Marshall Vs15r

Başlıkta ismini yazdığım marshall Vs15R adlı amfi nasıldır?200 TL istiyorlar,Hd500 gibi bir prosesör ile kullanıcam.Sizce vereceğim paraya değer mi ?
 
Bende reverb olmayan modeli var. Evde takılan ya da evde prova amaçlı kullanmak isteyenler için çok ideal bir amfidir kendisi. Tonları nefistir. 2 ses potu kafa karıştırmasın sakın. 1. pot saat 12 yönüne kadar standart clean 12 sonrası da hafif drivelı clean ses verir. Tabi 2. pot tamamen kapalı olmalı. 2. pot drive için ve 1. pot ile de renklendirilebilir. 2 pot sonuna kadar açılırsa da cayır cayır distortion almak mümkün bu amfiden. Orjinal İngiliz bir Marshall en nihayetinde ve 200 TL. çok uygun. Tabi temizliğini ve problemi olup olmadığını görmek lazım.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Sağol.Ben prosesörle kullanıcam.Reverb ün olup olmaması önemli değilki sonundaki vs15(R) kısmındaki R reverb ü temsil ediyordur.Bu gün gidip bakıcam.Cok büyük beklentim yok prosesör de taşıyamıyacağımdan bakalım tatmin ederse alıcam.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
amfiyi aldım ben bu amfiye hangi hd500 ün hangi cıkısından jack bağlayacağım yardımcı olabilecek birisi var mı?
Yani phones cıkısından mı yoks aunbalancedların herhangi bir tanesinden mi cünkü unbalanced da left right diye ikiye ayırmışlar?
Hangisi daha sağlıklı olur ?
 
Geri
Üst