Pedallar Ile Kullanılabilecek Amfi Önerisi

Merhabalar. Bu ara wah, drive derken bulaştım pedal işlerine. Haliyle yakında evdeki efekt canavarı Vox VT20+ yakında boşa çıkacak. Onu alırkenki amacım pedallara para harcamadan uğraşmadan çalabilmekti. Şimdi de tam aksine, üzerinde mümkün olduğunca az ayar bulunan bir amfi arayışına girdim. Lambalı olsun demiyorum, pedallara güzel cevap veren, güçlü bir amfi olması yeterli. Drive kanalına bile lüzum yok. Master volume ve equalizer kafi. Vox'u satıp elime geçen parayla veya üstüne bişeyler ekleyerek neler yapılabilir?
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
Öneriler için teşekkürler, sahibinden'de bugün rastgeldim Princeton serisi bi amfiye. Aslında combo olması sebebiyle hem evde kullanırım hem de sağda solda kapalı alanda kendi amfimi götürürüm diye düşünüyorum. Lambalılar fiyat olarak el vermiyor tabi buna, yani bu bütçeyle alabileceğim amfiler transistörlü kadar yüksek ses veremezler sanki. Peki bu transistörlülerde send return gibi şeyler var mı?

hackeiommi abi bizim forumdan verdiğin linkte sorun var
 
Transistör amfiler ile bu iş yürümez maalesef .

İlla yürütmek istiyorsanız JC-120 fakat ben olsam tercih etmem , lambalı pedallar ile belki .

İşin ucuz tarafında iseniz önerim Epiphone Valve Jr. head ile güzel bir 212 kabin , tercihan V30 lu .

:)
 
Bugün dore'ye gittim aldığım öneri blackstar ht-5 oldu. Tarzıma pek uygun olmasa da Cenk Eroğlu'nun gitarteknikleri röportajında bahsettiği transistörlü bir amfisi var, konserlere götürdüğünü ve mikrofonlamaya gerek duymadan kolaylıkla kullanabildiğini söylemişti. Tabi tonu ne kadar iyidir dinleyenler daha iyi bilir ama performansı iyi ki bir lambalıya tercih etmiş. O yüzden değecek bi transistörlü görürsem yapışmayı planlıyorum :D
 
Laney Cub12R tavsiye ederim. Ben Fender Hot RodDeville kullandim, pedallarla anlasamadigi icin satip bunu aldim. Gercekten tavsiye ederim, kendi drive tonu da cok iyi.
 
Geri
Üst