marshall jackhammer

Re: Jackhammer

burak631 demiş ki:
Bende Cort Evl X-4 İle Marshall Mg30dfx Var Benim Müzik Anlayışım Ve Dinledigim Müzik türleri Bunlar (Duman,kurban,Hayko,şebnem ferah,nirvan,red hot chilli pappers,[Ajdar:D],Metallica,Lamb Of God System V.b Öyle Gidiypr Sizce Ben Sert Dist. OLan Bir Pedal Mı Almalıyım Yoqsa Hafif Dist. yani Şunu söylüyorum: Marshall JackHammer mı? Boss Metal zone mu? Şimdiden Tşekkürler

İki pedalı da dene.Jh1 in Marshall amfilerde daha iyi performasn gösterdiği söylenmesinin yanında ton olarak overdrive ın mgden biraz iyi olduğu dist tonunun ise mg ye benzdediğini çalanlar söylüyor.

Fakat metalzone alırsan daha farklı bir tonun olur.Ama daha iyidir diyemiyorum.Çünkü ne Marshall mg nede metal zone denedim.
 
nedense zamanında metallicanın da kullanmıs oldugu bir pedal oldugu halde metallica fanlarının yaklaşmadıgı bir pedal, hiç anlamam sebebini, o kadar metallica tınısı diye konu acılır ama pek adı geçmez bu pedalın.
 
dist.mgye benziyo ama istenilen dolgun dist.alamıyosun. ama jcm2000in dist.yakın bi ton elde edemedim ben jackhummer ile. ama mydükkanda satış yorumu olarak okuduğumda eski lambalı amfi dist.ı diye görmüşrüm.ama overdriveı mükemmel.ben yanına mxr dist 3 almayı düşünüyorum
 
Bi ara kullandım dist. modu cok berbat ancak overdrive kanalı cok iyi bir pedal özelliklede fiyatına göre ayrıca marshall tonu sevenler için iyi bir secim olur bence :)
 
1 ay kullandım ve direk sattım hayatımdaki en boğuk tonu o 1 ay boıyunca emg 81 85 le aldım.... dist modu tek kelimeyle iğrenç ti ..... amma ve lakin od muhteşemdi....
 
2 sorum olucak Benm gtarımdada 25k lık potanslar var 50 taksam ne olur?.
jackhammer de freq ve contour ayarı var bunları tamamen kapatınca vyea freq braz açıkken dic.modundaki boğulma kayboluyo Studyoda kurcalarken farketdm.bu freq ve contour tam olarak ne işe yaramaktadır?
stagg 25 lik amfi kullanıyorum gtarmda çok iyi bişiy değil.
 
Geri
Üst