Televizyon Makinası Programı Buluşması (12/11/2005)

Purgatory: Tamam ulan. Ne yazacağına sen karar ver ama bana da söyle:)

benayevsen: artılarını çarşamba gününe kadar kesin olarak bana bildir.
 
Haa, burayı okuyupta ''Nasıl olsa yapan biri&birileri var, elimi taşın altına sokmayayım'' tarzı düşünceler içine girene Rus Ruleti oynama şansı bedava; onu belirteyim hemen..

Ama şöyle yanar dönerli bir şey için yine biraz geç kaldık sanırım..? Gerçi sizin içinizde her daim güzel eserler meydana getirme idealistliğinde olanlar var ben biliyorum, gözünden anlarım adamın.. Yine de kartona yazılacaksa kırtasiyenin birinden beyaz karton ve tahta kalemi almanız pek uygun olacaktır. İlkel ama samimi..

Image162.jpg
 
Evet abi. Bu hem doğal, hem kolay, hem güzel olur. Janjanlı birşeyler yapmaya da pek gerek yok zaten. Baskıcıda çalışan falan varsa atraksiyonlu birşeyler hazirlayabilir. Buna hayır demeyiz. Ayrıca başka fikri olan kişi/kişiler varsa da yazıversin bir zahmet..
 
Bunları hatırlatma gereği hissettim.

filthy bir önceki sayfada demiş ki:
Arkadaşkar kesin tarih ayin 12'si olarak kararlaştırılmıştır (bu karar benim keyfi almış olduğum birşey değildir)


Şimdi gelmek isteyen olursa nasıl gideriz, ne yaparız, ne ederiz diye kısaca yazayım.

- Doğan Medya Center'a gitmek için Taksim'den bir servis aracı ile (bir aksilik olmaz ise ben ayarlıyacağım) Tv Makinası stüdyosuna gideceğiz.

- Program yaklaşık 00:30 civarında başlıyor. Bu yüzden saat 21:30 civarında Taksim'den kalkış yaparız.

- Program bittikten sonra tekrardan Kanal D stüdyosundan Taksim'e dönüş yapmak üzere yola çıkacağız. Taksim'den evli evine köylü köyüne yoluna koyulur veya takılmak isteyenler kalır.

- Bu iş için tek masraf servis ücreti olacaktır. Gelecek kişi sayısına göre fiyat değişecektir tabii. Tek bir aracı yaklaşık 120-140 YTL arası (daha da düşebilir) ayarlayabiliriz diye düşünüyorum. Bu ücret gelecek kişi sayısına göre değişecektir.

- Şimdilik 20 kişilik yer ayırttım. Eğer daha fazla katılım olursa bu sayıyı arttırabiirim.

- Gelecek olan kişiler en geç 09/11/2005 Çarşamba gününe kadar KESİN cevabını foruma yazsın veya bana bir şekilde ulaşsın.

- Gelecek kişiler forumdan tanıdığı kişilere falan telefon numarası v.s versin ki olası durumda daha rahat bir şekilde ulaşabilelim. İsteyen kişiler telefon numaralarını özel mesaj yolu ile atabilir.

- Çok rica ederek söylüyorum; "ben de gelirim ulan" diye yazıpta buluşma günü gelmeyen kişi olmasın lütfen. Çünkü ona göre bilet ve servis ayarlıyacağım (Bu konuda duyarlı olursanız çok sevinirim)

Ayrıca bu aktiviteye sevgilinizi, arkadaşınızı, karınızı-kocanızı, annenizi, babanızı, kuzeninizi, dedenizi v.s getirebilirsiniz. Kesin geliyorsanız kendiniz ile beraber artınızı tam olarak yazmayı unutmayın.

Artı nedir? Örneğin ben dedem ve ananemle (2 kişi) geleceğim. Sonuç olarak bu listeye eklenmek istiyorsam ben (+2) şeklinde bir anlatım biçimi kullanmanız çok süper olur

filthy demiş ki:
Gelecek kişileri ve artılarını bu postta sunacağım.

filthy (+1)
benayevsen (+8 )
Purgatory (+1)
normanbates
Atakovic
HornyDeviL
bLackmaiLer
oXYJeN (+1)
apsuva (+1)
rainbow adamı (+sı (ları) belki gelecek belli değil)
Skull_Krusher (+sı (ları) belki gelecek belli değil)
Fatih_TheConqueror_ (belki +1)
nurchin (+1)
bungula (+1)

Yukarıda diğer arkadaşların yazdığı gibi gelecek kişilerin akıllarını en fazla kurcalayan "o kadar saat yerde oturunca kıcımız ağrıyacak, uuzn bir süre bu işkenceyi çekeceğiz" sorusunun cevabı iciçizi rahatlatmıştır. Ben programı izleyemedim. Konsepti hakkında pek bilgim yok ama sonuçta oraya eğlenme amaçlı gideceğimiz için geri kalan şeyler pek önemli değil. Sonuç ne olursa olsun zevk alacağız. O zaman daha ne duruyorsunuz! (teknik direktör gibi konuştum:p)

Önümüzdeki çarşamba günü KESİN gelecek olanlar belli olduktan sonra servisi ayalıyacağım. 18 yaş sorunu yoktur. Yalnız 18 yaş altı gelecek olursa ebeveyninden "olası bir durumda meydana gelecek bir olaydan bay/bayan .............'in ebeveyni olarak tüm sorumluluğumu üstüme alıyorum" diye saman kağıdına bu yazıyı yazıp, altını imzalarsa iyi olur:p (dolmakalem veya tükenmez kalem kullanılacak. mümkünse kırmızı olmasın)

Ayrıca pankart hazırlayacak delikanlı veya hanımefendilere ihtiyac vardır. Bu işi "ben üstlenirim" diyen varsa foruma yazsın veya bana özel mesaj atsın.

Bu etkinlik ile ilgili bir sorunuz/sorununuz varsa çekinmeden söyleyin, yazın. Aklınızda herhangi bir olumsuzluk varsa bu olumsuzluğu çözmek için gereken yapılacaktır..
 
Dolmakalem ile mi dolduracaktık lan?! Abicim söylesene en baştan.. Ayrıca sen dışına taşırmayın şeklinde bir uyarı da yapmadın; etrafı batırdım ben ne olacak şimdi.. Yıkıl..


Purgatory'e ithafen filthy'den cevap: Tekrardan yaz o zaman. Herşeyi ben mi söyleyeceğim. Kocaman adam oldun, akıl et bazı şeyleri:p

Görüyorsunuz değil mi sevgili izleyiciler.. Rütbe neler için kullanılıyor yurdum forumlarında.. Bir garip Purgatory'i çekemiyor rumuzuna binayen pis olan herif. Sağlıksız şartlarda Televizyon Makinası organizasyonu yapılıyor; kaç, kaç..
 
Purgatory; alırım aklını aşağıya. Ben bir havacıyım. Evini hava saldırısına tutarım.

Fatih_TheConqueror_; yazdım senide listeye.

Arkadaşlar 12/11/2005 tarihinde en geç 21:00 da herkes Megavizyon'un önünde olsun. Sıcak gelişmeler haberdar olmak için bu başlığı takip edin..
 
olum gelen kişiler ağır tipler haa siz oturursunuz yerde... Yaşları başları 27-28-30 olanlar var adabı muşaberet (bölemi yazılıyor yaa!) olayını unutmayın:p
 
bende geliyorum amma ve lakin saat 21'de taksimde olamam irica etsem kanal d önünde kaçta olmam gerektiğini söyler misin filty? Bi de şöyle bişey var.. şimdi ben biraz hastayım.. doktora gittim önlem aldım ama daha önceki tecbübelerime dayanarak söylüyorum ki bu hastalık beni ilerleyen günlerde yatırabilir.. böyle bir durumda filty'nin bunu acil durum saymasını taleb ediyorum... yoksa söylediğim gibi KESİN GELİYORUM
 
Şükrü Sus ile Adab-ı Muaşeret kuralları diyorsunuz da; nasıl yani anlamadım ben. Zaten şuan ki tipim bunu anlamaya müsait değil. Bira kokusundan rahatsız olmazlar inşallah? Bir de sabahlara kadar NBA 2006 oynamaktan belim acayip şekilde sızlıyor, ağrıyor; ne derseniz diyin, beni ya kucağınıza alın ya da yerde otur demeyin. Ha diyeceksiniz ki NBA 2006 oynamaktan nasıl beli ağırır bir insanın..

Efendim şimdi şöyle ki; stresli maçların son saniyelerine farkı açamadan girdiğim için son pozisyonlarda alınan molalarda çok kritik taktikler verip el yakan topları kullanmak durumunda olan ben; arkama yaslanmak yerine öne doğru eğilerek saatlerce oynamışım ve tabi bunu oyun bitince fark ettim. Ben diyeceğimi dedim arkadaş; yoksa Serçe'nin içine 15 kişi filan sokmam sizi.
 
bungula: En geç saat 22:15'te Doğan Medya Center'ın önünde ol. Yani Kanal D binası.

Ha birde aldığım duyumlara göre Anadol marka bir aracın içine "en fazla kaç kişi girebilcek?" gibi bir deneme yapılıyormuş. Aramızda, bu atraksiyon için gönüllü gençler varsa bir adım öne çıksın. Atakovic ve normanbates banko 2 oyuncudur..
 
Program içinde 15 kişinin kapladığı yeri 2 kişinin kaplaması ile ilgili bir yarışma varsa benim favorilerim normanbates ile sin-pecado olacaktır; bunu bilir bunu söylerim. İyi geceler..
 
Geri
Üst