soda

Bu Sehrin Nesi Var? adlı şarkıyı beğendinizmi?

  • Hayır

    Oylar: 0 0.0%
  • Yorumsuz

    Oylar: 0 0.0%

  • Toplam oy veren
    615
B

Bummklaat

Soda grubu 2001 yılında Muğla'da kurulmuştur. Grup elemanlarını hepsi İstanbullu olmakla beraber grubu kurmaları Muğla Üniversitesinde okumaya başlamaları ile gerçekleşmiştir.Grup Marmaris (Davy Jones's) , Bodrum (Davy Jones's) , İzmir (Dungeon) , Muğla (Alone,Dejavu,Mabolla) barlarında sahne almıştır. Ayrıca birçok konser etkinliğine katılmıitır birçok büyük grubun alt grubu olarak aynı sahneyi paylaşmıştır. ( Duman , Mor ve Ötesi , Kargo , Rashit , Antisilence )...
Bunun yanında grup 2003 FantaMania da Ege finalisti olmuştur , 2005 Kasdav Üniversitelerarası Müzik Yarışmasında 4 dalda ( en iyi beste,en iyi yorum,en iyi performans,en iyi orkestra ) ödül almıştır ve bir rekora imza atmıştır. Grup şu anda Nokiasupersound adlı yarışmada adaylar arasındadır ve ilk 10 u hedeflemektedir.İsteyenler verdiğim linkten şarkılarını dinleyebilirler.
( http://rapidshare.de/files/7613727/01-Bu_sehrin_nesi_var.MP3.html )

Dinleyip yorumlarınızı yaparsanız seviniriz ve dileyenlere daha fazla şarkı linki verebiliriz hatta isteyenlere Soda ( Bu Sehrin Nesi Var ) adlı demoyu kargo ücreti karşılığında yollayabilirz.
 
süper topluluk,süper grup,yaratıcılık had safada,herkese mp3ü indirmelerini tavsiye ederim!
ilerde çook iii yerlere geliceklerine eminim!
bol şanss soda
 
Yarışmada şansı yüksek olan bir grup. Şarkıları - özellikle vokaller- çok iyi ve profesyonelce kaydedilmiş. Kendilerini canlı olarak da dinledim ayrıca kasdav ve fantamania daki başarıları da takdire şayan.

İlk 10 listemde yer alıyor Soda. Herkese tavsiye ederim, gruba da bol şans diliyorum...
 
Muğladan çıkmak zor walla ama siz bizi festivallerde coşturun başka bişi istemiorus sahsen sodaı dinneip MvÖü salladık içmee gittik coşturdukları için saolsunlar arkanısdaıs muglalılar olarak
 
selam. ben muğlalıyım, problem oldu indiremedim daha. kesin dinleyeceğim. önceden mabolla'da çalardım. hiç duymadım orada çıktığınızı. berhan'lar dışında öyle çıkan grup bilmiyordum. (art niyetle söylemiyorum yanlış anlama olmasın. sadece bilmiyordum ve şaşırdım :) )

grup elemanlarıyla ilgili bilgi edinebilir miyiz? bir de muğla'ya döndüğümde dinleme şansım olur mu sizi? hala oralarda mısınız? çalıyor musunuz?
 
Şarkı sanki hemen her tarzı buluşturalım hangi yönelim takdir görürse ondan devam ederiz gibi geldi kulağıma ...

dumandan ,athenaya, mor ötesine uzayan benzerlikler kulağa çarpmıyor değil... şarkı tam kalıbını bulamamış gibi geldi açıkcası... ancak vokal melodisi takdire şayan...

tebrikler iyi çalışmalar...

S.
 
Koyunun olmadığı yerde...diye bir laf vardır herkes bilir. burdaki durumda bundan ibaret...zavallı türk gencim kendini inandırmış bütün ruh amatörlüktedir diye..Bu koskoca yalanı yutmuş ve üstüne üstlük bir de yakınındaki insanlarada aşılamaya çalışıyor.Ne acı soda sandoz gargara bixi kola gibi grupları dinleyenlere..yanlış anlamayın burada müzisyenlere sözüm yok..onlara bel bağlamış işi gücü olmayan müzikten anlamayan pink flyod'un led zeppelin'in louis armstrong'un Doors'un ne olduğunu ve kimler olduğunu bilmeyen zavallı rock'çılara lafım..gelelim soda'nın zararlarına ve yararlarına..Kendi adlarına yapılmış hiç birşey olmayan kötü müzisyenlerden oluşan kendilerini ifade etmenin sadece taklit olduğuna zanneden(daha kötüsü buna inanmaktır.) sex pistols'un 70'lerde yaptığı işin çok kötü taklitleridir...
kusura bakmayın bu bir anket ise herkes her istediğini söyleyebilmelidir.Sadece biraz daha bilgi biraz daha araştırma ve biraz daha özgün işler..
saygılarımla
 
Geri
Üst