Abartı Ilanlar

Bana göre ilan kırık ama şöyle diyebilirim bu adam satmak değil amacı gitar bende kalsında 3000 liraya alıcısı olursa satarım var böyle kek insanlar diye düşünüyorum :)
 
Biz ne acaip bir ülke olduk ya, cidden anlamıyorum. Biri çıkar gitarın sıfırından fazla para ister ikinci elde, diğeri gider ölü gitarı över de över. Dolar, euro tepeye çıkmış millet zaten ekipman alamıyor; bunlar da resmen kafa buluyor bizlerle.
 
Acayip değil, kendini zeki zanneden ahmakların, düşük zekası ile üçkağıtçı dümbelekliği yapanların, bir halt olmadığı halde kendini evrenin merkezi zanneden gerzeklerin yaşadığı bir toplumdayız.
 
Benimde en beğendiğim ilanlar bunlar

Başlık : sudann ucuuuuuuzz elektroo!!! HEDİYELİ !!!!

Resim 1 : Gitarın modelini googleda aratınca çıkan ilk resim
Resim 2 : 640x480 çözünürlükte cep telefonuyla çekilmiş, flu bi fotoğrafta, bitarafını tersten görmüş, her köşesinin boyası kalkmış, toz içinde bi gitar..

Açıklama : ibanez xxyyzz123 üretimden kalkmış modeldir, burdan başka yerde YOOKKKK!! Gitar canavar gibi çalışıyor!! Kullanıma bağlı ufak çizikler mevcut ama çalmaya engel değil... Sap kısmı headstockun olduğu yerden çatladı, kadıköydeki bilmemne abi yaptı SIFIRR gibi oldu!!! çalışmasına etki eden bi problemi ASLA yoktur!! birde neck manyetiğinde temazsızlık var ama çok mühim bişey olmadığı için yaptırma gereği duymadım. Zaten diğer bridge manyetiği SORUNSUUZZZ ÇALIŞIYOORRR!!! Bunun gibi çalmayı ASLA etkilemeyen detayların dışında EKSİKSİİZZZ!!! Daha iyisini bulamazsınızz KAÇMAAZZZ!!! İsteyene SIFIR tel takıp yollarım !!!!!

Fiyat : 900 TL

PENA HEDİYELİDİR!!!!!!!
 
Son düzenleme:
2000 yapım standart strat için 7.750TL istemiş satıcı. Tam bir 1946 gitarı demiş bir de. Yahu bu stratlar 54'de başlamadı mı? Kehribar sap çaya batırılıp yenir mi? Leo Fender böyle güzel gitar yapmayı nereden öğrendi? :D
http://www.sahibinden.com/ilan/alis...ender-stratocaster-u-s-a-2000-152017748/detay

Bu arada bu gitarın sahibi, bir adet de sahte Ibanez Jem satıyor. Çok güvenilir bir arkadaş sayılmaz. Ayrıca 90 öncesi Fender USA Strat'ı 2500'e satıp bu gitarı 7750 satması da komple mantıksız.
 
Bir abartili ilan (!) da benden, hem de kartvizit seklinde efendim. :LOL:

528168_10151724221436034_97535698_n.jpg
 
Geri
Üst