Badem

Kliplerini dün görmüştüm...Kara değil mi adlı parçaya çekilmiş ilk klip ve benim hoşuma giden bir çalışma olmuş...Sanırım ilk albümleri Sony Bmg'den çıktı ve albüm kayıtları Taşodada yapıldı...Ne düşünüyorsunuz Badem hakkında?
 
Aslında tamamen tarafsız dinleyemedim şarkıyı ama yine de fena değilmiş gibi geldi... Bir önyargım var onlara karşı Vega'nın albümünü geciktirdikleri için...
 
güzel bi grup bende klibini gördüm öle sevdi şarkı 1kz dinledim ve aklımda kaldı acaba bi sirtelri demolrı varmı biyerlerde
 
Kliplerini izledim.. kara değil mi çok güzel. keyifli bi şarkı.. Albümleri nasıl daha dilemedim ben ama boş bir albüm olduğunu da sanmıyorum..
 
bnecede boş diğildir gerçi türküyede bazı gruplar var öyle 1 şarkıyla olayı bititr diye düşünen ama bunlar öyle değil sağlam bi grup tarzlarıda anadolu rock...?
 
Kullanılan enst. dolayısıyla hafif Travis tadı aldığım ilk klip şarkıları hoşuma giden grup. Neden ama kendi besteleri ile çıkmadılar bilemiyorum. zira müzikalitesi bence iyi bu adamların.
 
Bu parçaları nasıl dinleye bilirim arkadaşlar bunları dinleten yada online yayın yapan bi yer var mı ?
 
kara değil mi

Ben a1 grubunu çok seviyorum açıkçası a1 ın şarkıları üstüne şarkı tanımam..Ama Badem grubunun kara degil mi şarkısı gerçekten de çok hoş..umarım albümleri de kalitelidir.hakettigi yeri bulmasını temenni ederim. ;)
 
Geri
Üst