Serkül Kan

Ben bir iki kez klibine rastladım son derece emanet duran birsürü kız ve aralarında Serkül.Şarkı da klip de başarılı değil bana göre de.

Ama ortada emekle ve zorlukla yapılan bir iş var.Keşke daha iyi şarkı ve organizasyonlarla örnek yapsalardı Serkül'ü.Bu insanların da her alanda yeri olduğunu görmeye ihtiyacımız var çünkü.
 
Bence gaytet standart, onlarca benzeri olan bir albüm.

Sanki şu sıralar rock yükselişte bizde yapalım havası var, ben beğenmedim daha doğrusu dinleyince bir şey bulamadım.

Yine de kendisine başarılar dilerim.
 
sanirsam o klipteki ablalar su dokun bana diye bir sarki yapmis olan son donemdeki rock muzik tutulunca bu tarzda bir album cikaran gulhan(ya da gunhan?) ve kalanlarda yine onun grubundan felan filan.. atiyor olabilirim..
 
Vakti zamanında 2 yarışmaya çıktı ama 2. yarışma piyasa olduğu için orada parladı.Bayhanmıdır nedir onunla programdaş.Ama Barış Akarsu gibi tutmaz.
 
Bence iyi olmamış_merakımdan klibini izledim ama hoşuma gitmedi_NDA-2 sanada katılıyorum barış akarsu gibi tutmaz_
 
bu elemanın sıng your song daki şarkısı fena değildi istanbull sen olmasan falan bişiler söölüyodu arkasındada banderas kılıklı iki abimiz bööle bandalaı mandalaı flamenko tarzı bişiler çalıyıolardı iidi hoştu şimdikide çok kötü ne biliim zaten şarkının sözlerinede dikkat edince direkt olaraka bi duygu sömürürsü bariz yazık bana bu halime düşerim elden ele falan nese bence vasat
 
abi eyvallah sarkı cok güzel ama
direk olarak ilk parca cıkması cok yanlıs ya
sanki tsunami nin dediği gibi bi duygu sömürüsü
var acıtmaya calısmıs gibi
keske ilk bu olmasaydı
 
başlığı görünce şok oldum bu ne ya :D gerçi kısa süreliydi benim şok ,dinlemedim ama bilmiyorum böyle kişileri 1 albüm sonra rap bi albümle de bulabiliriz :D
 
Fiziksel engelli olması müzik yapmasını engellemez. Ancak ses iyi değil. Üstelik sırf tuttu diye pop rockımsı bir şeyler yapılmış. Belli ki adamın sesi gitmiyor, ne diye kasarsınız ki...

Ayrıca programların formatları benzese de bence birbirinden çok farklıydı "Akademi Türkiye" ile "Popstar".
 
söyle damardan filan okusa daha bir giderdi sesine aslında. ama sonraki albümlerinde yapabilir pekala ne de olsa bu ülkede imaj değiştirmek, çorap değiştirmek kadar kolay bir iş olmuş. nitekim; özcan deniz'in bir diziyle birkaç ayda "kro"luktan "modernlik"e (!) terfi etmesi hala birçoğumuza normal gelebiliyorsa, arabeskçi ses sanatçısı (!) adamdandan da "bir iki fırça darbesiyle" "heavy metal sanatçısı" olabilirmiş :!:
 
"sevgilinden niçin ayrıldın?" sorusunu cevaplarken "e o telefon ediyordu, ben de telefonu açamıyordum tabii" gibi laflar sarfederek "çaktırmadan" duygu sömürüsü yapan , ardından gözlemlediğim kadarıyla hakikaten yapay davranan bir insan.
 
Serkul

Klibinde arkada calan kızlar rol yapıyor cunku. Albumunde davulları
Arbak Dal (Haluk Levent) ve Cengiz Baysal (Simdi dumanda calıyor.)
Calmıs. bence o kızların hiçbir anlamı ve bir göz dolgungu olaylarıda yok.
Neden onlar arkada rol yapmıs anlamıs degilim. Aslında Serkül'ün neden bir rock album yapma girisiminde bulundugunuda anlamıs degilim dogrusu. Ama yinede basarılar.
 
Geri
Üst