Ankara' Da Çanta Imalatı Yapan Yer?

Merhaba, Ankara' da pedalboard u koyabileceğim çanta yapan bir yer arıyorum. Sağlam çantayı uygun fiyata yapan bir yer önerirseniz sevinirim.

Not: Baysal Çanta demeyin, uygun fiyat da önemli.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Nerelerde olabilir bu çantacılar? O tarafa işim düşmedikçe gitmedim bilmiyorum ne nerede, zaten jack almak için Konya Sokak tarafa gideceğim, onu da sordururum bir.
 
Ankara'da Baysal Çanta var. Yerini tarif edeyim: Kızılayın ortasından Ziya Gökalp yönüne git, yani şato burger king'in tam zıt yönü. Mitpatpaşa köprüsünü geç. Mehmet Tunç fen dersanesinin olduğu binanın karşısında Metro işhanı var. Oraya gir. Alt kata in. Yerini sor söylerler. Gitar keman veya diğer enstrümanlara özel üst kalite malzemelerle kılıf ve kutu üretimi tamiri yapıyorlar. Istediğini yapabilirler.


Edit: pardon ilk mesajı dügün okumamışım ama adres tarifi de yapmış olduk
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
Evet baysal çantayı biliyorum fakat eskiye göre 3 kat fazla fiyat çıkartıyorlar artık, belki 10 müşteri göndermişimdir oraya, kendim de çok defa board-case yaptırdım oraya ama eskisi gibi değil fiyatları dediğim gibi.
 
Yanlis hatirliyor olabilirim ama Konya sokaga yakindi cantacilar, oraya gitmisken gecisin kolay olur bence.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #7
Sokağın adını falan hatırlıyor musunuz peki? Çok fazla sokak var o tarafta bilerek gideyim oralarda yer aramayayım diyorum :)
 
konuyu hortlatayım az. şu sıralar çanta yaptırma ihtiyacım var, önerebileceğiniz bir yer varmıdır ankara içinde, fil pedalboard var bildiğim ama onların izmirde olduğunu biliyorum.
 
Geri
Üst