Hard Luck (glam/klasik rock) - Ankara

bu arada grubun repertuarindan bahsetmemişiz ben yazayım bari.

deep purple, led zeppelin, skid row, scorpions, gnr, whitesnake, rainbow, bon jovi, kiss, mr big, wasp, saxon, queen, twisted sister vs. vs. şeklinde playlistimiz var. daha çok 80ler gibi.

böyle de bi grubuz işte....
 
Günümüz değişti ve sabitleşti. Artık, Çağrı'nın deyimiyle, 80 lerin ruhunu perşembeleri Dip Bar'da Street Cats dinleyerek yakalayabilirsiniz.

Hem de biranızı 3YTL'ye yudumlayarak!!!
 
Müziğe diyeceğim bi şey yok, ellerinize ağzınıza sağlık. Dip'in biraz reklamını yapması lazım bence. Mekan gayet güzel, bira da ucuzlamış, e bunu duyursanıza yahu, millete vahiy inecek değil ya :evil: umarım program dolar taşar bundan sonra :D yeni gününüz hayırlı olsun
 
Evet arkadaşlar herkese hayırlı uğurlu olsun artık perçembeye sabitledik. Akşam 7'ye kadar bira + mısır 2.5 YTL, 7'den sonra 3 YTL , mekan ferah , ses düzeni çok güzel, sahne geniş, grup 80'ler daha ne olsun artık DİP BAR'ın tanınması lazım.
Gelip dinleyin yorum yapın, beğenmesseniz söyleyin:) Daha ne diyim.
 
Arkadaşlar Yarın yani perşembe vokalimizin hasta oluşundan dolayı çalamıyoruz. Herkesden özür diliyoruz.
Gelecek hafta perşembe görüşmek üzere.
Saygılarımla
 
selamlar,ününüzü çok duydum çağrı sağolsun hep anlatıyo ama bi türlü fırsat bulamadım gelip dinlemeye..repertuar çok sağlam sınavlar bitsin ilk fırsat dipteyim(hem mekan hem de alınacak alkol sonucu halim..)
bu arada cuma garaja beklerim 7de..
 
Öncelikle biraz geç oldu ama Yakup'cum geçmiş olsun.. çabucak iyileş ki biz de sizlerden mahrum kalmayalım. :) İkinci olarak.. ben bi açıklama bekliyorum nedir bu 4 Aralık Saklıkent olayı? Ne yani sizin haberlerinizi başka forumları takip ederek mi alıcaz?!?!? Hadi bakalım... Neyse hepinize kolay gelsin.. yakında görüşmek üzere
 
hmm haklısın ya, burada yazmamışız pardon :) 4 Aralık Pazar günü Saklıkent'teki Pakistan depremi yardım konserinde sahne alacağız. Saat 16:00 da başlayacağız. Herkesi bekleriz....
 
grubun ismi ile ilgili olarak hemen bir şey söyleyim istedim yanlış anlaşılmazsa :) bana ilk olarak asıl sokak kedileri'ni yani stray cats i hatırlattı, brian setzer'in efsanevi grubunu :) bir söyleyim dedim. kolay gelsin, başarılar.
 
:) Evet abi haklısın, zaten Stray Cats çok beğendiğimiz bir isim olduğu için bu ismi koyduk, yani taklitse taklit eyvallah :) ama ilk sayfada yazdığı gibi Sokak Köpekleri'nden değil Stray Cats'den! :)
 
Aslında şöyle oldu :D Büyük bir ayıp ama Stray Cats'i bilmiyorduk, şans eseri bu ismi bulduk ve çok hoşumuza gitti. Tam ismimizi koyacakken Stray Cats'i öğrendik ve bu isme de alıştığımız için Street Cats olarak koyduk ismimizi.
 
yaw yararlanmadık diyorum. Gökhan birçok alternatifin arasında "Stray Cats" ile geldi, biz de beğendik ama maalesef daha önceden kullanmışlar.

Sevgili Ozan, sinirleniyorum arkadaşım...
 
Pakistan Depremi Depremzedelerine Yardım Konseri

Tuşe!
DeM
Derin6
Funk 'a La Turka
Gulyabani
Street Cats

Tarih: 04,12,2005
Kapı Açılışı: 15:00
Bilet Fiyatı: 7.5 YTL
Bilet Satışı: Kapı

Bu konserin tüm bilet geliri Pakistan Depremi Yardım Kampanyası'na aktarılacaktır.
 
pakistankonseri.JPG
 
aytac demiş ki:
Aslında şöyle oldu :D Büyük bir ayıp ama Stray Cats'i bilmiyorduk, şans eseri bu ismi bulduk ve çok hoşumuza gitti. Tam ismimizi koyacakken Stray Cats'i öğrendik ve bu isme de alıştığımız için Street Cats olarak koyduk ismimizi.

dediğim gibi sadece benzerlik dikkat çekici ama kim bilir belki sizin adınız daha çok duyulur :) kaldı ki stray cats'i çok fazla bilen, irdeleyen de çok değildir kanımca. kolay gelsin, konserinizde de bütün katılan gruplara ve size başarılar.
 
Geri
Üst