Şarap

ankaranın sevilen gruplarından sarap artık dip barda.cuma gunleri saat 20:30 da cıkacak olan sarap farklı repertuarı ve sahne performansı ile kacırılmayacak gruplardan...

dip bar
Adres: Mithatpaşa cad. No: 62 Kızılay
 
Kısaca Şarap...

Vokal : Görkem
Gitar : Can
Gitar : Emre
Bass : Koray
Davul : Ümit

Bilen bilir... Ben genede bi hatırlatayım...

Israrla tavsiye olunurrrrr :)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
bilen bilir artık istanbulda yasıyorum hayatımda buyuk yeri olan sarap grubuna sonsuz sevgiler le ama arada kacar yine gelirim ben ne de olsa arkadaslık bu demek gorkem senin sesin hala kulaklarımda cınlıyo
bash bash
 
ŞARAP grubunun eski basçısının ayrılması üzerine basçı bulma sürecinde Emre yardım etmişti. Artık basçı bulunmuştur; Koray, Şarap grubunun yeni basçısıdır.
 
ya unutmuşum söylemeyi cuma akşamı yeni şarkılar çok güzel olmuştu... vee davulcu kardeşimi ağzımı mağara kadar açarak izledim... yalnız özellikle "myimmortal" üzerine birazcık daha çalışın ama herşey güzel... görkemin de yorumunu vokal tekniğini çok sevdiğimi bir kez daha dile getirmek isterim efenim..
 
selam arkadaslar siteye de hosgeldiniz dun sizi izledim cok guzel seyler soylemek isterdim ama eksik bikac sey var..daha dogrusu hatalı olan ilk once sarkı secimleri biraz degisiklik gormek istedim göremedim sıradan repertuar olmus ne yazikki.bireysel olarak wokal bayan ufak seyler dısında iyi ama grubun genelinde bi sorun var metronom ozellikle bazen rahatsız edici sekilde artıp azalıyo korayı gordum limon demismisti ama ilk kez sizinle dinledim ondan da tam performans alamadıgınızı dusundum yani belki dun geceyle ilgili bi problem vardır arkadaslar ya da ben yanlıs gormusumdur ama benim gordugum hissettiklerim bu umarım daha iyi olursunuz daha guzel mekanlarda dinleriz sizleri kolay gelsin..
 
BEEEN GELDİİİİM....
tüüm grubuu çok öslediim. busene eskişehirdeyiim, ama dayanamayııp ank.a sizleri dinlemeye geliceğiim KESİİİN.... yeni mekaan hayırlı olsuun.
hepinizii kocamaan kocamaan öpüyoruum
bash bash...
 
oooooo........ yeni mekan hayırlı olsun, en kısa zazmanda orada da idnlemeye geleceğiz elbet... ;)

uric dıostum, biraz sabırlı olmak gerekiyor... mutlaka zaman içinde daha iyi olacaklardır zira hepsi çok hırslı ve istekli arkadaşlar.. biraz zaman ve hoşgörü lazım, ben inanıyorum bu arkadaşlara... 8)

sevgiler..
 
Geri
Üst