Sınıf 64 (Modern Thrash Metal) - Ankara

Bu grubu dinlediniz mi? ODTÜ metal günlerinde çalmışlardı.
2 tane süper gitaristleri var. Biri de zaten forumdaki JeffLoomis birader.
Henüz cover aşamasındalar. Megadeth, Testament, Annihilator gibi thrash ağırlıklı coverlar yapıyorlar. Bir konserine denk gelirseniz kulak verin.
 
Yaşlarına(bu laf kötü bir laf ama) göre cidden iyilerdi.Ben izledim...Daha iyi tecrübeyle ve gelecek olan bestelerle ilerki zamanlarda iş yapacaklar gibi.İnşallah devam edersiniz dağılmadan kardeşler!Başarılar!!!
 
seninde belirttigin gibi kotu bi laf olmu"yaşlarına" ..gerontokrosinin(doruumu yazdım ki?) iktidarina bulaşmayalim sakin ha ..
bu gruba gelince,tam hatırlayamakla beraber,elemanlarindan birisi berkay ise biliyorum,saglam gruptur kendileri :))
 
Yaş olayı biraz da etcrbeye genel olarak denk egldiği için yazmıştım alınmasın kimse diye de gerekli açıklamayı yapmıştım neyse...Berkay hangi Berkay?Nerde okuyor?Bas gitar mı çalıyor?
 
bende zati belirttim,"seninde belirttiğin gibi" diye :) deneyim konusunda haklısın tabi..

bu berkay,bass çalmıyor..

ama bass çalan bi berkay daha var tabi,amcası mı dayısı mı ne baraka'Nın sahibiydi yanlış hatırlamıyorsam :)
 
Müthişler, ben derim ki dikkatle izleyin takip edin.1-2 sene sonra yaracaklar ortalığı, yaş performans grafikleri inanılmaz.Başarılar diliyorum, her daim yanınızdayım(ız).
 
Hehehe sonunda ben de uye oldum!!!
Ilk sozum GOBAN'a LA ALLAH BELANI VERSIN "GBANES" NE YAW!!!
Bi de Bijen Rahimi'ye coook tesekkurler!!! O senin guzelligin (ya da senin arabanin performansi!!! :))
Nasi iyi calismis miyim dersime!!!!
 
Evet beyler yolunuz açık onun içün size güvenimiz sonsuz.. :p Demiycem tabi siz bakmayın bana :) Buluşmanın olduğu gün azda olsa dinledik sizi... Harbiden çok güzel çalıyosunuz, herşey istediğiniz gibi olur işala.. ;)
 
qutay_VV demiş ki:
neden 64 çok merak ettim.
biraz saçma, biraz komik aslında. derste gruba isim ararken bi baktık kapıda sınıf 64 yazıo.(6.kat, 4. sınıf anlamında) ordan kaldı. bazı kişiler "isminizi değiştirin 84 özentisi gibi gozukur" diolar ama, tarzımız bile cok cok farklı...
sende mi öle düsünüodon yoksa??
odtu rock senlıklerıne secılırsek orda izleyebilirsin bizi. :LOL:
 
İyi o zaman yeni konserlerden ipucu vereyim. Şubat-mart ayları içinde 2-3 konser var. Birini söyledik ODTÜ, diğerini de baya bir belirttik ama hala "saklı" nerde olacağı... Bütün "kent"lileri bekliyoruz... (okul filmine benzedi ya :) )

Kesin değil ama bir de Hacettepe var. Tarihini bilmiyorum.

Deerrudolf kardeşim zaten bütün organizasyonlarımızdan benden önce senin haberin olmuyor mu? Nedir bu merak bu heyecan? O gün muta barda olanlardan da benden önce senin haberin vardı zaten :)
 
abi bisiy sorcam subat-mart ayi icerisinde odtude calcaz diosun sanirim rock senliginden bahsediyosun ama bu senlik icin bi secme olacak ve sen grubunun bu secmeden kesin olarak sahne alicak bi grup olarak secilcegini dusunuyosun en azindan ben boyle anliyorum yanlissam duzelt ...

boyle bi durumda secilmeme ya da secilememe gibi bi olasiligi direk kaldirip atiyosun ... ve bu gibi durumlarda demokratik yollarla topluluk tarafindan secilmis secme kurulu belli kriterler dahilinde grubunu ya da herhnagi bi grubu secmedigi zaman bi dunya olay cikio. bence bu olaylarin yegane sebeplerinden birisi de bu iste.

yazdiklarim sadece sozlerini rock senligi icin ve kesin seciliris mantigi uzerine kurdugundan yola cikilarak yazilmistir. farkli bi durumsa soz konusu olan uzerinize alinmayiniz.

insan & kargasa
 
Yaw sinek saolasın bence de bahsettigin sey harbiden onemli! Ama ben yukarıda durumumuzu "eger secilirsek" diye belirtmistim! Cem bu yuzden bi de buraya yazan insanların ODTU Rock senligi secmelerinden haberdar oldugunu dusunerek bahsettigin gibi konusmus olsa gerek!! Ama sunu da soliyim baya bi guveniyoruz kendimize!! Umarım seciliriz de izlemeye gelirsin!! Bu arada Zibidi'ye de cok tesekkurler BULUSMA gunu harbiden manyak bi gundu! Eger tesekkur etmesi gereken biri varsa o da orda bizi dinleme "zahmetine" :LOL: katlandıkları ve bizimle beraber :metalhead 'dıkları icin BİZİZ!! (hepsine!) Bi sonraki toplantı da o kadar 64 olur umarım!
 
!!!SAKLIKENT İPTAL!!!

Grupların teker teker çkilmesi üzerine, organizasyon form değiştirdi, çıkanların yerine yeni grupların gelmesiyle, thrash ağırlıklı grupların çıkacağı formunu yitirip, daha çeşitli tarzlardan gruplarla yeni bir hal aldığından dolayı bizim 64 de orada sadece dinleyici olarak bulunacaktır... Aslında önceki form daha resmiyete dökülmeden böyle bir değişiklik iyi oldu da denebilir...


Gizli bir haber sızdırayım bir de;

Dream theater ve Queensyrche grupları, h2000'den ayrılan bir grup organizatörün organizasyonunu üstlendiği başka bir festivalde yaz aylarının başında, ülkemize ziyarete geleceklermiş. 2 progressive devini aynı festivalde hem de Türkiye'de izlemek büyük bir keyif olacak, umarım gerçekleşir...
 
Saklıkent konseri İPTAL DEÐİLDİR...

Şartların değişmesi nedeniyle sadece gruplarda değişiklik yaşandı. Zaten Sınıf 64'ün çıkamayacağı önceden Berkay'a haber verilmişti ama Cem bugün benden öğrendi. Neyse kimi nedenlerden dolayı çıkacak gruplarda değişiklik yaşandı.

Grupların birçoğu kesinleşti, mesela
CROSSFIRE...
Ankara Under Siege...

CROSSFIRE'ın dışında Ankara dışından da konuklar olacak. Mesela İzmir'den tanıdık bir grup gelecek.
Gelişmeleri bekleyin.
 
yarın secme var ve ben sıccamı dusunuorum. insallah kötü bişi olmaz. ha bi de insallah twin pedal bulabılırız bu sefer.......
bize sans dileyinnnn!!!! :LOL: :LOL: :LOL:
:metalhead :metalhead
 
Geri
Üst