Izmir'de Gitar Perdesi Takabilen Iyi Bir Luthier Önerisi Olan??

kaç adet kurumsal luthier tanıyorsunuz izmirde

Ben İzmir'de değil Ankara'da yaşıyorum. Diğer luthierler beni bağlamaz. Sizin söylediğiniz şeyi açıklıyorum.
Bu kelimeyi kullanmak istemiyorum ama çıkıp sahtekarlık yapıyorsunuz, sonra da üste çıkmaya çalışıyorsunuz. Yok gelenler pcyi kullanıyormuş da bilmem ne. Herneyse, sizi tavsiye ediyorduk bizde epey adı geçti bu ara diye.
Egonuzu tanımış olduk, işçiliğinizi değil.
Yazarken de lütfen biraz okunaklı yazın. Anlaşılmıyor ne dediğiniz. ;)
 
Konu arasında kaynamasın tekrarlıyorum yukarıdaki yazıyı...
ben ne sordum olay nerelere gelmiş :S sahtekar diye suçlamalara kadar gelmiş konu napıyosunuz siz :S

abi sana cevabende diyebileceğim; kulaktan dolma bilgi... orda isim vermem yanlış olmuş, keske yazmasaymısım kulaktan dolma bilgiyi...
 
İki hesabida ban yemis zaten, bir trollden daha kurtuldu forum.

Hocam olayları tam olarak bilmeden yorum yapmak hoş değil ya. Adam dükkan açmış iyisiyle kötüsüyle bir iş yapmaya çalışıyor anladığım. Forumlarda da aktif olmaya çalışıp işi olanlara yardımcı olmak istiyor ki senin dükkanın olsa iş peşinde koştursan yapacağın şey zaten bu. Baktım yazılan çizilenlere, ne var abi bu kadar da kalkıp adama, yok trol, yok rezillik, yok çoluk çocuk kandırma hatta sahtekar diyorsunuz. Konusması kolay.Yaptıgı işe laf ediyorsunda, sen napıyosun onu söyle bir derler adama. Kaç tane luthiye var piyasada. Yok muharrem şöyle yok LA sahtekar.. Madem bukadar iyi biliyosunuz bu işleri verin adresinizi gitarımı yollayayım takın perde ozaman!
Adam dükkanı açmış vergisini veriyor markasını ismini almış iş yapıyor. Burda tam olarak olayın iç yüzünü bilmeden adama hakaret etmeyin ayıptır, yazıktır!!
Ban yemiş adam sayenize bakın. belki burdan bir iki iş alıcak bi şekilde iş yapacaktı, noldu şimdi??

Ayrıca ben ne dediim olay nerelere geldi.. bu nasıl forum böyle
 
Yok muharrem şöyle yok LA sahtekar.. Madem bukadar iyi biliyosunuz bu işleri verin adresinizi gitarımı yollayayım takın perde ozaman!

Kaba saba, kafanıza göre konuşmak da moda oldu.
Kardeşim, replicant çıktı ne dedi? Bu adam 2 adet hesap açmış, birinden yazıyor diğerinden kendini övüyor. Sahtekarlık değilde ne bu?!
Milletin fikirlerine madem saygı duymayacaksınız o zaman başlık da açmayın, tavsiye de istemeyin.
Adam kendisi bana özel mesaj attı konuyla ilgili, hala kıvırıyordu size ne oluyor anlamış değilim.
Ayrıca tugberkozdemir lafı gediğine koymuş zaten. ;)
Son olarakda Muharrem Beyle ilgili bir adet mesajımı gösterir misiniz bana!
Çarşamba günü üye olmuşsunuz, gelip burda "ne biçim forum" bilmem ne diye konuşuyorsunuz. Ağzımızı bozunca da biz ve arkadaşlarımız ban yiyor. Ya adam gibi konuşmayı öğreniceksiniz ya da dinlemeyi !
 
Tanışmadığım için LA Custom hakkında fikrim yok...Erkan Sızarları yıllardır tanırım.Düzgün kaliteli ve bilgilidir.Her zaman memnun kaldım..Bence İzmir de olması şans....Emeğinin bana göre hakkını istiyor...Tabi kişisel tecrübelerime göre yazıyorum...
 
Geri
Üst