Sınıf 64 (Modern Thrash Metal) - Ankara

Konser 17 Aralık'ta Odtü Vişnelik kampüsü yani Odtü Mezunlar derneğinde. Çim amfide değil. Kapalı, büyük salon diye tabir edilen yerde Kapı açılışı 19:30 Biletler : Girişte 10 milyon, normalde 7.5 milyon... Gruplar da başlıkta yazdığı gibi Kaotik The Next Highway Sınıf 64 Pin-Up konser alanına girmek için Odtü öğrencisi fln olmanıza gerek yok. 18 yaş sınırı da yok

http://www.therockula.com/aspx/Forum.asp?action=Topic&id=339
 
s_hifty demiş ki:
Biletler : Girişte 10 milyon, normalde 7.5 milyon...
Benim bildiğim giriş ya da ön satış diye bir ayrım yok, biletler 10 milyon her zaman, herkese... Sadece ODTÜ'den katılacak olan öğrenci temsilcileri için 7,5 milyon. Acaba ben mi yanlış bilgilendirildim :roll:
ODTÜ dışı katılıma açık olması ve yaş sınırı olmaması çok iyi.
Umarım merkezi bir yer olmaması ve gece geç bitecek olması katılımı etkilemez de her anlamda dolu dolu bir etkinlik olur. ;)
 
Ulan ben kimsede öyle kafa sallamam :)
Ama sizin için kafamı kopartırım :D :metalhead

Neyse günün tek keyifli yanını aynı sahnede olmamızdı...

Berkayım her şey için sağol ... Raven a da ayrı teşekkürlerimi iletirsin ;)
 
Ankaranin genc yetenekleri sinif64 :) :metalhead
Walla serkan hakinda stand-up alemine katilacak diye duyumlar aldim dogrumudur :)
Bu arada artik boynum agrimiyor ne oldu galiba cok excersize yaptik diger konserlerde ??
 
Rebel_Werewolf demiş ki:
s_hifty demiş ki:
Biletler : Girişte 10 milyon, normalde 7.5 milyon...
Benim bildiğim giriş ya da ön satış diye bir ayrım yok, biletler 10 milyon her zaman, herkese... Sadece ODTÜ'den katılacak olan öğrenci temsilcileri için 7,5 milyon. Acaba ben mi yanlış bilgilendirildim :roll:
ODTÜ dışı katılıma açık olması ve yaş sınırı olmaması çok iyi.
Umarım merkezi bir yer olmaması ve gece geç bitecek olması katılımı etkilemez de her anlamda dolu dolu bir etkinlik olur. ;)
bilmiyorumki o sitede gördüm koydumburaya keşke ankara da olsak :)(berkay görüşemiyoruz olm nette artık)
 
muhtesem bir konserdi..bu coverlarla bu grubu tutana aşk olsun :D ...

en baştaki gitar duel hakkında yorum bile yapmıyorum,yapamıyorum..
konserin sonunda tanışma şerifi buldum davulcu da harika bir perofrmans gosterdi..butun elemanları teker teker kutluyorum...

cok etkilendim ve kesınıkle bundan sonra her konserinize gelmeye oncekinden 5 kat daha fazla kasıcam nolur bakalım...

boyle konserlerin devamı(biraz daha fazla seyirci olsa iyi olurdu ama ;) ) dilekleriyle :twisted: :D
 
Konser hakkında geç de olsa bir yazı yazayım,

Öncelikle dün akşam oldukça güzeldi. tüm gruplar çok iyiydi. Deja-vu'nun sahne alması da çok güzel bir sürprizdi ben onlardan "kendin coş" (ismi buydu sanırım) şarkılarını çalmalarını beklerdim...

Pin-up beklediğimden çok daha iyiydi. Kız (bayan mı deseydim :) ) olmalarına rağmen iyi müzik yapıyorlar ki pek görülmemiş birşeydir bu. Cover anlayışları çok iyi. Neyi nasıl coverlayacaklarını iyi biliyorlar.

The Next Highway'in sahne performansı gün geçtikçe artıyor. Ama potansiyelleri bu değil çok daha iyisini yapabilirler. Nitekim kayıtları ve besteleri gayet sağlam. Tarzlarını iyi dile getiriyorlar. biraz daha sahne ve canlı performans ağırlıklı çalışırlarsa -ki daha gençler zaten- (sanki ben yaşlıyım :) ) çok daha başarılı olurlar. Bir şu demoyu bir an önce çıkarsalar çok sevineceğim. Güya yazın çıkaracaklardı, kış bitiyo hala ortada demo yok. Ben dinledim gerçi kayıtları ama herkesin dinlemesi lazım.

Kaotik'i ilk defa izledim. Tarzları hakkında hiçbir fikrim yoktu ama çok beğendim. Özellikle son şarkıları "sus be kadın" çok güzel ve orjinal bir beste. Bu grup çok iş yapacak gibi geliyor bana.

Eveet son yorum da kendi grubuma :)

İlk olarak cd'den bir Intro çaldırarak başladık ve bunu ilk defa denedik. Sanırım bundan sonra da böyle yapıcaz. Seyircilerin atmosfere girmesini sağlaması bakımından çok yararlı birşey bu. Daha sonra 3-4 konserdir çaldığımız kendi bestemiz olan isimsiz şarkımızı girdik. Ardından coverlar başladı.

Bir ara davulda sorun çıktı. Sonra Berkay ve benim aramda bir gitar düellosu başladı. (ben başlattım sanırım :) ) 3'er solo attık ikimiz de. Berkay shred'lerle seyirci iyi coşturdu şimdi hakkını vermek lazım. En çok alkışı o aldı zaten. Bense son solomda 6 telli sağ elsiz sweep yaparak ( Nevermore - I voyager solosu) bir nebze de olsa alkış aldım hani :)
Bu düello sırasında çok eğlendim açıkçası. Önceden planlamadığımız bir şeydi. ama güzel oldu.

Seyircinin katılımı ise muhteşemdi. Hepsine teşekkür ediyorum. Az sayıda olmalarına rağmen "öz"lerdi.

Onun dışında pek bi sırıttık gibi geldi bana alternatif gruplar arasında (daha doğrusu alternatif seyirciler arasında). Umarım çok abes bir durum yaşamamıştır oraya pin-up'ı izlemeye gelmiş olan seyirciler. Zira ben nasıl pin-up sahnedeyken eğlendiysem onlar da biz sahnedeyken eğlenmişlerdir umarım.

Gelen herkese teşekkürler, gelemeyenlere ise sağlık olsun diyorum. ama bilsinler ki çok güzel bir konser kaçırdılar. Özellikle kendi adıma ve grubum adına çok iyi çaldığımız bir konserdi. Ses sistemi de gayet iyi olunca herşey çok güzel gitti.

Bir dahaki konsere herkesi bekliyoruz.
 
Geri
Üst