RectifieR (Thrash Metal) - Ankara

ankarali old school thrash grubu rectifier parsembe gunu ılk konserıne odtu mımarlıkta metal gunlerinde cıkıyor... 80 lerin thrashini ozleyen herkesi bizimle birlikte OLMAYA beklıyoruz....

TANGUN(THRASHGUN):BASS VOKAL
DENIZ(EXODUS):GİTAR
TUNA:DAVUL

rectifier 2 sene once ankarada kuruldu. grup destruction dan mad butcher slayer dan angel of death coverlayarak yola cıktı. 2004 yılında gitar a deniz gecti ve grup son halini aldi.. grubu farklı kılan ozellıkler bana gore elemanların kendini thrash metale adamıs olmalarıı ve populer herseyden nefret etmeleri.. sozlerimizde din karsitligi on planda.. bunun dısında ırkcılıktan, savastan vede bu adaletsiz sistemden nefret edıyoruz.. bu nefret muzıgımıze aynı sekılde yansımıs durumda..

kreator-destruction-exodus-slayer cover calacagımız gruplar... ayrica iki de beste calacagiz..

ıt's tıme to raıse the flag of hate.....THRASH TILL DEATH
 
Çok sevdiğim 3 dostumun bir araya gelmesi sonucu şu anki halini alan RectifieR'ı uzun zamandır stüdyolarındaki performansları ve içlerindeki o canavar sebebiyle canlı izlemek istiyordum.

Nihayetinde bugün ODTÜ Metal Günleri vesilesi ile ilk konserlerini veren RectifieR'ı tebrik ederek başlayayım. Öncelikle belirtmek istiyorum ki dışarıya gelen soundları çok iyiydi. Beklemiyordum bu kadar net gelmesini. Sahne içerisinde kimi sorunlar olmuş, davul monitörüne gelen sesin kısıklığı vs. ama yine de pek etkilemedi elemanları. Zaten o kadarı da olur yani, normaldir.

Intro - Metallic Terror - Curse The Gods (Destruction) - Piranha (Exodus) - Invincible Force (Destruction) - Defiance - Flag Of Hate (Kreator) - Postmortem (Slayer) - Simple Minds (Dementia) parçalarından oluşan playlistlerini ufak birkaç hata ile çaldılar, ilk konserin heyecanı vardı sanırım. Yine de sahne performansları bakımından çok iyi olduklarını söyleyebilirim. Ayrıca hem cover parçalar hem de besteler ile tarz konusunda da kimsenin kafasında soru işareti kalmayacak. Bu adamlar piyasanın "en thrash" grubu, o kadar. :twisted:

Tangun ve Deniz Postmortem başta olmak üzere :LOL: Flag Of Hate, Defiance parçalarında anons konusunda da çok gazdı.
Tebrik ediyorum dostlarımı, thrash'çi kardeşlerimi...
Artık konserler başlıyor sanırım, diğerlerinde de yine beraber olmak dileğiyle...

:metalhead

Time to rise your Flag of Hate
Destroy the world is our only aim
To strike'em down is the only way
To make'em dead and make'em pay
 
Her ne kadar hepimiz gözü Abdurrahim Antakyalı'da olsa da ben şimdilik birkaç fotoğraf koyayım:

fotoraf0268va.jpg






Tuna ve Tangun'un da bolca fotoğrafı olmasına karşın birçoğu bulanık çıkmış. :( Fotojenik thrash'çi Deniz'in fotoğraflarını koyayım, diğer arkadaşlar kusuruma bakmasın.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #7
off.. off.. hersey için cok sagol caglar yorumların ıcın cok tesekkur ederim.. bizim için de cok eglenceli bir konser oldu onemlı olan da eglenmekti zaten bizim için.. konseri izleyen diger arkadaslardan da yorum alabilirsek cok seviniriz.. fotolar için cok sagol caglar..

WE LIVE FOR THRASH METAL
 
sağlam trash :metalhead için çok sağolun beyler sanırım sizlerin uzun bir aradan sonraki ilk konser oldu ama buna rağmen sahnede gerek duruş gerekse sound açısından çok iyiydiniz.şarkı sözlerini unutmanız dışında :LOL: tekrar tebrikler
umarım daha iyi konselerde de izleriz sizleri
hepinize :metalhead :metal :metalhead :metal başarılar
 
o zaman helal olsun abi ne diyim
yani sahnede rahattınız o yüzden öyle düşündüm
şarkı aralarındaki konuşmalar ve seyirciyle etkileşim
çok güzeldi,tecrübe kokuyordu 8)
ayrı bir hava kattı yani 8)
daha iyi olacaktır o zaman :zipla :metalhead
 
Bence de gayet iyiydiniz. Tamamını izleyemedim ama izlediğim kadarıyla söylüyorum.
Konser başlamadan önce Ali 'yi Deniz 'i ve Tangunu sahnede uğraşırken görünce (Berkay da vardı) heralde Dementia çıkacak bir değişiklik oldu dedim :) . Tabi benim haberim yok rectifier kimdir nedir :) .
Sınava girmeden önce benim için bir trash dopingi oldu. Sınav da iyi geçti sayenizde. Teşekür ediyorum :) .
 
Rectifier cok iyi bi performans sergilemiş , izleyemedim bazı sebepler yüzünden ama bir daha ki konsere kesin izlicem , sebep mebep dinlemicem :p

Bu arada"Trash" degil dostlar " Thrash" ;)
Çöp metal degil , kamçılayıcı metal :twisted:
 
la nevermore sen gelmedin mi la konsere.. essek herif:) olm bugun siz calarken sahneye cıkıp sana soru soracam haberin olsun:) dikkat et.. bu arada abrek yorumlarin için cok tesekkur ederim umarım dementia ile rock gunlerinde sahne alırız
 
Rectifier'ı ODTÜ'deki muhteşem performansından dolayı kutluyorum. Fotoğraf çekerken öyle kaptırmışım ki kendimi yaklaşık 400 karelerini çekmişim:) Bunlardan birkaçı aşağıda... Orada olmayanlar çok şey kaçırdılar bence! Diğer fotoğrafları da foruma göndereceğim bir ara.

rectifier178wt.jpg


rectifier075fj.jpg


rectifier087sg.jpg
 
biz de izleyemedik maalasef zıkkımlanıyorduk :) çok iyimiş performans tebrik edeyim biraz geç oldu ama,old school(beton) thrashin adresi olcak galiba rectifier,sevmem ama olsun :D başarılar arkadaşlar

No more!
love us or hate us!

ehueheuheueh
 
Rectifier'ı izleme imkanı buldum perşembe günü, başarılı bir performanstı kanımca...

Nice konserlere ve başarılar...
 
Geri
Üst