2006 Model Gitarlar...

Gitar üreten firmalar 2006 modellerini ne zaman piyasaya sürerler?Şu anda gitar almak mı yoksa beklemek mi mantıklı olur?Mesela cort 2006 modelleri çıkarmış acaba diyorum ESP'yi beklesem mi?almak istediğim bir ltd modeli vardı ama yenisi de çıkarsa şimdi onu almak daha mantıklı olur ama bilgisi olanlar yardım ederse sevinirim.
 
ESP de veya diğer markalarda 2006 modellerinde çok büyük değişiklikler olacağını sanmıyorum. Cort taki olay büyük bir atılım yapıp ESP gibi prestijli markalarla aynı seviyeye gelmek. Bunun için bu kadar model çıkarmaya kasıyorlar. Yoksa diğer markalarda pek fazla değişim olmaz.

Cort için ise bence 2006 modellerini beklemeye gerek yok çünkü metal müzik için x-th den üstün gitarı yok bence(yeniler de dahil). O da çıktı zaten.
 
beğendiğin gitarı al.. ama gerçekten eminsen o gitardan ki pek öyle gözükmüyorsun :) herzaman gözüne kestirdiğin başka gitarlar olacaktır hepsine sahip olamıyor insan.. birde '06 modelleri '05 den iyi olacak diye bişey yok, daha kötü bile olabilir bunu bilemeyiz.. hatta yıl olarak ayırmak bile saçma diyelimki buyıl çıkan gitarların geneli kötü ama bitanesi güzel, yada tam tersi..
biraz araba alır gibi yaklaşmışsın konuya hani almışken 2006 model olsun falan :)

ayrıca rastanaga..
"Cort için ise bence 2006 modellerini beklemeye gerek yok çünkü metal müzik için x-th den üstün gitarı yok bence(yeniler de dahil). O da çıktı zaten."

daha ortada olmayan gitarlar için bu yorumu yapmak biraz boş konuşmak olmuyormu, bi gelsinlerde görelim hangisi iyiymiş.. "bence.." lafı pek kurtarmıyor bunu bence.. :p
 
Bence kağıt üzerinde daha iyi çünkü bir tek bu yekpare. Tabi vakti varsa arkadaşın en iyisi bekleyip görmek yine de, bana acelesi varmış gibi göründüğü için öyle söyledim.
 
Sevgili @Perfectionist canım benim. Eğer düzgün okursan, 2006 Cort modellerinden en iyisi olarak X-TH yi gördüğümü söyledim. Dünya üzerindeki tüm gitarlardan bahsetmiyorum.
rastansaga demiş ki:
Cort için ise bence 2006 modellerini beklemeye gerek yok çünkü metal müzik için x-th den üstün gitarı yok bence(yeniler de dahil). O da çıktı zaten.
Marka tartışmasından sıkıldım. Onun için aklınla düşün. Sakin ol. Sevgiler, saygılar, esenlikler...
 
Jackson ın zaten iyi modelleri var ama biraz pahalı.(Turkiye'de ise pahalıdan öte kazzzık) Allaan hint malı JS 30 unu bile 400-500 euro ya satan zihniyet hüküm sürmekte malesef.
 
DaveMustaine_64 demiş ki:
Evet o konudan çok çekiyoruz, 2006 modellerin 2008'de gelip oldukları fiyatın 3 katına satılacaklarından da eminim ama olsun :D

:) Zuhal Muzik ile başlayan süreç büyürse belki insafa gelir onlar da. Veya belki distribütör değişir. Ben bir ara DXMG almayı koymuştum kafaya. İlk elektro gitarım olacaktı. Jackson ı mail yağmuruna tutmuştum, sırf bu fiyatlar yüzünden alamıyorum bu adamlar sizin isminizi lekeliyor diye, 1 tane bile cevap gelmemişti. O gün bugündür gıcığım Jackson'a. Allahtan ucuz ve iyi bir alternatif kaynak keşfettim sonradan.
 
valla alıcağım gitarı denemeden yurt dışından aldırtmaya çalışacağım için emin olmam mümkün değil ama genelde yeni çıkan gitarlarda eskilerinde olan ufak da olsa eksik yön varsa bunlar yenilenip daha gösterişli şekilde çıkarılır ve ben LTD MH-400 almaya karar vermiştim şimdi ben bunu alıp da 1-2 ay sonra 2006 MH-400'ü çıkarıp üzerinde orjinal floyd-rosela satarlarsa oturur ağlarım...
 
bence headstockta ibanez fender jackson yazması yeter. 100-200 $ fazla olsun ama o yazı yazsın...
durum böyle oluncada gitarımın kalitesini anlatmak için forumdaki her konuya sayfalarca gitarım hakkında yazı yazmam gerekmez. ismini söylerim olur biter... :D
 
sansasyon demiş ki:
bence headstockta ibanez fender jackson yazması yeter. 100-200 $ fazla olsun ama o yazı yazsın...
durum böyle oluncada gitarımın kalitesini anlatmak için forumdaki her konuya sayfalarca gitarım hakkında yazı yazmam gerekmez. ismini söylerim olur biter... :D

:zombi işte aradığım adam.
 
Tabi dimi herkes aptal boşuna usa fender strat alıyo oysaki cort un strat leri varken boşuna herkes soloist alıyo cort x-2 varken herkes boşuna prs alıyo cort un katana serisi varken boşuna 2000 dolar veriyo oysa 450 dolara daha kralını alır.herkes aptal mı bunu mu demeye çalışıyorsunuz..
 
Ben şimdi dünyanın en iyi gitar ustasına, dünyanın en harika gitarını yaptırsam, sapına CORT yazdırsam, iddia ediyorum, "eh işte, fena değil" dersin. Ama bi Cort çalışanının yaptığı gitara "Ibanez" prestige filan yazdırsam, "hah işte, gitar böyle olur" dersin. Dermisin, demez misin ? Sen bana bunun cevabını ver :D
 
Geri
Üst