Bu Ikisinden Hangisini Tercih Etmeliyim?

Arkadaşlar merhaba. Ben rock müzik ile alakadar değilim. Ancak kayıt işlerinden en iyi sizler anlıyorsunuz bunu biliyorum.
Ben neyzenim. Ney kaydı yapacağım. Taksimlerimi vs kaydedeceğim.
Ses kartı alacağım. Kayıt işlerine yeni başlıyorum. Kısıtlı bir bütçe ile kayıt yapabilir durumda olmak istiyorum. İki ses kartı arasında kaydım. Focusrite 2i2 , M-Audio fasttrack gibi.
Görüş ve tavsiyelerinizi rica ediyorum.
Focusrtie Scarlett 2i2 kullanıyordum daha önce şu an RME Babyface sahibiyim, RME'ye geçtikten sonra işin artık tepe noktası budur dedim ama 2i2'nin de fiyatının çok üstünde birkart olduğunu söylemeliyim, pre-amp rengi RME'ye çok benziyor, çok natural ve yumuşak, RME alacak bütçeniz yoksa kesinlikle Focsurite Scarlett serisine bakın derim, 2i2'den önce M-Audio ve Presonus da kullanmıştım ama 2i2 açık ara iyi bir kart. İkinci sorunuzun cevabına gelecek olursak nt1-a diğer arkadaşların da belirttiği gibi fiyatının çok üstünde bir mikrofondur, vokal ve enstruman kayıtlarında çok doğal cevaplar verir. Ben şu an nt2a kullanıyorum bence bağlama hariç bütün enstrumanlarla iyi uyum sağlıyor ama bağlama kesinlikle küçük diyafram istiyor, onun için de nt5 stereo set aldım cidden başarılı, Rode'un mikrofonlarının tonalitesini seviyorum ve kesinlikle öneriyorum...
 
Geri
Üst