :) Dergi olarak çok iyi ama tanıtım konusunda genelde(!) kıvılcımda satılan ürünlere yükleniyorlar. Bilmiyorum son 3 sayıda neler oldu ama öyle bir dergiyi reklam aracı gibi kullanıp yazık ediyorlar..
 
dust demiş ki:
Kıvılcım müzikle sıkı bağları olan bir dergi.. Hatta onların galiba :) Dergi olarak çok iyi ama tanıtım konusunda genelde(!) kıvılcımda satılan ürünlere yükleniyorlar. Bilmiyorum son 3 sayıda neler oldu ama öyle bir dergiyi reklam aracı gibi kullanıp yazık ediyorlar..

Bence Yazik ettikleri yok hocam.
Sonucta muzik tek. arac ve gereclerinden bahsediyorlar.Ayni urunun Turkiye Dist.'inin reklamini koymalarinda da bir sakinca yoktur.
Mesela M-audio'nun bir urun kritigi yapilirken sayfanin bir kosesinde Compel reklamini gormemizin bir zarari oldugunu sanmiyorum. :roll:

Bencede Sonuna kadar desteklenmesi gerek bu derginin cunku cok ogretici bir dergi.

Internet siteleri var ama icinde bir sey yok.Siteleri biraz onarilsa iyi olur.
En azindan sitede o ayin sayisinda neler oldugunu gorebilsek cok daha iyi olur.
 
Dün Kıvılcım müziğe bir kaç soru sormak için gittiğimde Volume dergisinin eski sayılarının bulunup bulunmayacağını da sordum kendilerine. Eski sayıların hepsi mevcutmuş ellerinde. Kaçıranlar, dergiyle benim gibi sonradan tanışanlar için güzel bir durum. Meraklılarına duyurulur.

Sevgiler...
 
güzel dergi de yine benim korktuğum başıma gelmeye başladı 5 sayfanın 3ü reklam :roll:

Haklılardır haksızlardır ayrı bi konu ama her şeyin bi dozu olmalı
 
Geri
Üst