R.T.D / Reset To Default

R.T.D Rockstation X da!

Grubumuz 8-9 eylül tarihlerinde 10. su yapılcak ROCKSTATION FEST te yer alacaktır!

afis_rsf_10_master_rs.jpg
 
harikaydınız... death in fire çok sağlam oldu =) herzaman sizle olmaya çabalıyorum ankarakdada izlicem umarım bu günkü gibi sprz sağlam coverlar beklemekteyiz! =) mükemmelsiniz usta bu arada gitarist arkın fırlattığı pena tam önüme düştü =D penan bende :D neyse lafı uzatmıyalım =) hep iyi en iyi RTD! hell yeah!!
 
vay be uzun zamandır yazmamışım ben haaaa :D ne zaman izlicek olsam bir işim çıkıyor ayıp ediyorum farkındayım emir. Yahu teeee garage zamanı izlemiştim ben sizi baya oldu şimdi anca myspace'den besteleri takip ediyorum sıkı gidiyor durmak yok yola devam :D bu arada geçen cumartesi dorock'da çaldık iki arkadaş ankara'dan olduğumu duyunca abi n'olur bi dahaki konsere yanında R.T.D.'yi de al gel dediler ben iletiyorum siz gerekeni yapın bence... Birgün aynı sahnede olucaz inşallah, bende zaten anca o zaman canlı performansınızı izleyebilicem sanırım :D kolay gelsin beyler!!
 
Grup dağılmıştır.Emir ve emre baska bir grupta benzer tarzı icra edeceklerdir diğer elemanlar solo projelerine yönelmiştir.Tüm arkadaşlara başarılar diliyor,R.T.D ye destek olan herkese çok teşekkür ediyoruz.
 
metal müzik pek dinlemem ama isminizden dolayı çok sevmiştim bu grubu. besteler konserler vs verilen bunca emekten sonra grubun dağılması gerçekten üzücü. umarım tekrar bir araya gelirsiniz.
 
Geri
Üst