Tony Iommi’den Ermenistan Için Eurovision Şarkısı

Black Sabbaht'ın efsane gitaristi Tony Iommi, bu sene Eurovision Şarkı Yarışması’nda Ermenistan için “Lonely Planet” isimli bir parça hazırladı. Şarkının bir rock ballad’ı olduğu ve Ermenistanlı grup DORIANS tarafından çalınacağı söylendi.

Tony-Iommi-010.jpg
710278.jpg

Daha önce yaptıklarıyla da Ermanistan ile sıkı bir ilişkisi olan iIommi, 1988 depreminde de Ermenistan için bağış toplamak adına harekete geçmişti. Ayrıca DEEP PURPLE’dan Ian Gillan ile birlikte, bölgede bir müzik okulu açılması yolunda bağış toplamak için de WhoCares isimli bir proje başlatmışlardı.
Bu proje için;


Kaynak: http://ultimateclassicrock.com/tony-iommi-armenia-2013-eurovision/
http://armenpress.am/eng/news/710278/gor-sujyan-has-really-good-voice-tony-iommi.html
 
Linkteki parça bebek totosu gibiymiş :D Türkiye ne idüğü belirsiz topraklar kalıyor eğer Ermenistan Doğu Avrupa ise, Türkiye Amerika kıtası bile olabilir aga :D Şu anki USA vatandaşıysa Kızılderili'dir :D Kill them all!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
 
Adamlar sıkı lobi çalışması yapıyorlar ve sıkı ilgi alaka topluyorlar. Bizim böyyükler de ihale kovalasın, paraya doymasın, uyusun, sanatçı kovsun, kovuştursun da dursun!
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #8
Ne kadar güzeldir bir ülkenin adının iommi gibi biri anılması, düşünsenize zamanında Türkiye'nin bunun gibi bir şey yaptığını. Hadi soru kimle yapmasını isterdiniz?:D
İlk cevap da benden olsun tabi ki DİO... şarkı da şöyle egypt gibi arap ezgili olsa tadından yenmez.
 
Ne kadar güzeldir bir ülkenin adının iommi gibi biri anılması, düşünsenize zamanında Türkiye'nin bunun gibi bir şey yaptığını. Hadi soru kimle yapmasını isterdiniz?:D
İlk cevap da benden olsun tabi ki DİO... şarkı da şöyle egypt gibi arap ezgili olsa tadından yenmez.

Verelim teklifi de zatanis diye direk kodesi boylayalım he mi? :D
Hayali bile güzel. DIO olur, Vai olur, damat Yngwie Paşa olur. Olur da olur :)
 
Atatürk rolünü oynayacak adamı bile zor buldular o da yalan oldu. ermenistan kadar sağlam lobi yapan ülke yoktur.yunanistan ermenistan tamam komşu dost ülke ama uluslararası arenada her türlü taşı koyuyorlar türkiyenin önüne.
 
Ben o projenin adını ilk duyduğum zaman yarılmıştım gülmekten:) Malmsteen kadar hassas kulağı olan bir adamın Kıraç ile çalışabilmesi mümkün değil, adam hece başına detone oluyor. Yalnız özgün bir vibratosu vardır Kıraç'ın hakkını vermek lazım. Bana daha ziyade koyun "meee"lemesini çağrıştırır, ayrı mesele.
Diyeceksiniz ki detone düzeltme diye bir şey var... E tabii, neden olmasın.

Ermenistan'ın lobi faaliyetine gelince... Adamlar ezik/mağdur rolünü iyi oynuyor. Bizden uzak olsun o söylem, çok rica ediyorum. Ezik/mağdur olmayalım onlar gibi. Unutmayalım ki mağdur söylemi ile şiddet birbirne çok yakın gider...Avrupa bu ezik/mağdur tribine doyamadı nedense, vaktiyle aynı mağdur söylemini Kıbrıs Rum Kesimi yedirdi onlara. Şimdi ne yapacaklarını bilemiyorlar. Ne diyeyim, umarım ders alırlar. Gerçi ders alack gibi de gözükmüyorlar, Avrupa'da hortlayan faşist milliyetçi dalga da aynı eziklikten besleniyor. (Güya göçmenler işlerini çalıyormuş da, onlara iş kalmıyormuş da...çalışsaydınız efendim iş seçeceğinize...)

BBC'ye de coğrafya dersi lazım sanırım. Yuh artık...
 
Dinledim şarkıyı ahan da burada:



Hiç te Iommi bestesine benzemiyor. Eğer öyleyse bile hayatımda duyduğum en uyduruk Iommi bestesi diyebilirim. Bu şarkıyı dereceye sokacak jüriye totomla gülerim :D
 
Geri
Üst