mydukkan

Benim de %3'lük bir indirimim var, aldığım şeylerin demosunu koyarsam sanırım %6 falan yaparım :D

Vallahi bir şey alırken sana uğrasam iyi olur. Olmadı senin karttan çekeriz ben nakit öderim sana. İhtiyacım olduğunda sana döncem aklında bulunsun :D
 
MyDukkan'da 2 kere alışveriş yaptım şu ana kadar açıkçası oldukça memmun kaldım.Paketlemeye gösterdikleri özen anlayışlılıkları,ilgileri gayet iyi.

1.sinde Bodrum'daydım penaya gitar teline filan ihtiyacım vardı henüz üye olmamıştım ve tatilde olduğumu Adana'ya dönünce üye olabileceğimi söyledim ve anlayış gösterdiler parayı yatırdım diğer gün ürünlerim elime geldi.

2.si de daha dün sipariş verdim sabahleyin.Bu gün öğleden sonra elime ulaştı aldıklarım: 1 tane planet waves kablo(1 ucu L şeklinde olandan),1 tane elektrik gitar teli ve klasik gitar teli bu 2 teli deneme amaçlı olarak aldım 2 sininde tonları süper çıktı ve 15 inden sonra 10 paket filan alıp stoklıycam evde :D.1 tanede kitap almıştım

Paket olarak hepsini güzelce üst üste koymuşlar ve ayrıyetten etrafına baloncuklu poşetle sarıp sarmalamışlar açana kadar 5 dakkam geçti.Bantlarla filan desteklemişler hiç bi şey olmadan sağ salim gelmiş.

Ayrıca aras kargo ile olan anlaşmaları ve %30 aras kargo indirimide ayrı bir güzel o kadar şey 5,65 tuttu.

Havaleyi anında görüp maille ayrıntılı bilgilendirme sistemleride gayet güzel doğrusu.

Ayrıca Adana'da hiç bir şey kolay kolay bulunmuyor ve bundan sonraki alışverişlerimde mydukkan şimdiden favorilerim arasında.

Mydukkan'ı özenlerinden dolayı kutluyorum.


Mydukkan'a sorularım/önerilerim var:

1-MyDukkan neden marshall'ın Lambalı elektrik gitar amplilerini listesine eklemiyor?(blues breaker veya tsl ler vs)

2-MyDukkan'da bi dolu behringer ürünü vardı son 5 güne kadar ama çoğu uçmuş gitmiş galiba yeni fiyat filan bekliyorlar...Onlar ne zaman geri gelecek.

3-Gitar parçalarının satışına biraz daha fazla şey ekleseler ne güzel olur yedek parçalar olarak mesela manyetik kapakları,gibson tipi pot düğmeleri,Jak girişleri(tele tarzı,strat tarzı),Değişik neckplate ler,strat tipi ve telecaster tipi tremolo lu ve sabit tipte köprüler.
 
Evet parça olayına da girerlerse varya süper olur. Mesela Planet Waves'in daha bir dolu kablo çeşidi var. Her birinin işlevi farklı. O tür kablolar, gitarlar için yedek parçalar vs.. Örnekler artabilir. Bunlaru ucuz yollu getirebilip, yine ucuz fiyatlardan satarlarsa gerçekten kaymak olur. Bu forumu takip ettiklerini biliyorum.
 
merhaba arkadaşlar..

bende bundan 6 ay önce bi planet vaves jak almıştım 2 hafta önce jak ta temazsızlık olunca mydukkan yetkililerine mesaj attım onlarda mesajı hemen cevapladılar ve jak ın garantili olduğunu bize gönderirseniz değiştireklerini.... sölediler.. jak ı gönderdim.. saolsunlar siparişlerimle birlikte kargoya vermişler.. gerçekten müşteri memnüniyeti 10 üzerinden 10 .. başka bi siparişimde bi pena istemiştim.. istediğim penanın siyahından kalmadığı için adamlar beni telefonla arayıp .. o penanın siyahı kalmamış.. isterseniz size başka bi pena verelim veya paranızı iade edelim.. dediler..düşünsenize 1 pena için adamlar beni aradı .. :))))) selçuk uzunhasanoğlu na teşekkürlerimi borç bilirim ..
hoşçakalın..
 
Bende geçen tel aldım %2 lik indirim hdeye etti. Merak ediyorum bu indirim oranı kaça kadar yükselip sabit kalıyor. Ya da öyle birşey var mı?

Şimdi ileride 2-3 takım tel daha alsam %5'e ulaşır mı?
 
gizbing demiş ki:
arkadaslar buradan alışveriş yapanınz var mı ? fiyatları piyasa değerinde sayılır 5 10 ytl daha ucuz istanbul dışında olup aradıgı manyetiği anfiyi falan bulamayanlar için ideal mi yani alışveriş yapılırmı

mydukkan fiyatları nakit piyasasından daha pahalı fakat taksit olanakları ve ürün teslimatı eve olunca birkaç ytl nin helali hoş olsun diyorsunuz ibanez hardcase pod xt live pena ve jack aldım eve teslimat çok pahalı gelmedi güzelde paketlenmişti tavsiye ederim
 
Nakit alımda mydükkan pahalı kalıyor çünkü müzik marketler nakit aldığınız zaman fiş vermiyor ve %18 oranında kaçırdığı vergiyi size indirimmiş gibi sunuyor. Mydükkanın fatura kesmemek gibi bir şansı olmadığı için nakitte pahalıye geliyor. Ayrıca taksit konusunda da vade farkı koyması kötü. Mydükkan'dan 1.650 liraya gelen taksitli alışverişi müzik marketten vade farkı olmadığı için 1.350 liraya yaptım. Vade farkı olayına bir çözüm bulurlarsa çok güzel olur.
 
Arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Son zamanlarda benimde çok sık takip ettiğim bir site mydukkan. Fakat daha alışveriş yapmadım yapmayı istiyorum ancak bazı çekincelerim var; aslında internetten alışverişe karşı bazı korkularım var ve daha önce hiç cesaret edemedim. Ancak yazdıklarınızdan annadığım kadarıyla bu site benim gibi adanada yaşayan biri için bir fırsat. Fakat şu sorularla ilgili fikirlerinizi de paylaşırsanız çok sevinirim;
1.kredi kartımla alışveriş yapmaya çekiniyorum ne düşünüyorsunuz.
2.kargoda herhangi bir problem olurmu.mesela kapıya kadar getiriyorlar anladığım kadarıyla adresle ilgili bir problem olupta yada mal elime ulaşmazsa kesin para iadesi olurmu
3. garanti ile ilgili herhangi bir sorun olurmu eksik belge vs. gibi sorunlarla karşılaşırmıyım veya onlara malı gönder yenisini verelim gibi durumlarda aylarca süründürüp bir sinir harbi yaşanması söz konusumudur?
zaten olumlu bir intiba edindiğim siteyle ilgili düşüncelerimi dah da pekiştirdiniz bu sorulara da vereceğiniz cevaplardan sonra en kısa zamanda bu siteden alış veriş yapmaya başlamak istiyorum.
şimdiden çok teşekkürler saygılar..
 
6 defa alışweriş yaptım hepsi iyiydi çok iyi ilgileniyorlar ama en sonunda bi bigmuff alim dedim almaz olsaydım keşke pedal bozuk çıktı tmm dediler ilgileniriz....tmm dedim normal sonuçta kul yapımı...sonra arayıpda 2 hafta beklemeniz lazım servisle ilgili sorunlar cartlar curtlar diorum daha alışweriş yapmıcam die ama mecburum burda hiç bişe yok.....
 
Antalya ve Adana'da yaşıyorum.Öncelikle oradan aldıklarımı sayayım ;

Ibanez RG1570
Ritter RJG500E
Laney LX-20R
Boss OC-3
Boss DD-3
MXR M102 Dyna Comp
DiMarzio EP17J06RR
Planet Waves Joe Satriani imzalı askı/Souls of Distortion
Jim Dunlop 100 Pegwinder
PW-LED-01/Standart
Ibanez Steve Vai Pena
Ibanez Steve Vai Pena
Daddario EXL110 Regular Light/takım tel
D'addario EXL220-5 Soft/Long/
Jim Dunlop 65 Limon Yağı
Dunlop Formula Number 65
Dunlop Ultraglide
Jim Dunlop Jazz III XL
D'addario EXL120 Super Light/takım tel
D'addario EXL120 Super Light/PL009 mi
D'addario EXL120 Super Light/takım tel
Jim Dunlop Jazz III XL

Şimdiye kadar bu ürünleri almışım.Bunlar da toplamda yaklaşık 2700 YTL yapıyor.. İlk başta kredi kartı ile alışveriş'e güvenmediğim için biraz tereddüt etmiştim. Gözümü karartıp Ibanez RG1570 siparişi verdim ve çok hızlı bir şekilde elime ulaştı. Bundan sonra da zaten bir çok kere sipariş verdim.

Her şeyden önce sizi umursuyorlar. Sorduğunuz bir soruya kısa sürede yeterli bir cevap alabiliyorsunuz ve isterseni size özel ödeme seçenekleri de sunuyorlar. Eğer sipariş ettiğiniz bir ürün ellerinde yoksa telefonla durumu bildiriyorlar.

Paketlemele anlayışları 10 üzerinden 10'u hakediyor, çünkü pena bile alsanız onu kaybolmayacak ve sizin rahatça bulabileceğiniz şekilde paketliyorlar.. Sıvı ürünler de sipariş ettim ve o kadar uzun yola rağmen küçük bir damla dahi akmayacak şekilde yollamayı başardılar.

Yaklaşık 22 aydır güvenle alışveriş yapıyorum. İndirim oranım %10 civarında ama iki pedal için de ses örneği yollarsam &12 olacak sanıyorum. Buradaki tek sorun hangi üründe bu indirimden yararlanabiliyor olduğumu henüz çözemedim, sanırım bir fiyat limiti gerekiyor. Çok da önemsemedim çünkü zaten pek çok müzik marketten daha ucuza satış yapıyorlar.

Herkese tavsiye ederim.
 
Geri
Üst