Sessiz Kayıt Için: Dummy Load Vs. Line Out Box + Izolasyon Kabini

merhaba,
sessiz kayıt yapabilmek için fikirlerinizi rica ediyorum. şu anda bende izolasyon kabini var, ancak hoparlörü küçük olduğundan ve çok küçük boyutlu olduğundan eq ile halledilemeyecek derecede midli bir ton alıyorum. düşük ve yüksek frekanslar zayıf. ben de dummy load kullanmaya geri döndüm. ancak dummy load kullandığım zaman da tizlerde kayıp yaşıyorum.
şöyle bir fikrim var. bir tane suhr iso line out box alıp (bu alette load yok, kabine bağlı olmak zorunda yine ampli), bunun hoparlör çıkışına attenuator (izolasyon kabinini neredeyse tamamen sessiz hale getirmek için), oradan da izolasyon kabinine geçmek istiyorum. sinyal ses kartına kayıpsız uğradıktan sonrası kolay, ownhammer nebula programları...
bu yöntemi denediğim zaman tamamen kayıpsız bir sinyal iletebilir miyim bilgisayara? dummy load'a göre gelişme olur sanırsam. eğer bu metodu denemiş arkadaşlar varsa bilgi rica ediyorum.
teşekkürler.
 
İzolasyon kabin deneyimin sıfır ona artık arkadaşlar yardımcı olur ama nebula ownhammer programları dediğiniz (nebula kullanıyorum ama kabinler freeware'lar) zaten kabin presetleri değilmi? yani biri gerçek diğeri sanal 2 kabin programını üstüstemi bindireceksiniz?
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
hayır, ben izolasyon kabininden çıkan sinyali değil, line out box'ın line level çıkışından kabin etkisine uğramamış sinyali ileteceğim bilgisayara.
şu an bunu dummy load ile yapıyorum, ancak ciddi miktarda tiz kaybediyorum.
 
Geri
Üst