ebay sorusu

muhtemelen takılmaz takılsada %10 vergi ödersin. bak önümüz bayram olduğu için çok küçük ihtimal takılması. bayramlarda daha bi kolay geçiyo. o yüzden çabuk karar verirsen iyi olur senin içinde

ha ayrıca karşıdaki adama rica et içine hediyedir diye bi kağıt koysun. sorunsuz geçer bayram olduğu için.
 
burada en sıkıntılı durum aslında shipping, usps ile gonderttirirsen "air mail" ortalama bi para odersin soyle bir ornek vereyim 10 pound luk bi kargo ortalama 50 $ a falan patlar. ayrıca (ben bakmadım senin url ye) ama bu urun eger kullanılmamıs bi urunse fatura koydurtmammaya ozen goster. orada prelektor bi yanlıs yapmıs. o kagıt hediye olan yazı kutunun ustune yapısan parca. onu mutlaka tembihlemelisi us deki adama. zaten kutu acılınca belli bi ucret oduyosun mecburen gumruge (muayene parasımı ne). yani ozetle biraz ing. biraz cesaret ve gumrukte kendinden emin tavrlar ile halledersin.
 
aslında ebayden alısveris yapmanın en az sorun cıkartan kısımları bahsettikleriniz.. onemli olan adam gercekten o resimdeki seyimi gonderiyor??
bircok ebayzedenin basına geldigi gibi satıyorum dedigi seyle sana gelen sey cooook farklı olabilir..
hakkını buralardan aramakta kolay degil
 
vallahi 1 ay icinde 10a yakin alisveris yaptim eBayden (gitar, pedal, cd, dvd vs) hicbir sorunla karsilasmadim, kullanicilar hakkinda yapilan "feedback"lerde olumsuz birsey yazmiyorsa sorun cikma ihtimali cok dusuk...
Binlerce "feedback"i olan kullanicilar var, onlari tercih etmeniz alisverisinizdeki risk oranini dusurecektir diye dusunuyorum.
Iyi alisverisler ;)
 
Geri
Üst