mydukkan

Bilgiler için teşekkürler arkadaşlar..

Hemen herkes olumlu şeyler söylüyor zaten..

Ben de Adana da yaşıyorum. Bu yüzden mydukkan a sıcak bakıyorum. Sanırım en kısa zamanda ben de alışveriş yapmaya başlıyacağım..
 
Dostum söylüyorum sana hiç tereddüt etme. Ben bir süre sitenin sahibi Selçuk'tan gitar dersi de almıştım tanıyorum, işine hakim, sorumluluk sahibi birisidir. Sıkıntı yaşamazsın. Penadan tut da birkaçbin YTL'lik gitarlara kadar hemen her türlü şey aldım bir kere bile problem olmadı.
 
Şimdi aklıma geldi de vade farkı için gerçekten bankalar ile konuşulabilir, eminim Selçuk Abi bunun da üstesinden gelir.. Selçuk Abi'yi buralarda görmeyi özledik...
 
Bu arada 13.05.08 tarihli mesajımda vade farkı olayından bahsetmiştim siteye baktım da evet halletmişler şimdilik 4 aya kadar ama yeterli bence, mydukkan farkı yine.. Teşekkürler
 
mydukkan süper yau, adamlar cidden gayet profosyonel çalışıyorlar ve işlerini hakkıyla yapıyorlar. yani müşteriyle sonuna kadar ilgileniyorlar yerine göre...

geçenlerde bir harmonica seti + iki tane mikrofon standı, 2 tane stand mounth, 3 tane kitap, 2 tane takım tel ve bir de adaptör aldım mydukkan'dan. 10 kalem falan oluyor yani bayaa bir şey aldım işte tek seferde :) kargo ücretini de onlar karşıladılar havaleyi yaptığım günün ertesi günü de elimde oldu hepsi. ayrıca havale ile aldığım için %5 indirimli aldım ve de diğer alışveriş sitelerinde olduğu gibi banka havalesini bankanın içerisinden yapıp açıklama bölümü falan gibi saçma sapan şeyleri doldurup da bi dolu havale parası vermeniz gerekmiyor, ben havaleyi bankamatikten 2 dk da yaptım ve de 3 lira havale parası verdim sadece.

bir de bu aldığım aletlerden sonra şimdi mydukkan'da % 4 gibi bir indirim oranına sahibim bütün ürünlerde, bir şey aldığım zaman %5 havale + bir yüzde % 5 kadar da indirim le % 10 indirimli alıyorum kısacası, gayet memnunum yani evime kadar geliyor 1 gün içerisinde ve de çok güzel paketliyorlar, sarıp-sarmalıyolar bayaa :)

bir de mesela benim o yaptığım alış-verişte aldığım parasını ödediğim stand mounthlardan birisi paketten çıkmadı, mydukkan müşteri temsilcisine site üzerinden yazdım böyle böyle diye, ilk başta paketleme sırasındaki kamera kayıtlarımıza bakalım falan dediler, daha sonra mydukkan'ın sahibi olan Selçuk bey aradı cep telefonumdan bizzat, kendileri koyduklarını düşündüklerini ama bir yanlış anlaşılma olduğunu düşündüğünü ve de bana tekrar bir stand mounth yollayacağını söyledi ve yolladılar da netekim. stand mounth'un fiyatı da 2 - 3 Lira bir şey üstelik ama adamlar 3 lira için bile uraşıyorlar yani, taktir ettim :)
 
pena mm'lerine kadar arayip bilgi sahibi yapiyorlar insani, gercekten cok titizler, 3 kere alisverisim oldu, hepside mukemmeldi, tum calisanlarina buradan tesekkur ediyorum, gercekten cok iyiler, umarim daha iyiye gider ..
 
gitar sehpası almıştım oradan, çift gitar için..
sehpa nın bir tarafının bi lastiğini eksik göndermişler.

kendilerine durumu ilettim.

1 saat içinde özür dileyerek kendilerinden kaynaklandığını belirtiler, 30 milyonumu kredi kartıma iade edip, sehpa yı bana hediye ettiler.

müşteri ilişkileri çok çoook iyi olan bir yer burası. selcuk uzunhasanoğlu'na ve ekibine teşekkür ederim.
 
gitarımı burdan aldım, aynı gün içerisinde kargoya verileceği taahhüt ediliyordu ve siparişimi gecenin bir yarısında verdim. takip sisteminden ertesi gün öğleye doğru kargo şirketinin semtimdeki şubesine ulaşmış olduğunu gördüm, sabredemedim gitim şubeye aldım kucağıma geldim eve.

anlaşılan sabah ilk iş dükkanbı açtıktan sonra gece gelen siparişleri kargoya veriyorlar :) dedim kendi kendime.

faturası kutunun üstüne sıkıca bantlanmış şekilde tüm ekimanları eksiksiz olarak teslim aldım gitarı yaptığım alışverişten de gayet memnun oldum.
 
Mydukkandan birçok şey almışımdır. Gitar tel pena vs falan. Hepsinde de Selçuk abi o kadar ilgili o kadar bilgilendiriciydi ki gerçekten takdir ettim. Evet İstabul'da yaşayanlar için mydukkan biraz pahalı gelebilir çünkü bir arkadaşımız yukarıda açıklamış İnternet üzerinden alışveriş yapıldığı için vergiden kaçamıyorlar bu da %18. Tünel e gittiğinizde peşin paraya daha makul bir miktara alırsınız orası gerçek, ama satış sonrası destek veya size alacağınız malla ilgili bilgi verme olayında Tünel sınıfta kalır. ki mydukkanın Beşiktaştaki bürosuna gidip alırım genelde ve orada da nakit ödeme yapabildiğiniz için o şekilde ucuza alabilirsiniz. Yani istanbulda yaşıyoruz tünele gideceğinize bjk ye gidin mydukkanla nakit konusunda pazarlık yapın :) tünelde alacağınızla aynı fiyata ama en azından ne aldığınızı bilerek alışveriş yapmış olursunuz.
Ben de mydukkandan almaya çalışıyorum çok fiyat farketmeyen ürünlerde açıkçası.

kolay gelsin...
 
Hepsi iyi insanlardır. Kemal Burak Misket isimli çalışan arkadaş bana samimi bir şekilde bir çok kez usanmadan yardımcı olmuştur.Kendisine buradan tekrar teşekkürler.
Sattıkları ürünün arkasındadırlar ve aldığın zaman güven hissedersin. Su güne dek kabloya kadar oradan aldım. Pahalı olması verdikleri hizmetle kıyaslanmalıdır. Aldığınız ekipman ayağınıza kadar gelmekte ve beğenmezseniz aynı hafta içinde sorgusuz değiştirilmektedir.

Ben çok memnun kaldım..



edit: İyi insanlardır az kaldı..Çok kral insanlar deme gereği hissettim.
 
1 bucuk ay kadar önce francisco bros marka bi klasik gitar almıştım, çok güzel paketleyip göndermişler. Gitarı beğenmedim verdiklere adrese geri bıraktım geri verme prosedüründe hiçte sorun yaşamadım. Ayrıca bünyesinde çok fazla ürün barındırdığı için tünele herhangi bişey almaya gitmeden(jag,amfi,tel vs.) sitede biraz geziniyorum fiyat marka ve kalite araştırması yapıyorum, tüneldeki dükkanlara sormadan önce ilk elden bilgi sahibi oluyorum. Gayet memnunum:D
 
Bende son 1 ayda yaklasık 1000 YTL lik alısveris yaptım mydukkandan. Bir defa sorun cıkmadı. Cok güveniir bir site... Özellikle tel, golpeador, metronom gibi ürünleri olduka ucuz... Ayrıca Yamaha C-70 Gitarlar sitede cok ucuzlamıs... Bilginiz olsun....
 
Beşiktaş'a gidip gitarı ordan aldım. Gerçekten ilgili kişiler. Kendimi çok rahat hissettim uzun uzun denedim gitarı. Zaten daha önce alışveriş yapıp memnun kaldığım için gitmiştim.
 
arkadaşlar ben dd3 delay pedalı alana kadar memlundum ama artık öyle düşünmüyorum.ben mydukkandan dd3 almıştım pedal a adaptör taktığımda tellere sert vurduğumda pat pat bi ses çıkıyodu hatta bazen kapanıyodu çok teknik bi sorunu vardı yani pedal sizde olmadan anlayamazsınız.2-3 sefer gitti geldi mydukkan a ama olmadı sorunu anlayamadılar.daha sonra pedal bi kapandı daha açılmadı.servisine gönderdiler ki serviste çalışanları müzikten müzisyenlikten anladıklarını sanmıyorum mydukkan sahipleride bana bunu söylediler.neyseki servis pedalı eski haline getirebilmişler açılıp kapanıyodu ama eski sorun devam ediyodu pat pat ses geliyodu. ben problemi çözemedikleri için ilkbaşlarda mydukkan sahibi ve çalışanlarına tepki göstermedim.ama en son yaptığımız telefon görüşmesinde kırıcı konuştular.ben oradan birçok ürün almış ve arkadaşlarımıda oraya yönlendirmiştim. ayıp olarak görüyorum adamlar problemi bulamadılar ve beni kuruntuları olan titiz biri olarak görüyolar.ve beni amatörlükle suçladılar sen anlayamamışsındır delay pedalları öyle yapar dediler :) gülüyorum onlara çünkü 3 adet dd3 ile denedim hatta biride oranın sahibi olan selçuk beyin pedalıydı 15 senelik pedalmış tamam sound farkı olabilir ama benim pedalım bozuktu ve onlar pedaldaki sorunu göremedi ama benim amatör olan birçok arkadaşım problemi bariz bi şekilde gördüler.kısacası artık mydukkandan alışveriş yapmicam arkadaşlarımıda uyardım zaten. ben turkrock alımsatım sayfasından birçok pedal aldım sorunsuz çalıştı ve memnuniyetle kullanıyorum ama öğrenciyken zar zor biriktirip 200 lira verdiğim pedalımdan memlun kalamadım alımsatım sayfasındanda kimseyi kandıramayacağım için içime sinmeyecegi için pedalı satmadım tükoder e şikayette bulunucaktım ama uğraşmak istemedim yani yoruldum uğraşmaktan.tek diyebileceğim şudur ben ilk defa alışveriş yapmıyorum birçok elektronik alet aldım bazıları poblem çıkardı gidip kardeşim bunda problem var dediğimde bütün mağaza sahipleri geri aldılar müşteri memluniyeti için banada yenisini verdiler.mydukkan bunu yapamadı.bana yeni pedal verip sorunla kendileri uğraşabilirlerdi.problemi bulamamaları çok saçma ben amatör halimle buldum arkadaşlarımda şahit.
mydukkan a tek diyebileceğim şey şudur: türkiyenin her bölgesine ürün satan insanların internetteki ilk tercihlerinden biri olan mydukkan(müzik market) bi boss dd3 delay pedalını değiştiremiyor bukadar aciz kalabiliyorsa ben bişey demiyorum kendileri utansınlar bu ayıptan. sabırla okuduğunuz için sizlere teşekkür ediyorum.sağlıklı alışverişler diliyorum.benim başıma gelen hiçbirinizin başına gelmesin diyorum iyi günler.
 
rg7321 demiş ki:
6 defa alışweriş yaptım hepsi iyiydi çok iyi ilgileniyorlar ama en sonunda bi bigmuff alim dedim almaz olsaydım keşke pedal bozuk çıktı tmm dediler ilgileniriz....tmm dedim normal sonuçta kul yapımı...sonra arayıpda 2 hafta beklemeniz lazım servisle ilgili sorunlar cartlar curtlar diorum daha alışweriş yapmıcam die ama mecburum burda hiç bişe yok.....

Oldukça uzun zaman geçmiş, kullanıcı da siteden atılmış olduğu için yanıt vermemiştim. Ancak kafalarda soru işareti oluşabilir... Yanıt vermekte fayda var...

Pedal uyumsuz adaptörle kullanıldığı için zarar görmüştü...

Yetkili servis tarafından tamir edildi...

Kullanıcı hatası tespit edildiği için, masraf müşterimizden talep edildi.

Müşterimize yaşadığı mağduriyeti, bir nebze de olsa hafifletebilmek için, uyumlu adaptör hediye etmiştik...


tekken demiş ki:
arkadaşlar ben dd3 delay pedalı alana kadar memlundum ama artık öyle düşünmüyorum.ben mydukkandan dd3 almıştım pedal a adaptör taktığımda tellere sert vurduğumda pat pat bi ses çıkıyodu hatta bazen kapanıyodu çok teknik bi sorunu vardı yani pedal sizde olmadan anlayamazsınız.2-3 sefer gitti geldi mydukkan a ama olmadı sorunu anlayamadılar.

Birçok pedala, prosesöre ve müzik aletlerine aşinalığımız var, işimiz gereği...
Ancak, DD-3 yıllardır kullandığım, gerek sahne, gerekse evde kayıt vb performanslarımda kullandığım vazgeçilmezlerimdendir... Yani çok yakından tanıdığım bir pedaldır... Teknik servise, gönderip, pat pat ses geliyormuş gibi bir sorunla gönderdiğinizde;

- nasıl yani?

Gibi bir yaklaşımla karşılaşırsınız. Somut birşey göstermelisiniz yetkili servise... Yeterli incelemenin yapılamayacağını bildiğimiz için, kendi gitar test odamızda test ettik pedalı.

Neler yaptık?

Kapalı kutu DD-3 lerle karşılaştırıldı. Müşterimizle telefonda uzun görüşmeler yapıldı, pedalın ayarları en olmadık şekillerde ayarlanıp, denendi... Ben dahil, pedalla 3 kişi boğuştuk diyebilirim...

Pedalın bizde bulunduğu süreç içerisinde, satış yaptığımız, tüm elektronik gitarlar, mevcut sistemimize eklediğimiz DD-3 pedalla denendi... 50 ye yakın gitar, bozuk denilen pedalla test edildi... Çalışma arkadaşlarımız fırsat bulduklarında, bol bol pedalı gözden geçirdiler... Herhangi bir sorunla karşılaşamadık... (Sorunun çözülmesi için, gerçekten karşılaşmak istedik diyebilirim.)

10 küsur yıllık DD-3 pedalım, müşterimize kendi pedalıyla birlikte gönderildi...

- Tonu daha farklı daha güzel sanki gibi bir yanıt aldık...


tekken demiş ki:
daha sonra pedal bi kapandı daha açılmadı.servisine gönderdiler ki serviste çalışanları müzikten müzisyenlikten anladıklarını sanmıyorum mydukkan sahipleride bana bunu söylediler.neyseki servis pedalı eski haline getirebilmişler açılıp kapanıyodu ama eski sorun devam ediyodu pat pat ses geliyodu.

Evet pedal bir kez de, çalışmadığı için, (somut bir arıza) teknik servise gönderilip yaptırıldı...


tekken demiş ki:
ben problemi çözemedikleri için ilkbaşlarda mydukkan sahibi ve çalışanlarına tepki göstermedim.ama en son yaptığımız telefon görüşmesinde kırıcı konuştular.ben oradan birçok ürün almış ve arkadaşlarımıda oraya yönlendirmiştim. ayıp olarak görüyorum adamlar problemi bulamadılar ve beni kuruntuları olan titiz biri olarak görüyolar.ve beni amatörlükle suçladılar sen anlayamamışsındır delay pedalları öyle yapar dediler :) gülüyorum onlara çünkü 3 adet dd3 ile denedim hatta biride oranın sahibi olan selçuk beyin pedalıydı 15 senelik pedalmış tamam sound farkı olabilir ama benim pedalım bozuktu ve onlar pedaldaki sorunu göremedi ama benim amatör olan birçok arkadaşım problemi bariz bi şekilde gördüler.

Bu tip bir görüşmeyi sizinle yapan kişi bizzat ben oluyorum aslında.

Pedalını şarj etmeye çalışan müşterilerimizden tutun, gitar ağacında bulunan doku farklılıklarını (ağacın yapısından kaynaklanan) defo sanan birçok kişiyle karşılaşıyoruz.

Sizin de gereğinden fazla titiz bir insan olup olmadığınızı sordum telefonda... Sorunu tespit edemememizden dolayı bu tip soru sordum zaten.

Bu tip durumlarda, sorduğumuz bazı sorulardan örnekler;

- Ne kadar süredir gitar çalıyorsunuz?
- Daha önce bir müzik aleti çaldınız mı?
- Elektronik ekipmanlara ne kadar aşinasınız?
vs vs...

İlk soruya;

- İnsan gitara yeni başlayamaz mı? Mutlaka çalıyor olmalımıyım? Siz de bir zamanlar çalamıyordunuz!

Vs gibi bir yanıt gelirse, bu durum bizim kötü niyetimizden değil, kişinin kendisine haksızlığıdır.


tekken demiş ki:
alımsatım sayfasındanda kimseyi kandıramayacağım için içime sinmeyecegi için pedalı satmadım

Pedalınız garanti kapsamındadır, tekrar hatırlatıyorum...

Ülkemizdeki tüm illerimize satışlarımız oldu ve olmaya devam ediyor. Benzer bir şikayet olmamasını şuna bağlayabilirsiniz;

Dünyanın dev üretici firmaları, fabrikasyon hatalı ürün üretiyor... Bunlar tüm dünyada olduğu gibi, ülkemizde de satılıyor, tespitleri yapıldığında, ürün değişimi yapılıyor. Bu yüzden sitemizde, ürün değişimi ve ürün arızası sayfalarımız mevcut...

En üst model, Ibanez gitarlarda dahi, müşteriye göndermeden önce arıza tespitleri yapıyoruz... (test edildi etiketleri olmasına rağmen!)


tekken demiş ki:
ben ilk defa alışveriş yapmıyorum birçok elektronik alet aldım bazıları poblem çıkardı gidip kardeşim bunda problem var dediğimde bütün mağaza sahipleri geri aldılar müşteri memluniyeti için banada yenisini verdiler.mydukkan bunu yapamadı.bana yeni pedal verip sorunla kendileri uğraşabilirlerdi.problemi bulamamaları çok saçma ben amatör halimle buldum arkadaşlarımda şahit.

7-8 aydır kullandığınız bir pedal ve arızası bir türlü tespit edilemeyen bir pedal...

tekken demiş ki:
mydukkan a tek diyebileceğim şey şudur: türkiyenin her bölgesine ürün satan insanların internetteki ilk tercihlerinden biri olan mydukkan (müzik market) bi boss dd3 delay pedalını değiştiremiyor bukadar aciz kalabiliyorsa ben bişey demiyorum kendileri utansınlar bu ayıptan. sabırla okuduğunuz için sizlere teşekkür ediyorum.sağlıklı alışverişler diliyorum.benim başıma gelen hiçbirinizin başına gelmesin diyorum iyi günler.

Somut bir arıza tespiti yapılamayan bir ürünün değişikliği söz konusu değil. Arıza varsa, arızası giderilir, giderilemiyorsa, yenisi ile değiştirilir. Herhangi bir ürün alıp mennun kalmadığınızda, direk iade edebilirsiniz. Mevcut arıza ve iade koşullarının tümü sitemizde açıklanmıştır...

7-8 ay önce alınan bir pedalın, herhangi bir arıza oluşması ve tamir edilememesi gibi bir durumun oluşması sonucunda, zaten gerekli değişiklik yapılmaktadır.

Neler yaptık? (Son belki de en etkilisi.)

Pedalı bize gönderiyorsunuz...

Ayarları bize anlatıyorsunuz, aynısını uygulayarak deniyoruz.

Telefonda uzun görüşmeler vs vs...

Daha ne yapabiliriz diye düşündük?..

Yaşadığınız şehirde, çok sevgili bir arkadaşımız bulunuyordu.
Kendisi bizim forum sitemizde, (mygitar.com) gerçekleştirdiğimiz solo gitar yarışmasında 1. lik ödülü almıştı.

Müzik öğretmeni.
Profesyonel bir gitarist.
Ekipmanlar konusunda oldukça deneyimli ve tesadüf bu ki, aynı zamanda DD-3 sahibi. :)

“Erman Baykan” arkadaşımızdan bahsediyorum.
http://www.mygitar.com/forum/showthread.php?t=4866
(mygitar.com sitemizde altyapı değişikliği yapıldığı için, bazı bağlantılar çalışmayabilir.)

Bu konu başlığında kendisinden bahsedeceğimi ve ismini vereceğimi herhangi bir sorun olup olmayacağınıı önceden sordum... Kendisine desteği için buradan ayrıca teşekkür ediyorum...

Erman Baykan'ı aradım, durumu anlattım, sorunu tespit edemediğimizden bahsettim.

Aynı şehirde yaşadığınız için, belki bir buluşma gerçekleşirse, kendisine sorunu, işte bu diye gösterebilirdiniz... Çok parlak bir fikir ve tesadüftü bu... Şahsen sorunu çözebileceğimiz için, çok mutlu olmuştum...

Buluşma sonrasında sizinle görüştüğümde, çok mutlu olmasanızda, birşekilde konunun kapandığı izlenimini edinmiştim.

Erman Baykan la da ayrıca görüştüm, herhangi bir sorun olmadığını anlattı. Telefonda görüşmemizde, 2 saat gibi bir süreden bahsetmişti.

Hani lafın gelişi, 2 saat uğraştık deriz bazen... Bu başlıktaki, bu mesajı gördüğümde, Erman Baykan'ı tekrar arayıp sormuştum. Lafın gelişi değil, gerçekten pedalda bir sorun olmadığını ve sizi ikna edebilmek için 2 saate yakın pedalla uğraştığınızı anlattı ve en ufak bir kuşku duyulacak bir durum olmadığını size de anlatmış zaten. vs vs...


tekken demiş ki:
onlar pedaldaki sorunu göremedi ama benim amatör olan birçok arkadaşım problemi bariz bi şekilde gördüler.

Saygılarımla.
 
Geri
Üst