Televizyon Makinası Programı Buluşması (12/11/2005)

anlatmaya başlıyorum antorojen iyi dinle. neler kaçırdığını gör! :)

purgatory (ICED EARTH dinliyormusun? :D ) ve +birisi (taylan) ile taksime geçip. purgatorynin bira özlemi ile yanıp tutuşması sebebi ile dorock yapma kararı aldık. fakat midemizin bize bağırmasını daha fazla gözardı edemedik ve rainbow adamının gelmesiyle önce mide doldurmaya gittik. sonrasında dönüp biz biraları yuvarlarken elemanların gelmesini bekledik (o sırada ben 1 içerken purgatory 2 içiyordu. nasıl bir özlemdir bu! :D ). sırası ile sayacak olursam atakoviç, skull_krusher, oxyjen ve +sı ile apsuva ve +sı gelince kadro tamamlandı (dorock için ;) ) saat 21.00 sularında o güzel mekandan sadece birkaç saat sonra murder king.in performans göstereceği mekandan boynumuz bükük ayrılarak bir midye katliamı daha gerçekleştirmeyi denesekte başarı kaydedemedik. çünkü aramızda normanbates yoktu. evet normanbates bizi sadace programda değil midye olayında da yalnız bırakmıştı (bir kenara not alınsın rica ediyorum). yakında bize üyelik kartı çıkartacak olan midyecimizlede hesaplaşıp megavizyon yolunu tuttuk. benayevşen ve +sı ile akm önünden diğer +ları ile filthy.nin ilk anda tanıyamadığı aracımıza gecikmeli yerleştik :D .

araç içerisinde 4 ytl olarak bildiğimiz fakat gelemeyen arkadaşlar ile 6 ytl olan servis ücreti yüzünden filthy ile aramızda az daha kan davası başlıycaktı. neyseki arkadaş vatana millete hayırlı bir evlat olarak yakın zamanda mavi bereli olacağından herhangi bir kargaşa başlamaması için abilik yaparak alttan aldım. kanal d binasına geldiğimizde bungula ve +sı bizi beklemekteydi. böylece ekip tamamlandı. tam atakla çimlerde yuvarlanma moduna girecek iken içeri alındık. yenildi, içildi, filthy ve purgatory adamları afiş konusunu acaleye getirdi ve özde olan sadeliktir mantığı ile karaladı :D . girmeden öncede davulcu yusufu gördük ve programın yeni tarzı olduğundan. bu programda trooper yapılamayacağından bahsetti. oysaki filthy adamı ne ümitlerle hazırlanmıştı :( . studyoya girdiğimizde ise grup olarak alınmadığımız ve oturma yerlerini biz belirlemediğimizden organize eden şahıs ve kişilerin gazabına uğrayarak bölündük, dağaldık ve parçalandık. program içerisinde soprano ablama kadar bir aksiyon olmadı gibi. ilerleyen saatlerde sıkılan arkadaşların yanındakilere kafa atmaları ve sahnedeki hatun kişi şarkı söylerken davulcu yusuf ile olan diyaloğumuz biraz renk getirdi. ama en güzel olanıda bitmesiydi. yanlış anlaşılmasın programdan sıkıldığımdan veya sigara krizine girdiğimden değil buket doran ile aynı fotoğraf karesini gecikmelide olsa paylaşacak olmamdan :D . bu güzelliğide arşivimize ekledikten sonra yusuf ilede vedalaşıp yola koyulduk.

binadan çıktıktan sonra otobüsün biraz gecikmesi akabinde atak ile program öncesinde gerçekleştiremediğimiz enerji boşaltma işlemini filthy üzerinde eyleme dönüştürdük. mavi bereli olacak arkadaşımızı yükseklere alıştırma amacı ile yapılan bu eylemide kazasız atlattık.

abi çok uzun bir yazı olmuş. daha sonra taksim üzerinden yavaş yavaş ayrıldık. ama ayrılma aşamasında bungulanın +sı olan arkadaş biz durup vedalaşma töreni gerçekleştireceğimiz anlarda alacakaranlığa doğru süzüldü ve sırra kadem bastı.

sonuç itibarı ile televizyon makinası değil biz güzeldik. eğlenen bizlerdik. gelen bizimle bu anları paylaşan herkese çok teşşekkür. gelmeyenler içinde şöyle bir ceza, bir sonraki buluşmada herkese ortak bira ısmalayacaklar ki ibreti alem olsun bundan sonra bu gibi olaylar gerçekleşmesin. :D ;)
 
Aykut çok teşekkür ederim efenim.Çok ta fazla birşey kaçırmamışım yahu :) Tabii ki sizlerle olup eğlenmek isterdim ama olmadı işte.(Bende irc de çılgın atarak bu eksikliği gidermeye çalıştım):)
Konuklar berbattı.O gözlüklü hatunu irc de feci şekilde eleştirdik.Evet hiç acımadık :twisted:
Evşen'i ve pankartı görebildik biz sadece:)
 
Ben sertab ve demir demirkan'nın hayal kırıklığına uğradım.. yani bekledik saat 4 e yaklaşırken durmadan sineme ulan çıkmıcak bunlar diyip durdum saat 5 e kadar surer sanıyordum.. Neysem eğlenceli geçti sonuçta... Bu arada herkes Tuba Özerk'in şarkısını ezberledi dimi arkadaşlar...

Banada lolo yaparsın artık....
Birşeyimi ellettirmem, kimseye laf ettirmem..
Lololooo:D

resimleri ekliyom bu arada:)
 
haklısın evşen sertab ve demir demirkan gelse atık diyerek bekledik. hatta saat 4 olduğu sıralarda purgatorynin geç kalma korkusu başlamıştı "daha sertab gelmedi, demir gelmedi. bunlar ne zaman gelcekte program bitcek?!..." ama belliydiki okan o iki ismi saat 4te çıkartmaz oraya. ;) çıksalardı o saate kadar onca çıkan kişiden önce çıkarlardı.

filthy resmim nerde arkadaş!!! mailede atabilirsin, gmailede atabilirsin, burayada ekleyebilirsin. uyumadım olum seni bekliyom :D
 
keyifli bi programdı.... biraz kafama güneş misali spot ışığı geçti ama önceki zagadaki kadar "bitsin artık nooolurrr" modunda değildim, biraz daha rahattım.. demir'in gelmemesi baya kötü oldu.... o abla iyki opera yaptı.. bi an içinde olsa başımın ağrısı geçti... ben filty'den yine bi şövalyelik bekledim.. bi şekilde okan'la fotoğraf çekmemeizi sağlar diye ama bi girişimde bulunmadı. sanırım onlar kendi ilgilendikleri ve hamile olduğuna inanmak istemedikleri sevgili buket doran'la bi fotoğraf olayına girişmişler aziz korsan'ın yazdıklarından anladığıma göre... Yani yanımıza oturmadıkları gibi, foto konusunda satış koymuşlar.... bizim komşu beni görmüş tv'de.. annem'de görmüş bi ara böyle beni omuz plan vermiş :) sonuç olarak perişan olur muyum diye çok düşündüm ama memnun ayrıldım.. İyki gitmişim....
 
nienturi demiş ki:
bungula demiş ki:
hueeee demir demirkan geliyo.. en önden yer kapmamaız lazım..
-Tuba OZERK
-Gul GOLGE
-Ozlem KAVALLER
Evet en önlerden yer kapmak lazım ama Demir için değil :)
:p :p
Daha net görebilmek için :p



Gül gölge'yi gayet net gördük :) ekranda bilmiyorum ne kadar görebildiniz ama oturduğu andaki seyircilerden çıkan böğürme olayın "açıklığını" anlatır nitelikteydi heralde :) yukarda oturan diğer turkrock.com üyelerine iyi oldu.. bu arada kaydeden fotoğraf alan falan yok mu? geçen zaga da birileri yapmıştı ama :roll:
 
insan derki bide; gecenin sonunda Evşen-Faruk un evinde kaldım... Pazar keyfi yaptım tv kumandasını aldım elime, kahvaltı hazırlandı masaya, çay geldi önüme, sonra filmimi izledim akşam tekrar eve döndüm diye... :(:p hizmette kusur mu işledik yoksam :p
 
gelmediğim için işin açığı pişman değilim çünkü eğer gelseydim pazar günkü planım alt üst olacaktı.
ama eğlenmenize sevindim:) umarım bir daha ki sefere.
bu arada şu bira ısmarlama olayını unutalım lütfen. herkesin işi çıkabilir ama dimi? öhöm:)
 
Açıkcası program hoşuma gitmedi. Birkaç konuk ve olay haricinde sıkıcıydı. Gül ablamızın frikikleri de olmasa hiç çekilmezdi. Genel olarak anlatılacakları gelen kişiler yukarıda yazmış zaten. Kendi aramızdaki muhabbet, ortam v.s gayet iyidi. Güldük, eğlendik. Gelen kişilere teşekkür ediyorum.
 
O spotlardan dolayı saçımın rengi açıldı be. Bu arada Gül Gölge iyi tamam güzel de; bizim erkeğimiz neden her yerde hayvanlığını göstermek ihtirası ile yanıp tutuşuyor allah aşkına? Bizim oturduğumuz yere göre sol tarafta kalan bir tayfa vardı; abi adamlara jop göstersen ''AuUuUuUvVvVvVv'' ediyorlardı be.. Oturma şartlarının çok ilerlediğini söyleyebiliriz. Sigara ve tuvalet konusunda ise her zamanki sorunlar sürüyor. İçmeseydiniz lan o kadar, dingiller.. :)

Bu arada Sinem'e bir iki laf etmek isterim.. ''Yanınıza oturmamamız'' gibi bir durum söz konusu değil; biz sizlerle ne zamandır tanışıyoruz ve 4 kişiyken bile ne kadar gülüp eğlenmiştik, elimizde olan bir şey olsa neden yanınıza gelmeyelim ki? O arada sizin gösterdiğiniz tarafta yer var mı yok mu diye bakınırken kalabalığın içinde karambole geldi ve kaynadı, hepsi bu.. İlk başta ise sizin oraya oturduğunuzu görmediğimiz için yukarıya çıkmıştık.

Hadi şunu da itiraf edeyim, sen bana yer gösterirken benim gözüm çizmeli kediye kaydı bir kaç saniyeliğine; o sırada seninle aramızdaki koordinasyonda bir kopukluk meydana gelmiş olabilir :)
 
Ben de oradaydım. Apsuva'nın + sı olarak hem de bir turkrock.com üyesi olarak aranızdaydım. Aslına bakarsanız ben şöle ön sıralara oturacaktım ki kameralar beni çeksin ve meşhur olayım. Ama bu niyetim önce bize oturmamız için yer gösteren abla sonra da Gül Gölge tarafından sabote edildi. Biri beni en arkaya attı. Diğeri de kameraların bize çevrilmesini engelledi. Kamera tam bize dönecekken bi frikik hemen kamera eskii konumuna dönüyodu.
Yani anlayacağınız bi ünlü olamadım. Ama yine de güzel vakit geçirdik.
 
arkadaşım bungula... öncelikle yanınıza oturmama gibi birşey söz konusu değildir. o sırada bir karambol yaşanmış olmasıyla beraber çizmeli ablanın birkaç lafı sonucu durum bu hali almıştır ;) . yoksa oraya grup olarak geldik, grup olarak kaynaşıp, grup olarak dönmek bizlerde isterdik. fotoğraf olayında ise çekilen ben ve filthy adamı idi sadece. genel amaç programın sıkıcı anlarında bizi biraz ateşlendiren davulcu ile vedalaşmak. ben geçen zaga programında elde olmayan sebeplerden dolayı çekilememiştim. bu zamana nasipmiş ;)

queen of metal ceza konusunda hiç yumuşamamak lazım. deadlynin dediği gibi ;) işi çıkanlara lafımız yok tabi tv makinasından önemli birçok olay olabilir. ama keyife kader gelmeyen arkadaşlar hakkında en kısa zamanda soruşturma başlatılıp ceza-i işlem uygulanması gerekmektedir artık. yoksa bu olayların sonu bitmez.

gül gölge olayında ise okanın program başında konuştuklarının boş olduğunu anladım (nezih bir konuşma programı mantığı). öyle bir hatunu getiriyosun. program sonuna doğru iki laf ediyor. :D
 
sevgili benayevşen kişisi, hizmette kusur asla yok.. hatta o kadar hoşuma gitti ki , bi gece daha kalmak istedim farkındaysan :) her şey için ellerine sağlık.....


bu arada gelmeyenler yüzünden servis ücreti artmıştır.. sadece dönüşe kullandığım servise 6 milyon vermek kastı... söke söke almak lazım bilmiyorum :p
 
Geceden aklımda kalan en önemli ayrıntı pilav oldu arkadaşlar. Taksim'de toplanıp yola çıkmadan önce ayıptır söylemesi pilav olayına girdik. Sonra uzun canlı yayın saatlerinde Atakoviç ile beraber yediğimiz pilav aklıma geldikçe acıktım. Üstüne bir de medya arkasında pilavın suyunu koordine etmekle ilgili bir şeyler çıkınca tam oldu :)

Gecenin talihsizliğini Cihan yaşadı. Taksim'de meşhur midyecimizde bunlar tıkınırken gelen iki hatun müşteriden biri o kadar kişinin içinde Cihan'a yazıldı ama bizimki bunu fark edemedi. Etseydi kızları da alıp gidecektik stüdyoya, yol parası düşecekti :)

Gecenin talihlisi ise şüphesiz Skull Crusher olmuştur. Programın başlamasına çok az bir zaman kala herif "lavaboya gidecem ben" diye çıktı gitti. Kapılar da kapandı arkasından. Biz orada reklama kadar stüdyoya giremeyecek diye üzülürken herif koridordaki havuzda su balesi yapan bikinili hatunları seyretti :)
 
rainbow demiş ki:
Gecenin talihlisi ise şüphesiz Skull Crusher olmuştur. Programın başlamasına çok az bir zaman kala herif "lavaboya gidecem ben" diye çıktı gitti. Kapılar da kapandı arkasından. Biz orada reklama kadar stüdyoya giremeyecek diye üzülürken herif koridordaki havuzda su balesi yapan bikinili hatunları seyretti :)

:mrgreen: kahve ve sigara eşliğinde fena olmuyor vallahi öneririm. Bu arada ilk reklamdan sonra girebiliyordum istesem... ama neden isteyeyim ki :mrgreen:

Ama kızcağızlara çok üzüldüm o su buz gibiydi varya olmaz böyle birşey sanki amaç eziyet etmekti zavallı kızlara... Herneyse.. Adımı doğru yaz hüleynn
 
Geri
Üst