Neck Manyetiği Önerisi...

Bana soruyorsanız, bahsettiğiniz manyetik hakkında hiçbir bilgim yok. Sizi yanlış yönlendirmek istemem.
Ayrıca şunu eklemek isterim ki; size önerilen manyetiklerin hiçbiri, sizin düşündüğünüz tonu asla sağlamayacaktır. Sonuçta, diğer ekipmanlarda tamamlayıcı birer etmendir. Dolayısı ise size ton olarak en yakın olduğunu düşündüğünüz manyetiği bir an önce seçmelisiniz. Zaten, bir süre sonra (daha ürünü aldığı gün takasa ilan açan adamlar gördüm)kullanırken tonu hakkında bir fikre sahip olacak ve yeni arayışlara gireceksiniz. Örnek vermek gerekirse, sd pearly gates benim istediğim harmoniği ve o deep soundu beni tatmin edecek şekilde verebiliyor. Her telin sesini ayrı ayrı duyabiliyorum. Oldukça başarılı bir manyetik. Ha, single değil ayrı mesele.. Öncelikle değişkenininiz nedir onu belirleyin. Paralel olarak fikirlerinizi olumsuz etkileyecek bir diğer kısımda çok fazla manyetik tavsiyesi. Bu da sizin kafanızı oldukça karıştıracak, önceden belirteyim.

En kısa sürede karar vermeniz dileğiyle..

Kayıtlarınızı da paylaşırsanız seviniriz;)

Saygılar..
 
Tamam teşekkür ederim yorumunuz için. Haklısınız fazla araştırmanın da fikir değiştirmenin de anlamı yok dediklerinizden dolayı. Chopper ı bridge için alıcam neck için ise arkadaşların soylediklerini de dikkate alarak satıcının önerdiklerinden birini alıcam. Sonuçta dediğiniz gibi beğenmessem bir süre sonra değiştiririm ki zaten şu anki halinden çok daha fazla beğeniceğime eminim.
 
Valla birçok kişi bunu söylüyor ama ben dipsesten çok rahatsız oluyorum ve fender'deki gaini biraz arttırınca o çok tizleşen sesi de beğenmiyorum açıkçası. Saygılar... :)
 
Geri
Üst