Boss Me 25 Kayıt Sorunu

S

STA

2.jpg

Input'a gitarımı, usb'yi bilgisayarıma(Bilgisayarım aleti görüyor, driverları yüklemiştim), output L/monoyu amfime ya da sadece kulaklığımı phonesa takıyorum.Sorunum şu;
Gitardan çıkan sesi output'da duyuyorum, onun üstüne ayrıca bilgisayardan ses geliyor.Yani usb çıkarınca amfimden gelen ses farklı, takınca daha farklı.Bilgisayarda herhangi bir müziği açtığımda o da amfimden çıkıyor.
Benim istediğim amfimden gelen sesin sadece gitarın sesi olması.Amfimden ses gelmesi de şart değil, sesi sadece bilgisayarımdan duysam da olur.Yeter ki bilgisayar, çıkış sesini me25 den vermesin.
Kullandığım müzik yazılımlarında input ve output seçiminde bir hata, bilgisayarımın ses çıkışında otomatik me25'i seçmesi, Asio vs. gibi problemler olabilir sanırım ama ne kadar kurcalasam da çözemedim.
Umarım sorunu anlatabilmişimdir.Yardımlarınızı bekliyorum..
 
Kullandığınız ürünün yazılımın da zaten Asio Driver'ı mevcut olması gerek. Ayrıca Asio4all gibi programlar yüklediğinizde çakışmalar olabilir.
Onun dışında, prosesörü usbden bağladığınız için bilgisayar onu ses kartı olarak görecektir. Yani hem pc sesleri, hem gitarın sesi amfinizden çıkacaktır. Ki zaten ayrı ayrı verdiği zaman -sesleri- bir keyfi kalmıyor o işin.
Ayrı ayrı istiyorsanız, prosesörü direkt olarak amfiye girersiniz, diğer sesleri bilgisayardan alırsınız.
 
Amfimden çıkan ses gecikmesiz, pc'nin sesi işleyip amfime gönderdiği ses ise biraz gecikmeli oluyor.Bu iki ses birleşince de verimsiz bir durum çıkıyor ortaya.Driverlarını tekrardan yüklemeyi deneyeceğim, sonuçları tekrardan paylaşırım sizinle, teşekkürler.
 
Ben anlayamadım sizin ne yaptığınızı.
Prosesörü hem amfiye hemde usbden bilgisayara mı bağladınız? İki ses çıkmasına anlam veremedim. Bende usbden bağlıyorum, çıkışı da amfiye veriyorum hoparlör yerine. İki ses falan çıkmıyor, gecikme de olmuyor.
 
Dediğiniz gibi hem amfiye hem de usb ile bilgisayara bağladım.Fakat sadece usb ile bağladığımda hiç ses alamıyordum bu yüzden taktım.
 
Geri
Üst