Yüksek Voltaj Ile Çalışan Lambalı Preamfiler Ve Pedallar

Verellen SkyHammer PreAmp

Çok iyi ürün bu !

699 USD .


http://www.verellenamplifiers.com/products.html


skyhammer_preamplifier.png


skyhammer_preamplifier_back.png




The SKYHAMMER is voiced for high gain guitar tones with the boost engaged, but also excels at classic rock crunch and smooth cleans with the boost off.

Housed in a sturdy black steel enclosure, set between two side-panels of finished birch. High-quality components are used throughout, including a regulated DC filament supply. Careful shielding and thoughtful circuitry layouts yield huge tone with a low noise floor.

Complete with Gain control, 3-band EQ, and Master Volume controls. High and Low output modes allow for instrument-level use with a standard guitar or bass amplifier, or run directly into a power amplifier. Running one of the PREAMP PEDALS into an effects loop return or the power amplifier input of a bass or guitar amp can completely transform the amp's sound.

The dedicated record output includes a speaker simulating filter with two levels of intensity. This allows for running the PREAMP PEDALS directly into a mixing board, tape machine, or DAW, without the need for heavy power amps or speaker cabinets. A foot-switchable overdrive boost provides instant transitions from clean to gritty—or, depending on the Gain and Master settings—from gritty to roar. Foot-switchable true-bypass switching also allows for stompbox-like functionality.


:)
 
merhabalar herkese. ben şu an komple bir el yapımı amfi üzerinde çalışıyorum. normalde preamp katı olarak mesa boogie v twin pedalını kullanacaktım.şemaları şu an elimde mevcut.anca burda soldano gto ile karşılaştım ve iyi yorumlar okudum.ve soldano gto nunda şemasını buldum.sizlere bir kaç sorum var. soldano gto bir preamp görevi görürmü yoksa sadece drive pedalımıdır ? metallica tarzı sounndlar için v twin mi yoksa GTO mu önerirsiniz ? ve GTO da gain knobunu sonuna kadar kısınca clean ses alabilirmiyiz ? Teşekkürler.
 
Soldano GTO aslında bir pedal olarak tasarlanmıştır , preamp olarak kullanmak da mümkündür ancak sadece overdrive kanalı olarak ve limitli EQ özellikleri ile . Bunun yanında GTO da gain düğmesini sonuna kadar kısarsan değil clean , ses dahi alamazsın .

Metallica Mesa kullanıyor , son zamanlarda da Randall . Ayrıca V-Twin ile tam o tonu tutturmak çok zor , çok kompresyona giriyor .

Böyle ,

:)
 
:) hocam dün gece kafam karışmış. gaini sona kadar kısarsak ses alamayız dogru.özür dilerim :) yani gaini az acıp volume yi fazla acarsak clean ses alabilirmiyiz? limitli eq özellikleride sorun değil. devreyi bass, treble, middle, ve presence ayarını mümkün kılacak şekilde modifiye edebilirim. şahsen daha önce soldanoyu çok duymuştum ama zahmet edipte bir tonunu dinlememiştim. burda görünce dinliyim dedim. metallica bunu kullanırmı kullanmazmı bilmiyorum ama bu GTO pedalı v-twin i solladı benim kafamda. tonlar çok berrak .çok keskin tonlar var.ve tüplerin kırılması çok net geliyor kulağa.
özet:
clean ton alabilirimiyiz?
 
JCM 800 yapman daha mantıklı , V-Twin çok komplike bir preamp , tam anlamı ile kopyalanabileceğini Türkiye imkanları ile pek sanmıyorum .

Daha evvel V-Twin clone larını denedim , uzaktan yakından alakaları yok .

V-Twin'i de artık eskisi kadar sevmiyorum zaten , çok kompresyonlu ve çamur gibi geliyor sesi . Netlik yok .

Kendimkini bu yüzden sattım , eskiden severdim halbuki .

Zamanla değişiyor insan .

:)
 
Ben genelde elimde NOS olduğu için 5814 iki lamba kullanıyorum,JAN 5814(Askeriye için üretilen diye biliyorum)En kaliteli üretim olması lazım.
 
Geri
Üst