Alive (Pop-Rock) - İzmir

geçen haftasonu izmirde bios bar da dinledim bu grubu, sanırım bikaçyıllık bir grup ve izlenimlerim doğrultusunda oldukça da seviliyo izmirde . ankarada da alive isimli bi grup olduğundan parantez içinde izmir yazdım karışıklık yaratmasın diye. başlıkta sorun olursa modlardan ricam düzeltilsin.
grubun burda başlığı olmamasına şaşırdım ve bi başlık açıp bilenlerin bize tanıtmasını uygun gördüm:)
neyse bildiğim kadarıyla grubu tanıtayım ben.
çarşamba ve c.tesileri izmir de bios barda sahne alıyorlar, gitar-bas-davul-klavye ve vokal olmaküzere 5 kişiler. oldukça deneyimli ve işine özen gösteren bi grup gibi görünüyorlar. repertuar ve yorumları da oldukça başarılı . ama izmirde sanırım çok sık dinlenildiğinden biraz repertuar revizyonna ihtiyaçları var ben ilk kez dinlediğimden memnun kaldım. genelde alternative ve türkçe rock çalıyorlar bunun yanında ispanyolca falan bişeyler de söylediler ama ne olduğunu anlamadım.. fakat seyircileri oldukça eğlendirebiliyolar seçtikleri şarkılarla. başarılar dileyip sözü detaylı bilgisi olanlara bırakiyim.
 
alive bornovada dinlemiştim ama çok oldu hatıırlamıyorum
muhtemelen beri blues barda çalıyorlardı ve iyi bir gruptu yoksa nerden kalsın ismi aklımda di mi? :) herkese sevgiler kolay gelsin gruptaki müzisyen arkadaşlara...
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
yukarda yazım aslında nerde ne yaptıklarını da bidaha yaziyim.. izmir bios bar da çarşamba ve c.tesi geceleri çalıyorlar.. izmirdeysen tavsiyemdir.
 
alive sevdiimiz bi gruptur.senelerdir severek dinleriz.önceleri bornovada (beri,parodi,dungeon..)çalıyolardı daha sonra alsancak piyasasına girdiler.önceleri daha rock ağırlıklı olan repertuarları alsancakta giderek poplaştı:) kaliteli ve oldukça büyük dinleyici kitlesine sahip bi gruptur kendileri..

üyeler:
Vokal - Aydok
Bas gitar - Egemen
Gitar - Çağlar
Klavye - Kartal
Davul - Asil
 
alive şu sıralar felix te çıkıo yani geçen cuma orda dinledim biraz.ii bi grup yani sıkılmadım hiç güzel şeyler çalıolar daldan dala ama olsun ya mesela wings of a butterfly sora lorenzo fln BEP bile çaldılar..ii hoş da mekanın ses sistemi ii deildi ya bu biras etkilio sanki aydok'un sesini filan.
 
Alive'ı geçen cuma felixte ilk defa izledim. Oldukça farklı parçalardan oluşan repertuarları ve soundlarıyla bornova'nın oldukça üstünde bi grup bence. jamiroquai çalmaları çok hoş olmuş her cuma ordayım. grup elemanlarına başarılar dilerim.
 
Arkadaşlar çok başarılısınız tebrik ederim. Sizi Felixte izledm çok eğlendik vizelerden sonra kurtlarımızı döktük. bi sorum olucak bu gece son gecemiz dediniz neden?
 
ya ben bu grubu biosta dinlemiştim. repertuarları çok geniş ve eğlenceli sahneleride cok sağlam enstrumanına hakim adamlar. tarzları ise alternatif değil pop-rock bence ilgililere duyrulur
 
evet ben eglenmek istiorum diyene alin size eglence :D alive i taa beri zamanlarindan beri dinliorum gerçekten iiler! bugüne kadar nerdeydin diicek olursanis daha yeni üye oldum! aydok sahne performansi olarak muhtesem bi kere :!: egemen cnm bnm çok sempatiksin ;) geçen cuma duman konseri yerine felix i tercih edip; tabii ki bunda ooze un önündeki can alici kuyrugunda payi war ama neyse: :LOL: kisacasi felix de uzun süre sona dinlemenin keyfini yasadim süper eglendik! herkes te ayni fikirde sanirim! egemen bu lafim sana abimden bu kadar korkma... :D seda çalar!!!
 
felix programları sona ermiş.biz bornova da dinlemeyi tercih edioduk kendilerini ama..bios ta daha pop bi repertuar oluyo.felix te çok eğlenmiştik.napalım hayırlısı...
 
alive'ı 2 yılı aşkın suredir biosta izliyorum alsancağın en çok iş yapan grubu diyebilirim.
repertuarları çok iyi bence black eyed peas, justin, madonna falan çalıyolar turkçe olarakta eski kargo parçaları.... bornova repertuarının tersi diyebilirim!!
 
ALIVE

Vokal - Ulaş
Gitar - Egemen
Klavye - Kartal
Bass - Egemen
Davul - Çağrı




ALIVE 2001 yılında İzmir Bornova'nın Küçükparkında kuruldu. Yaklaşık birbuçuk yıl boyunca devamlı eleman ve isim değişiminden sonra kadrosunu oturtarak Alsancak rock piyasasına girdi. Şu sıralar Çarşamba günü Alsancak BIOS barda, Cuma günüde FELIX barda sahne almaktadır.

İlk olarak Rochada sahne alan Alive sırasıyla;
ROCHA (2003 ilkbahar),
BABYROCK - Dikili (2003 yaz),
SLYNKIES Irish Pub - Kuşadası (2003 yaz),
PARODİ (2003 sonbahar),
BIOS (2003 - hala devam ediyor),
BERİ BLUES (2003 -2004 kış sezonu), DUNGEON(2003 - 2004 kış sezonu),
ROI (2004 ilkbahar),
TERMİNAL (2004 yaz),
OOZE(2004 sonbahar),
OLD CITY - İstanbul (2005 ilkbahar),
FELIX(2005 sonbahar, 2007 - ),
KEMANCI - İzmir (2005 kış),
SEA GARDEN - Bodrum(2006 yaz),
PUNTA (2006 kış)
çalmıştır. Ayrıca İzmir de birçok şenlik konseri, parti ve etkinliklerde yer almıştır.

Grubun ilk kurulduğu günden itibaren grupta değişmeyen iki eleman Egemen ve Kartaldır. Daha sonra grubun credence adı altında ilk kurucularından Ulaş'ın 2006 yılında tekrar gruba katılmasıyla kadro şu anki halini almıştır.

Grupta çalan davulcular sırasıyla Özgür(2001 - 2002), Erdem (2002), Oğuz(2002), Metin(2002), Serdar(2003), Asil(2003 - 2006)dir. Asil grubun bütün çileli ve güzel dönemlerinde emeğiyle gönlümüzde tahtını kurmuştur. 2006 Kasım ayında gruptan ayrılıp yerini Çağrıya bırakmıştır. Çağrı BIOSta yıllarca TAPE grbuyla çalmış tecrübeli bir davulcudur.

Şu anki gitarist Egemen grubun 9. gitaristidir. Grupta çalan gitaristler; Credence'in kurucusu Ulaş(2001 - 2002) , Sedat(2001 - 2002) , Ateş(2002), Batuhan (2002 - 2004) grubun yükselme aşamasında büyük emeği geçmiştir. Amerikaya gitmesiyle grubun efsane gitaristi olarak yerini kalplerimize kazımıştır. Daha sonra Sinan (2004), Can - Repertuar köpekleri (2004) , Çağlar (2004 -2006) , Kunt (2006) ve Egemen (2006-) dir.

Grubun eski vokalisti Aydok, 2006 Kasım ayında yerini 2001 yılında Credence adlı grubumuzun kurucusu ve bizim ilk ritm gitaristimiz ve aynı zamanda ilk back vokalistimiz olan Ulaşa bırakmıştır. 2006 Kasım ayında büyük bir revizyona giden grup yeni kadrosuyla, soundunu dahada sertleştirip repertuarında 80lere ağırlık vermeye başlamıştır.

Grubun tarzı kurulumundan itibaren rock'n roll, klasik rock, alternative, pop-rock, R&B, pop-jazz ve en son olarak 80's olarak evrim geçirmiştir.
 
BAŞARILAR ARKADAŞLAR.SİZİ BİRKAÇ KEZ DİLEMİŞTİM.DUNGEON'DA FALAN HA BİRDE EGE ŞENLİKLERİNDE DİNLEMİŞTİM.TABİ BU GRUBU ASİLİN ARK.I SAYESİNDE TANIDIM.İYİKİ DE TANIMIŞIM:)
 
tRibaLL demiş ki:
evet ben eglenmek istiorum diyene alin size eglence :D alive i taa beri zamanlarindan beri dinliorum gerçekten iiler! bugüne kadar nerdeydin diicek olursanis daha yeni üye oldum! aydok sahne performansi olarak muhtesem bi kere :!: egemen cnm bnm çok sempatiksin ;) geçen cuma duman konseri yerine felix i tercih edip; tabii ki bunda ooze un önündeki can alici kuyrugunda payi war ama neyse: :LOL: kisacasi felix de uzun süre sona dinlemenin keyfini yasadim süper eglendik! herkes te ayni fikirde sanirim! egemen bu lafim sana abimden bu kadar korkma... :D seda çalar!!!

Saol canım çok kibarsın abinle biz arkadaşız zaten abinden korkmuyorum :cry: buarada korkutma numarası yaptı bana ama pek başarılı olamadı geyikleştik sonra
 
Geri
Üst