Echoes

Dün mimarlık amfisinde ilk defa izleyebildim. Az sayıda çaldığınız Pink Floyd şarkılarında soundunuz başarılıydı.

Umarım en kısa zamanında klavye bulursunuz da daha çok pink floyd çalabilrsiniz.

Başarılar.
 
selam ey echoes grubu,
Garage Konserinde gene bizi coşturdunuz gene çok eğlendik,içimiz biraz buruktu emine'nin olmayışına ama cidden çok iyi oldugunuzu bi daha gösterdiniz,siz severek caldıkca biz de hep sizi keyifle,severek dinliycez...
hepinizin eline sağlık, bu konserde de yalnız bırakmadıgınız için saolun ;)
 
evet güzel ve ilginçti gerçekten garaj konseri,bi grup vokalsiz nasıl güzel müzik yapar gördük:) ayrıca bassistiniz de ayrı bir sempatik yahu,flea gibi hareketler filan,eğlendik sizi izlerken gerçekten.tebrikler!
 
Echoes sizinle aynı sahnede olmak çok güzeldi,çok eğlendirdiniz ve her zamanki gibi ÇOK iyiydiniz. Vokalleriniz de ayrı ayrı çok iyiydi :D
Tebrikler,sizi seviyoruz-sahnelerde daha çok görmek istiyoruz ;)
 
ehhhhh yıl 3 sene evvel bir bahar günü güzel güneşli bir gün solitary man arkadaşım beni başkente davet etti neymiş efendim pink floyd konseri varmış hemen atladım bende.....çok güzel bir gün geçirdik..kim derdiki bigün o grubun elemanlarıyla tanışıp ahbap olucaımı???
echoes yani eko lar yani ekol lar.... çok iyidiniz abiler her zamanki gibi sağlam şarkılar çalıp bizi mutlandırdınız..yalnız bir şarkınıza heem şarkıyı hemde sözleri bilmediğim üçün eşlik edemedim kusura bakmayın...amma diğer şarkılarda eşlik görevimi tam yaptım :) sesim kısıldı biraz
 
sevgili echoes grubu..

arkadaşlar dün ilk defa izledim sizi garage sahnesinde ve gerçekten çok eğlendim süper bir elektriğiniz var seyirciye karşı..sizinle aynı sahneyi paylaşmak zaten çok güzel.bir daha ki jam sessions ta yer almayı çok isterim :D başarılarınızın devamını diliyorum..

yeni gestapo seyfi :D
 
sevgili dostlar,öncelikle garajdaki güzel ortam ve yorumlarınız için sonsuz teşekkür ederim..elbette sevgili Emine'nin olmayışı içimizde ayrı bi burukluktu ve o konsere çıkarken tek güvencemiz sizin o müthiş enerjinizdi..bizimle sahneyi paylaşıp her parçaya ayrı renk katan vokalist arkadaşlarımıza tekrar teşekkür ederim.Echoes ilk fırsatta toparlanıp tam gaz yoluna devam edecektir..herkese saygılar sevgiler..
 
ODTÜ'deki güzel sahneniz için teşekkürler Echoes. Uzun zamandır dinlemiyordum pink floyd. İyi geldi.

Biz dahaki sefere daha iyi planlanmış bir jam sessionda görüşürüz umarım ;)
 
Echoes garage daki performansınızı bende cok begendim..OZellikle sizden Pink Floyd dinlemek isterim:)Sizinle aynı sahneyi paylasmak guzeldi..En kısa surede yeni bir vokalle yolunuza devam etmeniz dileğiyle:)(Serkanla konustugumda vokallerinin istanbula yerleştiğini soledi sanırım emineye istanbulda basarılar diliorum)
Golge lekesi BAsscısı Eren..
 
biziz7eh1ru.jpg
 
Bu ne güzel bir haber Echoes tekrar sahnede.
Ancak benim için son derece kötü bir haber :cry: ne yazıkki finallerim münasebetiyle Echoes grubunu dinleyemeyeceğim :cry: bugüne kadar sahneyi paylaştığım başarılı gruplardan biri belkide en iyisi olan Echoes'a başarılar dilerim,gitmeyenler benim gibi çok şey kaçıracak ancak gidenler çok şey kazanacaktır gidin gidin çok iyi gruptur Echoes.
Gestapo Echoes'u çok sever dinlemeye de bayılır.
Tekrar başarılar arkadaşlar.
Saygılar...........
 
Ne yazikki konseri kacircam.Hatta bu kacircagim ilk Echoes konseri olcak.Ama grupca Istanbul'a gitmemiz gerek.Neyse artik onumuzde koca bi somestir tatili var.Belki yine beraber bir konser veririz.Her konserinizde yaptiginiz gibi bu konserdede herkesin agzini acik birakip sonrada hep bir agizdan sarki soyleticeginize eminim.Size basarilar dilerim diycem ama o kadar basarili ve iyisiniz ki buna gerek bile duymuyorum.Bide umarim bu konserde tahmin ettigim sarkiyi calmassiniz(serkan anlamissindir sen D&C :))Hepinize selamlar.En kisa zamanda gorusmek uzere..

not:Basliginizi yeni gordum kusura bakmayin onceden gormus olsaydim mesaj atardim...
 
selam dostlar..herkeste istanbul'a gidiyomuş bu aralar,keşke istanbul'da çalsaydık bu hafta..neyse kalan sağlar bizimdir,pazar görüşmek üzere..
bu arada pazar bizizde oldukça sağlam gruplar çalıcak,çok keyifli olucak bizim için..
yıldırım sen istiyosan madem çalmicaz abi d&c,merak etme..
destekler için sonsuz teşekkürler..
 
Echoes e bendende başarılar... Pazar aynı sahneyi paylaşacağız... Umarım güzel bir konser olur hepimiz için ... Pazar görüşmek üzere... İyi şanslar...
 
Geri
Üst