Diskodisko (karayip oyun havaları) - Ankara

Ya biraz geç oluyo ama :p gerçekten çok iyiydiniz odtüde çok eğlendim gerçekten!!! Şenliği bizim için çok daha güzel kıldınız.
Umarım herşey istediğiniz gibi devam eder
Başarılar!!!
 
Benim de biraz geç oldu ama ben de ilk olarak ODTÜ'de dinledim ve sanırım tam zamanında dinlemişim.Gerçekten çok eğlenceliydi.Zaten şenliklerde MT sahnesinde çıkan gruplara bir baktığımda insanlar en çok sizde eğlendi.Zaten yaptığınız müziğin amacı da bu.
Bir tasiye olarak: oynak bir şeyler çalıyorsunuz şöle hem bir Türk havası olur hem de göbek de atarız BaBa ZuLa çalsanız hoş olur...
Tekrar tebrikler programınıza gelmeye çalışacağım!
 
ya biz discodiscoyu dinlerken acaip egleniyoruz biziz ii diildide overall ve şimdide backstage süper eglendik=)DİSCODİSCO illegal!
 
aslında overall da kalsın isterdim discodisco nun bizize dinlemek için gittik bi kaç kere ama overalldaki gibi eğlenemedim BACKSTAGE de devamlılık sağlayabilirlerse çok mutlu olacaz ailecek=)
beğenerek takip etmeye çalışıoruz efendim saygılar
SEYİRCİ DİSCODİSCO YU SEVEEEEEERRR!!!
=)
 
yau çok teşekkürler arkadaşlar ama yaptığımız müziğin amacı "eğlendirmek"le sınırlı değil lütfen, aşağılama gibi oluyor, inciniyorum. hülya avşar'ın fln amacı olur o olsa olsa.

dans edilebilir olması altının boş, müzisyenlerin de vasat olduğu anlamına gelmesin.
şarkılar ağlatmıyo diye, bişey de anlatmıyo sanılmasın. hele kolayca çalınan bir tarz hiç sanılmasın.
en basitinden bob marley, manu chao söylüyoruz, ne kolay bi vokaldir, ne de 6 kişi için basit bi düzenleme...
hepinize teşekkür ediyorum; fakat babazula teklifini gözardı etmek zorundayım, şarkılarının ne başı ne sonu ne de 3 gram anlamlı sözleri var. türk melodisini biraz daha kanlı canlı başka yerden çalarız.
 
repertuara peline peline ve hava ayaz mı ayaz ı istioruz!ee madem discodisco seyirciyi sever istekleri de yerine getirir=)
 
dün akşam DİSCODİSCO yne süperdi 4 saat sahnede kalmanzda gzldi ama aynı şeyi mekan ve ortam için söyliyemicem(nedjima)....
 
NEDJiMA dinledim sizi yaptıgınız müzik baya iyi ve kaliteli birde tebrik ederim sizi cesaretinizden dolayı herkes rocker ım metalciyim diye gezerken siz bu tür bir müzigi meydana cıkarmışsınız ve herkese dinletiyorsunuz konserlerinizde başarılar ...
 
diskodiskonun muhteşem dönüşü!!!

19u Cumartesi akşam 8 gibi Nedjima'da, gece 12de de Manhattan'da ful aksesuar çalıyoruz.. bundan sonra da her an her yerde tekrar karşınıza çıkabiliriz!!
 
her cumartesi manhattanda deiliz arkadaşlar. ama haftanın bir sabit günü manhattandayız buda 1 hafta sonra tam kadro olmamızın akabinde kesinleşecek. burdan haber veririz herşeyi. ayrıca başka bir güzel yerde daha programa başlamamız an meselesi. onuda haber veririz burdan. yani genel olarak eylülde, yeni sezonda güzel gelişmeler bekliyor hepimizi. ilginiz için teşekkürler. iyi geceler
 
Diskodisko darbeli matkap gibi vurmaya devam ediyor!! grup çarşamba akşamları 22:00 civarında Garage barı sallarken cuma akşamlarıda 24:00civarı Manhattan dan dünyalı dostlarına sesleniyor! insanların dostu, uzaylıların can düşmanı diskodisko
 
Geri
Üst