İlker Pehriz

Besteleri e-mail adresime yolladığın için teşekkürler ;) örneklerde 3 tanesi vardı ama 5'inide göndermişsin, teşekküler. "Uyu" süper bi parça, çok eğlenceli, sözlerine çok güldüm. Kime kızdıysan artık :)
Başarılar arkadaşım, takip etmeye devam edecem...
 
ya arkadaşlar ilker ramazanda yokmu hiç bir yerde çaldığı yerleri bilen varsa paylaşsın lütfen
 
Ben dinlemek istedim parçaları ama "sorry server is lele lölö" diyor... Linkler de Ramazan vesilesiyle mi kalktı acaba? :D Bir kontrol edersen sevinirim, merak ettim.

İyi çalışmalar.

Onur
 
contradictionswithin demiş ki:
Ben dinlemek istedim parçaları ama "sorry server is lele lölö" diyor... Linkler de Ramazan vesilesiyle mi kalktı acaba? :D Bir kontrol edersen sevinirim, merak ettim.

İyi çalışmalar.

Onur

Ehehe ramazan dolayısıyla sadece iftarda kapanıyo :) Ya bende baktım kapalıydı açılmış. internet işte ayrı bi hasta buda :) Msn adresimi yolladım sana. Ordan da yollarım mp3'leri. Görüşmek üzere
 
Şimdi gördüm mesajını sağol. Bu arada emaile gönderirsen sevinirim demiştim mesajda ama site açılmış evet, dinledim oradan. Bizim odamız ve Aklıma gelme adlı şarkıları beğendim. Güzel. Ses rengin de güzel. Başarılar, çalışmalarının devamını da dinlemek isterim ileride.

İyi çalışmalar.

Saygı, sevgi.

Onur
 
Teşekkür ederim. Beğenmene sevindim ;) Kırkoda Grubunuz bi sürelik çalışmalarına ara vermiş sanırım. Umarım sorunlar hallolur ve çalışmalarınıza devam edersiniz.
Görüşmek üzere...
 
dün akşamki performansı tatışmasız bir numaraydı walla gözlerimi alamadım ne çalış ne ses be abi öyle grup olayı olmuş yani helal olsun ex bronxtaki herkes çok eğlendi bir dahaki programı nerdeyse bir turkrock buluşması yapalım ne dersiniz iyi olmazmı yeni programlarını dört gözle bekliyoruz yolun açık olsun
 
Her ne kadar ses düzeninde problem yaşasakta Pulp One'da yılbaşı gecesi bizim açımızdan eğlenceli geçti. Devamı perşembe geceleri Pulp One'da. Herkese Mutlu Yıllar :)
 
Yılbaşı akşamı iki sıkı grupla daha tanıştım, İLKER PEHRİZ ve ROL. internette aradım ve iki grubada ulaşabildim. Yollarınız açık olsun umarım herşey iyi gider sizler için. Eski Pulpta güzel bi gece geçirdim, ellerinize, kollarınıza sağlık. tikipçinizim ;)
 
Geri
Üst