Kanca (Rock) - İzmir

2005 sonbaharında İzmir Bornovada kurulan grup oldukça başarılı soundları ve müzikalitesiyle dikkat çekmektedir. Kanca grubunun ileride çok güzel işler yapacağından hiç şüphem yok. Repertuarlarıda oldukça sağlam tavsiye ederim izlemeyenlere. Hard rock sevenlerin kaçırmaması gereken bir İzmir grubu...
 
Öncelikle grup elemanlarının enstrumanlarındaki başarılarını yaptıkları müziğe en iyi şekilde uygulayabildikleri, izmir'in en "kaliteli" rock gruplarından biridir Kanca.. Grubun kendi içindeki uyumu ve sahne showu gerçekten görülmeye değer.. Müzikaliteleriyle amatör grup sıfatından sıyrılmaya en yakın gördüğüm gruplardan biridir Kanca.. Repertuarlarındaki farklılık ve soundları, grubun bu konuda sıkı bir çalışma içinde olduğunu ve gelecekteki hedeflerini bize şimdiden belli ediyor.. Kanca şu sıralar Bornova Guardian Bar ve Yılbaşı Programında Alsancak Kemancı'da Sahne alacak.. Başarılarının devamını diliyorum..
 
ylba.jpg
 
31 Aralık gecesi Kanca ile kendimizden geçtik desem abartmış olmam hani...İn-san ailesi olarak hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz,özellikle programdan önceki yardımlarınız için...Sizleri sevmekteyiz :) ;)
 
sahneden inince insan bu kadar mu yorgunluğunu unutum dehlizlere yelken açar içtik çe içtim elleriniz dert görmesinn.
burdan da yeni yılınızı kutlarımm.tüm çabalarınıza in-sana yaptığınız bol çok lu teşekkürler...
ellerinizden de ayrıca öpüyorum (yakında bayram).:))))
 
Arkadaşlar şu an sadece cumartesi güleri Guardian Rock Bar da program almaktayız. Programımızda bir değişiklik olduğunda sizleri haberdar edeceğiz. Çok çok teşekkürler.
 
Arkadaşlar bütün mesajlar için teşekkür ederiz...Arkadaşlarımın da dediği gibi demo hazırlayacağız en kısa zamanda. Repertuarımız ise...biraz karışık :) Size repertuarın nasıl olduğunu değil;nasıl olmadığını söyleyebilirim:) :tek bir tarza bağlı kal(a)mıyoruz:) Hemen hemen her şeyi çalmaktan keyif alan insanlarız... Bize gelip jamiroquai,red hot c.p.,sting,kurban,mor ve ötesi,mavisakal,yavuz çetin,athena,............rock,blues,funk.........gibi bir ton farklı şey dinleyebilirsiniz... ;) bütün çaldıklarımızı yazabilmem tabii ki zor, gerisi için bekleriz:) Çalmamızı istediğiniz parça olursa önerilere açığız.
 
Geri
Üst