The Devil's Rejects

Tam anlamıyla bir rob zombie filmi.Herşeyiyle filmi kimin yaptığını belli ediyor,filmdeki karakterler tam rob zombie'nin havasında :twisted:
 
sinema filmi olarak berbat bir film sonundaki ailenin polisler üzerine sürdükleri araba falan berbatlığında ötesinde görsel olarak senaryo olarak hiçbir anlam ifade edemeyen yegane film hasta ruhlu insanları yansıtmaya çalısan evil dead kitabından fırlamış fakat film, içerik olarak hiçbir tatmini olmayan bir film. Canınız sıkılırda birkaç delinin adam öldürmesini izlemek istiyorum derseniz izlenebilir. Desperado daki o saçma sahnelerin yansıması mevcut onuda belirtmek isterim.
 
daha dün akşam indirip izledim sinemaya giderek zaman ve para harcamaya deymez onu söleyim ama bir kaç saat boş vaktiniz var ise vede bir kaç manyağın birilerini öldürmesinden ve kanlı sahnelerden hoşlanıyorsanız izlyebilirsiniz ama sinemada bir kayıp olur bu film sondaki araba sahneside gereksiz olmuş bence ama şu acıdan bakarsak devamı olmayacak diyebiliriz sanırım
 
film için te diyebileceğim rob zombie yavaş yavaş film yapmayı öğreniyor ilk filme göre çok daha başarılı olmuş en azından ilk film gibi 10. dakikada kapatmadım sonuna kadar izledim vasatın üzerinde bir yapım türü sevenler sinemaya da gitsin bence çünki zaten bu türde iyi film bulmak çok ama çok zor.
 
tam beklenen rob zombie filmi. sheri moon zaten manyak bi hatun! ruh hastası bi film ama bence hoş olmuş bence de bu adam film yapmaya devam etsin saçma sapanda olsa sırf bu adam için izleriz:D
 
İşte tüm görselliği ve işitselliğiyle tam bir sanat eseri.Çekim hakimiyeti ve tarzı etkiliyor.Aykırı bir konu ve ustaca işlenişi. Bu kadar herşey güzel olursa oyuncuların da rollerine kendilerini kaptırmaları ve gerçekçi bir sunum yaşatmaları kaçınılmaz oluyor. Kısaca etkileyici..
 
Geri
Üst