Sons Of Anarchy

Sons-of-Anarchy.jpg


Kendi başlığını açmasam olmaz seviyede bir dizi.daha doğrusu eser. 5.sezonun da ve en az 2 sezon daha gidecek. izlemeyen güvensin bana.bağımlılık yapacak.
 
Bu haftaki bölümü henüz izleyemedim ama gidişat pek iyi değil, Jax'in lider özelliklerini yitirdiğini düşünüyorum, kontrolü kaybetti sayılır, gerçi Senaristlerin sağı solu belli olmaz, bize böyle düşündürtüp, son dakika ters manyel yaptırabilirler :)
Yine de 5 yıldır severek takip ettiğim tek dizi. Lost'tan sonraki oluşan boşluğu, acaba bu hafta ne olacak kaygısını en güzel dolduran iki diziden biri. Diğeri de tabi ki The Walking Dead :)
 
Henüz ikinci sezonun ortasındayım, dolayısıyla aradaki spoilerları okumuyorum. Şu dizinin logosunu yıllardır avatarında taşımasıyla speşıl tenks tu illnino. Bilinçaltımıza işlemiş.

Alemin kralı SAMCRO!
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
müzikleri de çok kraldır. soundtrack albümleri kolayca bulup edinebilirsiniz. daha önce videolar bölümüne "house of the risin sun" şarkısını koymuştum 4.sezon finalinde çalan.
 
Vallahi de çok kral müzikler. "Songs Of Anarchy Music From Sons Of Anarchy Seasons 1-4" adlı bir soundtrack albümleri var torrentlerde. Kaç gündür gece gündüz dinliyorum doyamadım.

İkinci sezonun sonlarındayım ve bence dizinin en kral adamı tartışmasız Opie.
 
İkinci sezonu da bitirdim. Şu artık kesin, Battlestar Galactica ve Dexter ile beraber izlediğim en kral dizilerde ilk üçe girdi şimdiden. O nasıl müziklerdir ulan? Rolling Stones'un efsanevi Gimme Shelter'ına nasıl bir cover yapmışlar öyle. Hastası oldum. Şu video bence çok spoiler sayılmaz, diziden kısa kısa görüntülerle Gimme Shelter.

 
Olum bu şarkıyı da Katey Sagal söylüyormuş lan vay vay vay bizim Peg Bundy'ye bak. Ne kadar güzel sesi varmış yahu, bayıldım. Bob Dylan'ın arkasında back vokal yapmışlığı varmış hatta ulan vay ki ne vay.

 
5x13 sezon finali.

yok ebenin ali sami!

oha lan otto ohaaa! manyaktın ama dilini kopardın ya la! tig denen kımıl zararlısını keşke bıraksaydı jax. ama müthiş bir strateji ile hem pope'u kaldırdı hem de clay i okkanın altına gönderdi. gemme kaltağı ise hemen sattı clay i. kabakta doktor hanıma patladı.
 
En kötüsü olayın tara ya kalmış olması . Yalnız jax in şerife kimin ihbar ettiğini sormaması büyük saçmalık.Sonra da Gemma tam 4. sezon finali gibi jax ın arkasında durdu tam sinir oldum. Şu kadının oyunları her ne kadar diziye heyecan katsa da damarıma basıyor benim
 
Yayınlanan tüm bölümlerini izledim bitirdim bunun da. İyi halt ettim diğer diziler tatildeyken gene boşluğa düştüm. Çok başka bir dizi, acaip senaryo be. Ratingleri Game Of Thrones'u sollamış sanırım Amerika'da. Sanki kendim Charming'de yaşıyor gibiydim izlediğim süre boyunca. Rüyamda Opie'yi gördüm olm o derece. En kral karakter Op, ondan sonra İskoç Chib reyiz.

Ulan Otto sana ne diyelim, ne çeşit bir psikopatsın belli değil. Her şey tamam da Bobby'nin triplerine uyuz oldum ben. Jax'e muhalefet ediyorsun gizli saklı kişisel işler çevirme diye. Kendin aynı şekilde Clay'i ölümden kurtarıyorsun, ne fark var arada Fat Elvis? Bir de vp patchini sökmüş gavat, isabet olmuş ulan Chibs olur işte vp. Patch sökeceksen Tig gibi delikanlı ol. İbnedir puşttur Tiggy ama Clay'in Gemma'yı dövdüğünü öğrendiğinde direkt söktü kolundan attı masaya.
 
opie en sevdiğim adam diye ilk yazdığında,sanki ortak bir arkadaşımız ölmüşte senin haberin yokmuş gibi hissettim. içim cız etti lan. önce onu muhbir sanıp yanlışlıkla karısını taradılar,sonra clay piçi babasını vurdu,en sonda tig malının bok yemesi yüzünden hapiste kendini feda etti. üşüyoruz southern-sluge metalci tipli opie reyiz.
 
Geri
Üst