Engin Günaydın

Umarim taniyananiz vardir arkadaslar.. Zaga ( Kamera arkasi )'nda ve bir cok dizilerde ekrana cikdi. Suanda da Avrupa Yakasinda Mudur Yardimcisi ( Burhan ) Tiplemesi ile ekranlarda.. Cok seviyorum. Onun bende ayri bir ozelligi var. Diger komedyenlerden daha ustun goruyorum. Tabii ki sizlerin dusuncesini bilemem. Sevenler yazsin bari.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #2
07customkb6.jpg


Engin Günaydın Official Sitesi ; www.EnginGunaydin.Com
 
bomberman'a katılıyorum. Zaga'dan sonra yıldızı parladı... Ama o programda keşfedildi demek yanlış olur sanırım; çünkü Zaga'dan oynamasından önce ne kadar kısa sürse de yine Okan Bayülgen'in yer aldığı "Size Baba Diyebilir Miyim?" dizisinde,Aşkım Aşkım dizisinde ve bir Demet Tiyatro'da "Zabıta İrfan" rolündeydi.Afişe de koptum :LOL: slayerbodom harika bir şekilde açıklamış :) Umarım böyle devam eder ve kendini özletmez.
 
zaga skeçlerinde arkasında biri varsa o ya da kameranın diğer tarafında görmediğimiz ama seslerini duyduğumuz insanlar gülmekten kırılırken,yerlerde sürünürken bunlardan hiçbir şekilde etkilenmeyerek takdirimi toplamış bir insandır...o gülmedikçe ben daha çok gülüyordum...
 
Ya adamın bi röpörtajını izledim .Konuşurken elleri titriyo kekeliyo .YA bana gerçekten biraz sorunlu gibi geldi.Ama komedyenliğine diyecek lafım yok adamı ortadan ikiye ayırıyo gülmekten.
 
Eheh bende cok seviyorum. Bu arada arkadaslar Msn adresini istedim ondan, Dedi ki ; Msn adresim yok, acikcasi kullanmasini bilmiyorum. Yalan mi acaba :)
 
şahsen ben ünlü olsam her isteyene msn adresimi versem sonrasında nolur tahmin edemiyorum :D

bence tabiki vardır ama...:)

vampir irfan tiplemesi çok çok komikti ya en çok onu özlüyorum eskilerden :)
 
Geri
Üst