Alarm! (alternatif punk rock)- İzmir

yegane punk güzel şarkı...
nokia'da başarılar arkadaşlar
ayrıca en yakın sürede izlemeye gelecem :cigara
 
yarışmada başarılar, güsel şarkı yeganepunk ve diğer besteleri duymak için de sabırsızlanıyoruz...oylarımız tabiiki de sizinle olacak :taptim

(bu arada ne iyi ettinizde geldiniz, programlarda çok eğleniyoruz biss....)
 
yanılıyorsam düzeltin ama detone'nin sitesindeki parçayı aynen gönderdiniz mi; yoksa yeni bi düzenlememi yapılmış şarkıya??kulağıma daha bi güzel geldi de..başarılar..
 
selam arkadaslar.. ;)
sarkinin eski kaydini yolladik ama sahnede düzenledgimiz halini caliorus..
cünkü studyoya giremedik saglik problemlerinden dolayi ama olsin napalim o halide fena degil.. ama ben yeni halini daha çok sefiyorum.Su an programlarda yeni halini çalioruz dinlemek isteyenlere duyurulur.
Bu aarada oylama bugün basladi destekerinizi bekliorus iZmirliler olarak saolun tesekkürler... ;) www.nokiasupersound.com' dan oylarinizi kullanabilirsiniz.. ALARM+ dinlemeye ve eylenmeye devam...
:!: diger bestelerde gelio en kisa zamanda ;)
 
alarm+ üyelerine

selam.. ben 1,5 yıldır Beri ye sürekli giderim..umut,serkan...hepiniz çok şirin ve hırslısınız... amma ve lakin.. biraz kibir gördüm sizde... 2 gün önce cumartesi akşamı arkadaş gurubuyla gittiğimizde serkan favorimizdi.. çok iyi çalıyor ve eğleniyordu..tebrik ederim.. amaaaa, yanında erkek arkadaşı olan kız arkadaşım sevgili serkan yüzünden üzüldü.. tezahürat yapmak amacıyla gidip gayet masumane amaçlarla serkana ismini sorduğunda 'ne yapıcan ismimi!' gibi bir cevap aldı ... tabi bizde tezahürat yapmaktan anında vazgeçtik.. sempatisini bir anda kaybediverdi.. serrkan ve umut sevilmek istiyorsanız biraz daha mütevazı olmayı bilmelisiniz.. saygılar..
 
aaa simdi çok ayip ettiniz ben öle bisi demedim disarida afiste yaziyo dedim bence bidaha dusunun!.. hatta arkadas simdi disari ciakamam dedi bende osaman söledim ok.afiste yaziyo da neden dedin onuda soleyim cunku insanlar iceride bana grubun adini soruyo bende neden girerken afise bakmiyosunuz diyorum onlarda aaaa dogru ya pardon diyolar :!: o yuzden afisimize dikkat edilmesi icin arkadasa disarda yaziyor dedim anladin mi sefgili arkadasim.. ;)
Bu arada ben 10 yildir barlarda caliorum benide herkes tanir çok mütevaziyimdir ve saygiyla ilgili kendime laf sölettirmem çok saygiliyimsir çünkü ailemden öle gördüm ok isallah bi dahaki programda yanima gelirseniz daha açik konusurus ok.. yanlis anlasilmak istemem saygilar.. ;)
 
:p dear serkan, yazdığın cevaptanda efendi saygılı olduğun hissediliyor. peki, yanlış anladık diyelim o zaman ... o geceki başarından dolayı tekrar tebrik ederim..
 
duyduk duymadik demeyin, 23 kasim carsamba, beri bar programımız iptal olmustur.

bunun dısnda programda bi degisiklik yok, persembe gunu felix, cumartesi gunu de beri bar da rock and roll yapacagiz!!!!! oowww yeahh.:metalhead
 
selamlaar...

öncelikle ``nokia supersound``da hepimize başarılar...sonralıkla bir kaç arkadaşımız ``yegane punk``ın sözlerinin pek anlaşılmadığını bana ilettiler:)...kusura kalmayın,bazen ne dediğimi ben bile anlamıyorum:p...o yüzden şarkının sözlerini buraya yazıcam,merak eden burdan baksın,ok?

YeganePunk

sensizken başka biriyim,sebepsizken hasta gibiyim
günleri geceleri
beklemekten bunaldım artık ben

sen benden ne istedin,ne istedin ki vermedim
rezil oldum cümle aleme
etme...

çok oldun ama az laf dinle
sanma millet peşinde divane
yok artık ama dur bir bak sen
anla,dinlee...

ne`oldum,doldum
dağıldım yıllara
eh kızım,yapılır mı ah bu bana?
bak bi soldu yüzüm
çok ağladım sanma,sallama
durma hiç ardında kalma
Yegane Aşk bu değil anla...

görüşmek üzere...
 
kardeşlerim ne yapsalar iyi yaparlar.. yeni gruplarıyla da bunu kanıtlıyorlar..

0 kaprisle çalışan bu müzisyenleri ayakta alkışlıyorum..

herşey müzik için.
 
ooooo yanki beyleride görüyorum ne mutlu bize ;)
saol kardes muzik adina yapilan herseyi desteklememiz lazim hele su ortamda bi avuc insaniz degilmi yani :!: saygilar sunarim...!
ALARM+ dinlemeye devam nese doluyor insan :D
 
merhabalar... :utandim ... cumartesi gecesinin eğlenceli gurubu .... bir ricam olucak sizden ... dumanın şarkılarına daha çok yer verirmisiniz.. çok seviyorum bu gurubu ve şarkılarını... beni dakkate alırsanız mutlu olacağım :utandim .... teşekkür ederim... serkan, seni dehep böyle coşkulu görmek dileğiyle.. :p [/b][/code]
 
alexalex demiş ki:
merhabalar... :utandim ... cumartesi gecesinin eğlenceli gurubu .... bir ricam olucak sizden ... dumanın şarkılarına daha çok yer verirmisiniz.. çok seviyorum bu gurubu ve şarkılarını... beni dakkate alırsanız mutlu olacağım :utandim .... teşekkür ederim... serkan, seni dehep böyle coşkulu görmek dileğiyle.. :p [/b][/code]


bu ne ya??piyasada o kadar çok çalan adam varken bu arabesk sound'lu grubu; neden alarm+'tan isteniyor anlamadım..biz alarm+'ın exploited, ramones, pistols çalanını severiz :)
 
bi gelemiorum dinlemeye.. çatlıcam meraktan neye benzediniz acaba? umut'un sesini tekrar duymak güzel olcak aslında. yegane punk ii seçim olmuş. gelince sahnenin kenarında kollarımı bağlayıp dinliycem ilgi ve dikkatle. (anlayan anladı)
başarılar diliyorum 3ünüze de.
 
selam arkadaslar..
dumana yer verirmisiniz demissiniz de...zaten calioruz..
daglar daglar(ilk album)
melek,geçmis olsun,sayin bayan(son album) kac etti 4. bence yeter butun albumu calmıcas herhalde demi ;) Ben istiorum ki daha degisik seyler calalim sizlere; dunyada daha bi suru tarz var arkadaslar lutfen biras müzik dinleyelim.!(elbetteki dinliyorsunuzdur da degisik seylerde denemekte fayda var derim ben!) programlarda 4 tisort degistiriyorum(farkedenler oluyordur) donuma kadar islaniyorum..! super eyleniyoruz biz sahnede hele umut kardesim parcalio kendini hem calcam hem sölicem diye... öptum sizi ;)
ALARM+ dinlemeye devam eylenmeye devam punkrock onnn..!!!!!!
SAYGİLAR..(ha bu arada beni hep coskulu goriceksiniz cunku istedigim muzigi caliorum ve acayip keyif aliyorum;ve grup elemanlarimi COK SEFİYORUM..!)
 
ehehe walla ne diyim izmire yeni bi soluk getirdiniz belki kabul görmek biraz zaman alabilir ama farklı olmanız yeter hoş her grup birbirinden farklıdır ama yine de punk yapılmıyodu şimdiye kadar.. ben çok sevindim kendi adıma bu grup kurulduğu için.. tam da "bi grup kursam da şu şarkıları çalsam" dediğim şarkıları çalıyosunuz :D napalım bizde ankarada kalırız artık neyse izmire gelince aynı gece içinde önce sizi sonra in progress i izleyeceğim bi sene yeter bana:D nokia supersound da başarılar...


sevgilerimlen..:D
 
selamlar...
nokia supersound yarışmacılarından ``Ruj`` adlı grubu(umarım doğru hatırlıyorumdur) kesin dinleyin arkadaşlar,şarkı çok güzel olmuş...kendi adıma onlara başarılar dilerim...
 
sizden bi tool--parabola dinleyebilmek kadar vurucu, kopartan, dağıtan başka bi atraksiyon düşünemiyorum..umarım çalmayı denersiniz..size çok yakışır...
 
Geri
Üst