Alarm! (alternatif punk rock)- İzmir

selam arkadaşlar, müzisyen kardeşlerime duyurulur ALIVE grubuna davulcu aranıyor tanıdıkları tavsiye edebilecekleri birileri varsa her türlü mesajı bekliyoruz.
 
arkada$lar tanidiginiz black/death/heavy/doom gruplari varsa istanbul taksim/sarpanita`da konser gerçekle$tiricez. episode-13le anlasildigini soylediler konseri düzenleyen arkada$larim benden bi kaç grup ayarlalami rica ettiler kendine guvenen gruplar varsa bekliyoruz. tabi bu gruplara herhangi bir maddi destek saglayamayiz ama kendilerini tanitma firsati yakalarlar ve eglenceli bir gece gecirebiliriz hep birlikte ilgilenen olursa [email protected] msn adresim bekliyorum. acil niye bu basliga actin bu konuyu derseniz bilmiyorum uygun biyer bulamadim gordum ilk yere daldim simdiden tesekkurlar amatörlere destek vermek lazım dimi :D
 
sevgiler saygılar arkadaşlar.....çirkeften apo...taş gibi çalıyosunuz üstelik 3 kişi sesler isminiz gibi biz burdayız diyo uyarıyo,ne diyim yolunuz açık olsun....
 
punkserkan demiş ki:
Alive-bass demiş ki:
selam arkadaşlar, müzisyen kardeşlerime duyurulur ALIVE grubuna davulcu aranıyor tanıdıkları tavsiye edebilecekleri birileri varsa her türlü mesajı bekliyoruz.
ülen egemen burasi muzisyen pazari mi:) ALARM! sayfasi :D sari sayfalar mi sandın burayi.. :roll:

olm çaktırma dur. bedava ilan veriyoruz işte :D bütün tanıdık gruplara mesaj attım buarada. belki sizin hayranlardan sağlam davul çalan birileri vardır :LOL:
 
CO demiş ki:
yıl başında beri yasak size!!
ehue o zaman bizde sizinle eskişehire geliris :roll:
arkadaşlar bu arada ALARM! in yılbaşi programi belli oldu izmirde değiliz ne yazikki :cry: kardeş grup İ.P ile Eskişehir GAR BAR da sahne alicas. içip içip sürtüces oralarda davulu devirip bi tane kreş kıracam puhaha :D neyse herkese şimdiden hepi kırısmis ;)
 
sahneye geç çıktınız çok şikayetçiyim :) çok keyifliydi sizi dinlemek ama felixin ses düzeninde mi yoksa mekanın akustiğindemi bir sorun var bilemeiyorum umutun sesi çok boğuk geliyodu arkadaşlar bu konuya bir çözüm bulma imkanı varsa güzel olur tabi felixi yıkmadan o ayrı :)
daha iyi sahnelerde görüşmek üzere...sevgiler..
 
terelelli demiş ki:
demoo falan var mı biyerlerden edinebileceğimiz :S

bidee yanlış bilmiyosam detone grubundanda arkadaşlar var dimii bu gruptaa _?
Evet umutla ben detone nin eski elemanlariyiz.Demo olayina gelince
Detone grubundayken yapmış olduğumuz besteleri tekrar düzenliyorus yani biras oynamalar yapıorus bittikten sonra hemen kayit ortamina giricez kısa bi zaman sonra ALARM+ demosuna ulaşabilirsiniz. teşekkürler ;)
 
sonunda dün dinleyebildim.. tüm programa kalamadım, otobüsü kaçırsaydım Galip'e ekşiyecektim, gerek yok, laf maf olur :D
neyse, çok yakışmışlar, güzel olmuşlar ama bir "hamam reverb" sorunları var.. bi de eskişehir'de dinlemek lazım :D
repertuar süper, böyle devam..
 
serkancım dün beri ye geldin çok sevindim bide eğlendim valla hep bekleriz.....çerez tabağını küfür ederek suratıma fırlatman ise ayrı bir incelikti saol :) ...en sevdigin şarkılar olan bir derdim var ve canbazı çalalım perşembe günü ugra :)
 
ben giderim o gider...peşimde tın tın eder (bu kısmı böylemiydi tam hatırlamıyorum neyse..) bilin bakalım nedir bu? :bilmem
tabii ki alarm'ın heyranlarııı!!!!! :metalhead
Siz eskişehire gitceksiniz bizde gelmiycez...zaten moralim bozuk gelemiyorum sizi dinlemeye ne zamandır...birde yılbaşını kaçırmak olmaz şimdi!!! küser bana ben niye götürmüyosun diye...
bu arada yeni şarkılar eklendimi ki repertuara acep...varmı bi değişiklik
(sözlerini ezberleyipte gelcem bilmediğim varsa ondan soruyorum :) )
 
selamlar ;)
Bizim amacimiz bizi dinlemeye gelenlere hep yeni bisiler sunabilmek zati!
her hafta en az 2 sarki eklios..Ama bu hafta biras koptuk 10' a yakin eklios super:D grup elemanlarimi kutluyorum çok çalisiolar falla özellikle UMUT kardesim ayri bi yoruluyo hem çal hem söle zor falla tebrik ediyorum kendisini burdan bi kere daha çok zor bi is yapiyor..!
ALARM+ dinlemeye devam eglenmeye devam...
Punkrock go on....! :LOL:
 
sizi tekrar dinlemek güzel arkadaşlar. gerçekten güzel bir iş çıkartmışsınız. yılbaşı programınızda değişiklik olma ihtimali var mı yani izmirde olmanız gibi.hazır konu detoneden açılmışken diğer elemanları neler yapıyor detonenin. sizin grupla devam etme ihtimalleri var mı?
 
Geri
Üst