Elektro Bateri Yardım

M

MoLeCK

arkadaşlar yamaha extreme 3 dijital davulum var...bu aletle ilgili olarak bi kaç sorum var yardımcı olursanız sevinirim.
1-arkadaşlar bilgisayar bağlantısı nasıl yapılmalı (kaliteli bir ses performansı için)
2-herhangi bir şarkının içinden drumları çıkarma şansımız var mı(youtubede yapanlar nasıl yapıyorlar merak ediyorum)
3-sizce bu bateri iyi bir baterimi-roland ın hangi modeliyle denktir?
4-bu bateri için normal anfi kullanılabilir mi yoksa illa elektro bateri anfisi mi almak gerekli?
5-baterime eklenti yapmayı düşünüyorum(zil ve tom)...bu bateriye sadece yamaha markalardaki tom ve zillerimi bağlayabilirim...yani mesela rolandın herhangi bir zil ini modüle bağlarsam ses alabilir miyim -herhangi bir sorun olur mu?

şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ediyorum

bu arada burası yeri değil biliyorum fakat dipnot olarak ekliyorum ...yamaha marka tom-zil ve elektro bateri anfisi arıyorum ...satanlar burdan ulaşabilir ...yardımlarınız için teşekkürler
 
Merhaba, kaliteli ses ve video kaydı için öncelikle elektro bateri de analog kayıttan uzak durmanız gerekir tabiki ses kartınız yetersiz ise. En iyi yöntem ses ve video decoder'leridir.
EasyCap adlı cihaz piyasada 30 - 40 TL civarı. Onu alabilirsiniz. Elektro bateri çıkış birimi ikiye çıkarıp ki bunu yapan değiştiriciler de var, piyasada 3 - 5 TL civarında, birini kulaklığınıza, diğerini ise EasyCap'e göndermenizdir. USB üzerinden setereo dijital kayıt almanızı sağlar, aynı anda video da kaydedebilirsiniz. Ses kalitesi işleme hızına göre düşecektir. Ama farkı çok da anlamazsınız. En iyi şekilde de bir tane drum preamp alıp kullanmaktır. Bu en iyi ama bir o kadar da pahalı olan yöntem. Bu işi yapan bir kaç program duydum, alternatif olarak şarkılarda bass ve tizz leri kısabilirsiniz, youtube da drumless olarak aratabilirsiniz, yada guitar hero parçalarından alabilirsiniz. Pre amp almanız yeterli. Roland bağlayamazsınız. Beyinler farklı.
 
Geri
Üst