Arcane (thrash & death metal) - Ankara

Bu pazar Saklıkent'te büyük sahnede, iyi çalışılmş ve ince düşünülmüş bir performans sergileyecek olan ARCANE, tüm metal fanlarını sahnenin önünde delicesine eğlenmek için bekliyor olacak.

ARCANE olarak Ankara'nın ilk, tek ve en önemli rock müzik etkinliği olan Rock Station Festivali'ni gönülden destekliyor, bu yıl festivalin katılımcısı olmaktan gurur duyuyoruz. Bu nedenle de gerçekten eğlenmenizi sağlayacak ve bizlerin de köküne kadar eğleneceğimiz bir festival atmosferi için uğraşacağız. Güzl olacağına innaıyoruz. sizleri de etkinliğe ve bizlere destek olmaya, paylaşımımıza katılmaya bekliyoruz...

Şimdiden iyi eğlenceler herkese...
 
Siyah, beyaz ve kırmızı Arcane'in sahne şovundan bunlar kalmış aklımda...Türkiye standartlarına göre oldukça başarılı müzik, şov ve besteler..Tebrikler!
Performanstan sonra şahsına münhasır üyeleriyle tanışma fırsatını bulduğum Arcane grubunu ve grubun en genç elemanı BÜLENT'i başka bir organizasyonda yine görmek ve dinlemek dileğiyle..
 
sahneniz mukemmel beyler.. keske sound sorunu da olmasaydı rock stationda da sızı soyle keyifle dinleyebilseydik.. neyse cok ıyıydınız umarım beraberce de dagıtabılırız bır konserde...
 
Çok güzel bir atmosferde gerçekleşen RSF 8'in yıldızı kesinlikle Arcane idi. Duruş, hareketlilik, performans bakımından salondaki herkese kendilerini izlettirmeyi bildiler. Kurtuluş Savaşı ve Atatürk görüntüleri ile de görsel anlamda muhteşemlerdi.

Sound biraz karamboldü ama olsun. :LOL:
Çok çalıştıkları, emek verdikleri belli. Ellerine sağlık.
 
Tebrikler! Geç tanıştık grupla. Keyf verici dinlemek de fotoğraflamak da Arcane'i.
apo038qs.jpg
 
ARCANE olarak gelen ve gelemeyen dostlara, yardım edenlere ve destek verenlere çok teşekkürler.
Konserler devam edecek, sahne performansları zaman içerisinde çok daha iyi olacak.

Yakında NOWHERE TO HIDE çalışması da sizlere ulaşacak.
"Saklanacak yer yoksa, zevk almaya bakın !"
 
NOWHERE TO HIDE

ARCANE'den piyasaya konserlerin yanında resmi giriş Ocak 2006'da...
NOWHERE TO HIDE demosu Raven Records etiketi ile yakında raflarda olacak.

7 parçalık ve 29 dakikalık bu bandrollü demonun içerisinde biri canlı performans ve diğeri kanlı performans olmak üzere iki adet klip (Voice Within ve 7.62 Solutions), multimedya bölümü aracılığı ile parçaların sözleri (İngilizce ve Türkçe olarak), güzel - çok güzel bir fotoğraf albümü, gerekli iletişim adresleri, eleman profillerini de bulabileceksiniz.

Valla ben lafımın arkasındayım; ARCANE - Nowhere To Hide... (Kaçacak yer yoksa zevk almaya bakın...)
 
Ne ilginç kullanıcılar var... Belki kuralları harfiyen uygulama çabası, belki de çekingenlik.
Bir özel mesaj geldi de; demoda hangi parçalar olacak demiş soran thrash dinleyicisi :LOL:
Sırası ile olmamakla birlikte:
SOUL ARCANE
CONFRONTATION
NATURE OF THE BEAST
SPELLCROSS OVER DESTINY
VOICE WITHIN
7.62 SOLUTIONS
DIGGING MY GRAVE


Konserlerde çalınan fakat demoda olmayan Respond (ki benim favorim), 99% Hate ve A Fools Wisdom parçalarını da artık albümde ya da o kadar beklemem derseniz konserlerde dinleyeceksiniz.
 
arcane rulessssss...........
ANKARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA(ama ben istanbulluyum) hehehe süpersiniz aynen devam bu arada istanbulda bi konser ayarlasak ya birlikte
 
ARCANE vokalisti Koray Elifer'in askerliği sırasında grup boş durmuyor ve zaman kaybetmemek için de yoluna "old school thrash" grubu RECTIFIER grubunun canavar vokali Tangun Dinç ile devam ediyor. Konser vermeye hazırlar, Tangun gruba ve gazına kolay uyum sağlamış gözüküyor. Ankara'nın en iyi sahne adamlarından biri, hatta en iyisi olan Tangun'u bu sağlam sahne grubunda görmek çok keyifli olacak. İlk konserde çok feci dağılacağız...

Bir de EP daha fazla gecikmese daha da güzel olacak.
 
Geri
Üst