Hulk Hogan: “metallica’da Çalmak Için Güreşi Bırakırdım!”

r-hulk-hogan-breastaurant-large570.jpg


Profesyonel güreş efsanesi ve reality show yıldızı HULK HOGAN, METALLICA ile grubun yeni bas gitaristi olmak için bir deneme çalışına girdiğini fakat kendisine geri dönülmediğini belirtti! Ama sonrasında da işler karıştı!

Ocak 2012′de The Sun‘ın yaptığı röportajda HOGAN şunları söyledi:

Güreşten önce “session” müzisyendim. Bas gitar çalıyordum. LARS ULRICH (METALLICA) ile ahbaplığımız vardı ve bana kendileriyle çalmak isteyip istemediğimi sormuştu, fakat bir türlü gerçekleşmedi.

3 ay sonra METALLICA davulcusu LARS ULRICH, The Howard Stern Show‘da kendisine yöneltilen “HOGAN‘ın söyledikleri gerçeği yansıtıyor mu?” sorusuna şöyle cevap verdi:

Dondum kaldım. Bu söylenilenleri duyduğumda şöyle bir düşündüm fakat hafızam o kadar da iyi değil. Valla Hulk Hogan‘ı tanımıyorum, hakkında bildiğim pek bir şey de yok. Sıkı bir güreş fanı değilim. Ama yani hristiyan ismiyle falan başvurmadıysa ki ben insanların onun hristiyan isminin Dave Smith veya ona benzer bir şey olduğunu bilip bilmediğini bilmiyorum, yani bütün bunlar başka bir isimle yapılmadıysa Hulk Hogan başlığıyla herhangi bir dosyaya sahip değilim.

Kerrang! magazin ile yapılan yeni röportajında, LARS‘ın onu grubuna çağırdığını yönündeki söylentiler tekrar sorulduğunda ise HOGAN şunlar söyledi:

Söylediklerim; onlarla çalmışım ama yalan söylemişim, çalmamışım, böyle şeyler hiç olmamış gibi çok farklı yönlere çekildi. Gerçek şu ki güreş sektörüne atılmadan önce bir süre müzikle ilgilenmiştim ve METALLICA‘nın bascı aradığını duyduğumda “METALLICA‘ya katılmak için güreşi bırakabilirdim” dedim … Bascı aradıklarını duyduğumda eski grubumla ilgili materyalleri topladım. Simon Cowell ile eski bir Gary Glitter şarkısı olan “Leader of the Gang”i yaptım. Bütün materyalleri toplayıp yolladım ama onlardan ses seda çıkmadı. Ya benim şaka yaptığımı düşündüler ya da bu yapılanın bir şaka olduğunu, ben olmadığımı veya gerçekten kötü çaldığımı düşündüler. Bu tür bir denemem oldu, fakat kendileriyle bir deneme çalışına asla girmedim. Tabii ki yapmak isterdim. Şimdiki bascıları gerçekten ama gerçekten mükemmel. Tanrım!


***Kaynak***: http://metallegion.wordpress.com/2013/02/04/hulk-hogan-metallicada-calmak-icin-guresi-birakirdim/
 
"Sayın ve de sevgili fanlarımız, şeey, Hogan Ceyms'e şaka diye sıkı bir el ense çektiğinden mütevellit, konser iptal edilmiştir, bir hafta içinde Hogan ters bir şey yapmazsa grubu izleyebilirsiniz. Ehüeh, saygılar" :)
 
Geri
Üst