PlanB [Pop/Rock] - Ankara

orkunorkun; eleştiriler için teşekkurler!!... eglendirebildiysek ne mutlu :D

semih beyler...şahsınızı bizizde gorunce vokal hanımın cıglıklar(!) içinde kaçmasına neden olan yüce kişi...bırakalım valla, korkuyoruz artık :twisted: :LOL: :p
 
Uzun zamandır takip ettiğim bir ekip. Parça seçimleri güzel, insanı eğlendiriyor. Her defasında "Yaw biraz ağır takılalım hatun matun keselim" diye gidiyoruz ama müzik başlayınca ağırlık falan hak getire ortada tepiniyoruz. İşin şakası eğlendirmesini biliyorlar. Değinmek istediğim bir konu; elemanları bireysel olarak sahne duruşları iyi fakat ben bunun bir takım oyunu olduğunu düşünerekten sürekli paslaşılması gerektiğini belirtmek isterim. Elemanlar birleşip Voltran'ı oluşturup çevreye daha da çok enerji ve eğlence verebilirler. Tavsiye ettiğim arkadaşlarımın hepsine yakınının da beğenmesi başarılı olduklarını gösteriyor bence. Belki teknik açıdan eleştirebilecek kapasitede değilim ama Ankara'da ve İzmir'de belli dönemler yaşadım ve çok grup dinledim. İnsanları gerçekten eğlendirebilecek nadir gruplardan biri Plan B.
 
yorumlar ve eleştiriler için teşekkurler hulrock ;)

grup olarak surekli bir ilerlemeiçinde oldugumuzu duşundugumuz için bir aradayız..daha da guzel olucak hersey !! 8)

cumartesi goruşmek uzere!! :elsalla
 
ailecek ve severek dinliyoruz."geçici"bascıları arkadaşım olur zaten.Yalnız bazı parçaları zorla sevmeye çalışsamda bir türlü beceremiyorum.Hay aksi şeytan:)
 
teşekkürler raksitar arkadaşım.Hoş bu fanor benim nickim değil ya neyse.Kendime bi nick alsam iyi olcak.Plan b grubunda iyisiyle kötüsüyle 6 ay geçirdim.Kah güldüm kah ağladım.gel görki ayrılık vakti geldi.Birkaç program sonra çağcan gelcek ve nice emekler verdiğim grupta görev başına geçecek.Hepinizi çok özlicem.Gitmeden önce dip not düşiyim dedim.
Burak=fabio maça&trioparty bass guitar department
 
Burak cımız verdigin buyuk emekler ıcın gercekten cok tesekkurler dedıgın gıbı acısıyla tatlısıyla guzel gunler gecırdık ama guzel gunler ıcın sdc aynı grupta olmamız gerekmez yine hep bırlıkteyiz:) bu arada bunları konusmak ıcın daha erken daha bızımlesın:)
 
dikkatimi çekti herkes gitar tonlarına laf atmış tabiki bu çok normal çünkü insanlar zangada zangada zaman zaman vokalin bile sesini geride bırakan , kulak inleten tonlara alışkın bence bu hali çok iyi yaptıınız şarkılara da daha uygun saygılarr :kemancı
 
Geri
Üst